Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Cum crezi ca te descuri la scoala?
4 participan?i
Cum crezi ca te descuri la scoala?
Pai mie nu-mi prea place sa stau si sa invat mult, de aceea nu sunt foarte buna.
Desi am doua note de 8 si in rest numai 9 si 10, as putea si mai mult, daca as sta sa invat mai mult, dar eu retin mai multe lucruri din clasa si cand stau acasa sa invat incep sa ma plictisesc repede. Oricum sunt destul de multumita, insa cred ca as putea si mai mult.
Desi am doua note de 8 si in rest numai 9 si 10, as putea si mai mult, daca as sta sa invat mai mult, dar eu retin mai multe lucruri din clasa si cand stau acasa sa invat incep sa ma plictisesc repede. Oricum sunt destul de multumita, insa cred ca as putea si mai mult.
Re: Cum crezi ca te descuri la scoala?
Sunt multumita o.O la matematica nu prea ma descurc dar...e in regula la celelalte materii ^^ cea mai inutila materie mi se pare tehnologia o.O Cred ca as putea mai mult dar nu e nici o competitie o.O adica e dar putin imi pasa...e bine asa cum e o.O
eu urasc profesorii...ne da note pentru ca nu facem nimic in ore...galagie sau altceva,sa ne batem....
daca iai dat un creion colegului de peste rand,iti da 2X_X;
oricum asa ma descurc...dar profesorii sunt prea prosti in zilele noastreT_T.
daca iai dat un creion colegului de peste rand,iti da 2X_X;
oricum asa ma descurc...dar profesorii sunt prea prosti in zilele noastreT_T.
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
^ lol x_x nu cred ca ar trebui sa se dea note pentru asa ceva, desi mi s-a intamplat si mie O_O' Adica la ora de desen -.- , nu prea facem nimic acolo si cativa colegi au inceput sa faca galagie si sa deranjeze ora z.z asa ca profesorul a dat la toata clasa cate un 3 -_-' oricum a anulat notele dupa ce a vorbit cu diriginta. Dar uite ca se mai intampla si asa ceva x_x
^ A fost o perioada cand noua,la ora de muzica ne dadea 2 daca miscat scaunul..dar a trecut si desigur,nu mai avem profesoasa aia
Uhm, eu cred ca ma descurc.. bine. Am avut si cateva note mici pentru ca nu m-am obosit prea tare sa invat anul asta insa si note foarte mari fara sa fac nimic. De obicei la unele materii prind multe lucruri din clasa si daca mai citesc lectia de 2-3 ori scot un 8-9 la ascultare XD. La fizica si chimie chiar nu ma descurc, dar in clasa 11 scap de ele, norocul meu LOL. Iar la biologie am tot avut note nici raaaaau de cand sunt la liceu, pentru ca am reusit sa dau de profesoare care sa ma faca sa urasc materia incat sa nu fiu in stare sa invat. La restul materiilor am avut foarte rar o nota sub 9.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.