Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Top 5 personaje preferate EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Top 5 personaje preferate EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Top 5 personaje preferate EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Top 5 personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Top 5 personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Top 5 personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Top 5 personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Top 5 personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Top 5 personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Octombrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar

Afiliere
Top 5 personaje preferate 20abaeu Top 5 personaje preferate 2d7aoax

Top 5 personaje preferate

+3
Coll: Set
Blacky
Féerie
7 participan?i

In jos

Top 5 personaje preferate Empty Top 5 personaje preferate

Mesaj Scris de Féerie Dum Aug 24, 2008 9:10 am

1. Mello - Are o personalitate pe care o invidiez si are si minte buna. Imi place felul lui de a fi si obsesia lui pentru ciocolata *.*
2. L - este foarte inteligent si e un personaj foarte original. Stie ce trebuie sa faca si a murit intr-un mod ingrozitor *.*
3. Ryuk - the best shinigami ever O_O' il ador, e atat de amuzant n_n
4. Matt - this personaj rulz imi place personalitatea lui si felul in care se comporta n_n
5. Near - pentru ca e genial, dar totusi e ca si un copil mic >.<'' si parca e o copie a lui L x.x' dar oricum imi place xD
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 30
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Top 5 personaje preferate Empty Re: Top 5 personaje preferate

Mesaj Scris de Blacky Dum Aug 24, 2008 10:37 am

1.Yagami Light=>pentru ca e cel mai dragutz din tot anime-ul[parerea mea..fara suparare:P ] e simpatik..ei poate putin cam maniak..dar totusi adorabil
2.L-foarte destept..imi place felul in care gandeste shi ca tot il acuza pe Raito ca ar fii Kira..chiar daca totul este adevarat
3.Mello-e simpatik..shi cam maniak dupa *choclata*yami
4.Ryuk-el e shinigami-ul meu preferat ..cel mai mult imi place felul cum manaca atatea mere..[oare nu-l doare stomacul?]
5.nu exista..petnru ca restul personajelor mi se par cam de pomana-_-
Blacky
Blacky
JoKeR H

Numarul mesajelor : 253
Localizare : Somewhere..in Zero's wardrobe*perv smile*

https://endless-waltz.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Coll: Set Mier Aug 27, 2008 2:03 am

L-pe langa faptul ca e frumos e genial @.@
Light- *devil* mai mereu am tinut qu el,dar nu l-am iertat ca l-a omorat pe L
Ryuk-e funny....e tare....e TARE!
Misa-e dragutsa,si cam prostutsa dar e dragutsa si are o voce scanteietoare @.@
Mello-Dude!e secsy!si.....secsy=))
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Daimond Lun Sept 08, 2008 7:02 pm

1.L- e un ciudat, obsedat de dulciuri si e amuzant prin felul lui de-a fii

2.Light-e smart, arata bine, imi place mult cum gandeste.

3.Ryuk-ii plac merele, e amuzant

4.Misa- e foarte copilaroasasi tine sincer la Light

5.Mello -arata mortal si imi place cum gandeste!
Daimond
Daimond
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 08/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Hana Dum Sept 14, 2008 12:59 pm

1.Light-arata super bine si ador modul sau de gandire si personalitatea sa
2.Mello-un personaj extraordinar ata prin psihiic cat si fizic
3.Matt-apare doar intru-un episod dar e foarte dragut
4.Ryuk-omg e cel mai bun shinigami,imi place mult obsesia pentru mere si e ciudat
5.L-e super sweet si i plac mult dulciurile plus ca e foarte inteligent si isi pastreaza mereu calmul
Hana
Hana
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 11/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de YukiSou Sam Oct 11, 2008 10:08 am

1.L ~ multi dintre voi ar trebui sa recunoasteti ca e unul dintre cele mai originale personaje create vreodata . Desi recunosc ca majoritatea celor care il plac , il plac fara sa stie nimic despre el , incerc sa ignor chestia asta enervanta z.z . anyway.....
tipul e ff cute in special in maga si sunt surprinsa de modul in care gandeste ( si nu pot sa nu spun ca imi place in acelasi timp )
2.Mello ~ unul dintre cele mai sexy si mai crazy personaje ~ ever XD . Imi place tipul pentru ca este un personaj original , si ii ador caracterul . Pe langa asta mi-ar fi placut ca el sa fie succesorul lui L...T-T
3.Near ~ un personaj pur si simplu adorabil XD . Ma enerveaza putin faptul ca seamana cam prea mult cu L , dar pe langa asta imi place modul sau de gandire si faptul ca inca se mai joaca cu jucari la varsta lui ~ adorable XD
4.Ryuk ~ un personaj chiar daca arata cam ciudat si urat la inceput totusi nu ai cum sa nu il iubesti pentru ca e pur si simplu prea amuzant modul in care reactioneaza , modul in care gandeste si comportamentul sau XD ~ the best shinigami ever XDDD
5.Namikawa ~ mdea , nu va uitati asa la mine O___O' chiar imi placea mult timpul TT-TT''' si pe langa asta era kawaii si imi placea caracterul lui chiar daca nu era chiar original T-T'
YukiSou
YukiSou
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 75
Varsta : 33
Localizare : Rebel:Sicks, Shadow:Six
Data de inscriere : 11/10/2008

http://drop-a-veil.1talk.net/

Sus In jos

Mesaj Scris de Féerie Sam Aug 08, 2009 5:38 am

Erhm schimbare de pareri?XD
1. Mello - Tipul asta a fost pentru o perioada personajul meu preferat din anime si acum imi place la fel de mult, desi inainte il aveam pe L pe 1 uneori, tot timpul mi-a placut Mello mult mai mult decat el. Pe L parca doar il respect intr-un fel, dar la Mello imi place totul. Oricum Mello e un personaj original si foarte complex, pe langa asta personalitatea lui este ca si a mea uneori, probabil de asta imi place si mai mult.
2. L - Cum am mai zis, e unul dintre personajele care m-au impresionat foarte mult, atat prin caracter cat si prin felul in care arata. Este un personaj foarte original si pe cat de inteligent pe atat de adorabil.
3. Matt - Ca si ceilalti doi mi s-a parut ca a murit intr-un mod de-a dreptul stupid. Inainte nu stiam daca sa-l pun pe el sau pe Near pe 3, dar totusi cred ca el mi-a placut putin mai mult atat la caracter cat si la felul in care arata, e prea kawaii XD Chiar imi pare rau ca a aparut foarte putin, as fi vrut sa-l vad mai mult, dar si asa o sa ramana printre preferatii mei.
4. Near - Chiar daca ma enerveaza faptul ca uneori se comporta prea mult ca si L si tot ce a facut a fost sa termine ce au inceput L si Mello mie mi-a placut de el pentru personalitatea lui si pentru faptul ca era prea adorabil lol.
5. Ryuk - Mie nu-mi prea pasa de cum arata el, dar mi-a placut foarte mult felul in care se comporta. Adica haide, e prea amuzant prin lucrurile care le zice desi uneori ii dau dreptate, e amuzant si cu obsesia lui pentru mere XD

Cam asta ar fi momentan XD
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Localizare : Imperial Concerto

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Magdalena Sam Aug 08, 2009 5:51 am

1. Light ~ Kira Kira Kira @___@ I love Kira <333 Well, lol, revenind la realitate O.o Light este personajul meu preferat din acest anime pentru ca este sexyyyyy~ lol Nu, nu e asta. Are niste idei marete si intentia lui a fost buna, chiar daca nu se putea realiza. Well, imi place de Light pentru ca a incercat si nu s-a dat batut. Putea sa renunte la carnet si punct. Eu cred ca mai mult voia sa vada ce se intampla si voia sa se bata cu L lol [oh, btw, scena in care L si Light s-au batut... un pic, a fost cea mai tare din tot anime-ul lol] Anywayz, Light e un geniu si e foarte imprevizibil, fata de L care ii 'ghicea' mereu actiunile. Light a incercat. Cand l-a vazut pe L mort cred ca a fost o satifactie mai mare decat ne arata anime-ul.
In plus, ma enerveaza cei care spun ca l-a invins pe L si nu l-a putut bate si pe Near. In primul rand, Near doar a terminat ceea ce L a inceput. In al doilea rand, Light l-a facut si pe Near destul de usor, doar ca Near a avut mici avantaje si niste ajutoare.
2. Mello ~ E mai sexy decat Light si e blond <3 Anywayz, mi-a placut enorm de mult atitudinea acestui personaj si faptul ca manca ciocolata in prostie. E inteligeeent o.o Fara el, Near nu reusea prea multe. Si seamana un pic cu L ceea ce m-a facut sa-l indragesc mai mult, chiar daca nu-l suport pe L XD
3. Misa Misa ~ Well, fara Misa Misa anime-ul nu mai avea culoare lol. Cred ca Misa a facut cam toata senzatia lol. Copilaroasa si total indragostita de Light, ajunge chiar sa se lase in voia lui si sa-i urmeze toate actiunile murdare, stiind chiar ca este folosita. Si ea e blonda <33 Mda, cred ca au facut-o intentionat blonda lol. Anywayz, mi se pare un personaj bine pus printre genii :]
4. Near ~ z.z'''''''' E atat de dragut >wwww< Si e mic si genial o.o II ador parul pur si simplu. Si zambeste atat de kawa lol. Si si si. Nu e chiar atat de asemanator lui L o.o' Adica, bineinteles ca exista si multe diferente.
5. Ryuk ~ Bhoooo o.o E kawa >ww< Si obsesia lui pentru mere lol e teribila. Dar il urasc pentru ce i-a facut lui Lihgt z.z
Magdalena
Magdalena
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 559
Varsta : 27
Localizare : ->

http://sorrowful-remembrance.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat