Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Ce limbi straine invatati la scoala?
+5
grafittix
EllaFromHell
Rujk
Coll: Set
Féerie
9 participan?i
Ce limbi straine invatati la scoala?
so... titlul spune totul.
Eu la scoala invat francez si engleza... a da... si latina, dar nu facem mai nimic acolo, si nu prea facem ora. Romana O_O' stai putin asta nu e straina x.x'
Eu la scoala invat francez si engleza... a da... si latina, dar nu facem mai nimic acolo, si nu prea facem ora. Romana O_O' stai putin asta nu e straina x.x'
Re: Ce limbi straine invatati la scoala?
Etto....
Engleza~e evindent ca fac X.x' ....
Germana~limba asta ma atrage din ce in ce mai mult si nu ma sperie nimeni care spune ca e grea....mi se pare usoara si voi reusi sa o inteleg
Cam atat..x.X adica normal ca atat O.O'
Engleza~e evindent ca fac X.x' ....
Germana~limba asta ma atrage din ce in ce mai mult si nu ma sperie nimeni care spune ca e grea....mi se pare usoara si voi reusi sa o inteleg
Cam atat..x.X adica normal ca atat O.O'
hehe=))
in gimnaziu am invatat Engleza,Latina si germana [toate cele 3 profe erau super tari<3]
apoi la liceu fan engleza[unde am o profa idioata-_-']si franceza[chiar daca nu stiam o boaba franceza,park ma descurcXD si profa e superba si chiar as vrea sa am o diriga ca eaT_T]
in gimnaziu am invatat Engleza,Latina si germana [toate cele 3 profe erau super tari<3]
apoi la liceu fan engleza[unde am o profa idioata-_-']si franceza[chiar daca nu stiam o boaba franceza,park ma descurcXD si profa e superba si chiar as vrea sa am o diriga ca eaT_T]
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
well la mine se fac mai multe limbi dar la fiecare clasa se aleg cate trei una din ele fiind obtionala^_^
~Engleza
~Franceza
~Japoneza
~Germana
~Latina
Eu fac doar engleza,franceza si japoneza...ador japoneza si profa cred ca e cea tare din scoala^_^
~Engleza
~Franceza
~Japoneza
~Germana
~Latina
Eu fac doar engleza,franceza si japoneza...ador japoneza si profa cred ca e cea tare din scoala^_^
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
Japoneza?? SI eu vreau sa fac al scoala japoneza ... Anywayz, eu fac la scoala limba latina ( urmeaza s-o fac, innca n-a incepu scoala.. inca >_>" ), franceza ( si pot sa spun cu mandrie ca in 4 ani de cand fac franceza ma invatat sa spun "da", "dulap", si "eu sunt",,, aywayz, nu ma stresez prea tare, oricum la liceu o sa fac germana nu franceza ^^" ) si engleza ( si pot sa spun ca cu media 8 unt printre cele mai bune din clasa... ca la profa pe care o am orice greseala de pronuntie se puncteaza cu 50 de sutimi n_n.. asculta din citit, intrebari din text si tema si exercitii, si face media.. eh, arar mai vezi la engleza un 8 sau 9 deci eu sunt destul de buna )
Zbyee!!...
Zbyee!!...
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
ahem..eu fac engleza si franceza..banal nu?
Manouche edit ~ Foarte banal postul tau, I know ... Pe viitor argumenteaza si citeste regulile inca o data pentru ca nu e prima data si risti sa primesti warn z.z'
Manouche edit ~ Foarte banal postul tau, I know ... Pe viitor argumenteaza si citeste regulile inca o data pentru ca nu e prima data si risti sa primesti warn z.z'
Germana si engleza
Engleza e ok, dar germana .... ? Ma exaspereaza profa ... O_O Ne da asa niste teme si cate 100 de cuvinte de invatat de pe o ora pe alta u.u Nu cred ca suntem roboti u.u
Engleza e ok, dar germana .... ? Ma exaspereaza profa ... O_O Ne da asa niste teme si cate 100 de cuvinte de invatat de pe o ora pe alta u.u Nu cred ca suntem roboti u.u
Fac engleza,ca de doar am facut-o din clasa a patra ~.~ Si mai fac si franceza pe care mai bine nu o faceam ca tot atata stiam XD Si sa nu uit sa mentionez ca fac franceza dintr-a 7-a si tooot nu stiu nimic =))))
Vixen- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 21
Varsta : 33
Localizare : hell's garden~
Data de inscriere : 25/01/2009
Eu fac doar franceza si engleza..
Bine nu pun la socoteala si latina pentru ca e o limba care nu se mai foloseste (nici nu vad de ce o mai invatam noi dar mrg>>) Nu prea am probleme cu limbile straine pe la scoala XD
Bine nu pun la socoteala si latina pentru ca e o limba care nu se mai foloseste (nici nu vad de ce o mai invatam noi dar mrg>>) Nu prea am probleme cu limbile straine pe la scoala XD
Subiecte similare
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
» Invatati dimineata sau dupa masa?
» Limbi care va plac
» Limbi pe care nu le suporti
» Invatati dimineata sau dupa masa?
» Limbi care va plac
» Limbi pe care nu le suporti
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.