Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Personaje preferate EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Personaje preferate EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Personaje preferate 20abaeu Personaje preferate 2d7aoax

Personaje preferate

In jos

Personaje preferate Empty Personaje preferate

Mesaj Scris de Féerie Joi Iul 16, 2009 6:51 am

Ma mir ca nu e topicul asta deja, anyway.
Cel mai mult mi-au placut Hikaru si Kaoru. De mult timp imi placeau foarte mult si din cauza lor am inceput sa ma uit la anime, dar acum imi plac si mai mult. E imposibil sa nu-ti placa atunci cand vezi cat sunt de adorabili si sepsy si ... fanservice <3 *faints* Pur si simplu imi vine sa rad ca tampita cand vorbesc amandoi deodata si zic aceleasi lucruri. Am ras si la episodul in care s-au vopsit diferit si s-au certat lol. Oricum pe langa toate chestiile sepsy si amuzante care le fac nu au fost prea fericiti cand erau mici. Sincer am inceput sa plang la episodul in care s-a aratat despre trecutul lor si au inceput sa-mi placa si mai mult. Mi-a placut si episodul in care Hikaru fuge prin ploaie, e asa de kawaii acolo. Inainte credeam ca imi place mai mult Hikaru pentru ca desi sunt gemeni el mi se parea putin mai sepsy, dar imi plac la fel de mult. Imi place felul in care vorbeste Kaoru atunci cand nu e cu Hikaru, e asa de diferit de cum vorbeste Hikaru.
Cam la fel de mult ca si gemenii, dar totusi mult mai putin lol, mi-a placut Umehito. Tipul asta e adorabil. Imi pare asa de rau ca a aparut doar in cateva episoade, dar au fost de ajuns sa-mi placa. Imi place cum ii sperie pe toti, imi place pentru ca a incercat sa se schimbe si a iesit la lumina doar pentru sora lui, imi place atunci cand are parul negru/verde inchis ce o fi, imi place felul in care vorbeste, imi place pentru Beelzenef, imi place cum zambeste, pur si simplu imi place totul la el.
Pe langa ei mi-au placut foarte mult Kyouya si Tamaki. In ultima vreme am avut ceva cu personajele cu ochelari, asa ca in mod inevitabil trebuia sa-mi placa si Kyouya. Dar imi place mult si pentru personalitatea lui si desi mereu pare serios mie imi vine sa rad de el cand e asa. Tamaki e prea idiot ca sa nu-ti placa. Tipul asta zice si face niste lucruri asa de amuzante si nici nu-si da seama ca o iubeste pe Haruhi. 'Bravo! Kyouya, Mon Ami! Mon Ami! Mon Ami! Yahooo~!' geez faza asta a fost epica <3 Sau atunci cand face puppy eyes, e pur si simplu prea adorabil.
In rest mi-au placut Honey, Mori, Haruhi si Tetsuya dar nu mi-au placut in mod special.
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: