Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Personaje preferate EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Personaje preferate EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Octombrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar

Afiliere
Personaje preferate 20abaeu Personaje preferate 2d7aoax

Personaje preferate

3 participan?i

In jos

Personaje preferate Empty Personaje preferate

Mesaj Scris de Féerie Dum Ian 18, 2009 5:44 am

Buh o_o' so mie mi-au placut toate papusile XD
~ Shinku : yeah ea e preferata mea x.x desi nimeni nu o prea place pentru ce i-a facut lui Suigintou o_o' and because she called her junk x.x' But mie imi place mult de ea O_O' E foarte kawaii si imi place ca e tot timpul calma ^_^

~ Hina Ichigo : O_O' poate uneori e enervanta si e prea copilaroasa x.x' dar e asa de kawaii tot timpul o.o' unyu XD

~ Suigin Tou : mda x_x' la inceput nu mi-a prea placut pentru ca mi se parea enervanta o_o' dar imi placea cum arata inainte sa vad anime-ul x.x Anyway dupa ce am vazut si Rozen Maiden Ouvertüre mi-a parut rau de ea TT_TT

~ Barasuishou : Buh o.o' e asa de kawaii si mi-a parut rau de ea cand s-a facut praf x_x' desi a omorat-o O_O' wtf? omorat ? =_=' ma rog O_O' a facut-o pe Shinku fara viata lol o_o'
Spoiler:

~ Jun : o_O' uhm da mie mi-a placut de el pentru caracterul ei si pentru ca a incercat sa faca ceva chiar daca stia ca nu poate face prea multe z.z daca ar fi si oamenii la fel x_x'

Si uhm mai departe restul papusilor O_O' pentru ca fiecare are ceva special care imi place n_n''
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 30
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Personaje preferate Empty Re: Personaje preferate

Mesaj Scris de Ruth Joi Iun 04, 2009 1:05 pm

~Souseiseki:Personajul acesta m-a fascinat total in prima serie...este nobil, mereu ii ajuta pe cei din jur...m-a impresionat povestea lui.Doar ca la inceput nu puteam sa-i retin numele.
~Shinku:Este intelingenta;sincer sa zic, nu ma deranjeaza ce i-a facut lui Suigintou, caci i-a deschis ochii spre realitate..era cam dusa de val.
~Hinaichigo:Desi este ridicol de egoista si de copilaroasa, este prea cute...mereu rad cand o vad prin episoadele din R.M.

Ruth
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 29
Data de inscriere : 06/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Magdalena Sam Aug 08, 2009 8:19 am

Suigintou : Pe langa faptul ca are un trecut dureros, m-a impresionat faptul ca inca tinea la Shinku. Imi place foarte mult caracterul ei, dar uneori actioneaza un pic ciudat. Imi plac foarte mult acele... Pene pe care le lasa intotdeauna in urma. Si imi place si imbracamintea ei. Lol ce sa o mai lungesc, imi place Suigintou din toate punctele de vedere.

Hina Ichigo : Mie nu mi se pare deloc enervanta, egoista, rea, copilaroasa. E mica, wtf. Asa se comporta cei mai mici. Dar totusi a dat un exemplu demn de urmat de prietenie si asta m-a impresionat.

Barasuishou : Imi place la nebunie cum e imbracata lol. Totusi mi-a parut rau ca nu era a 7-a papusa. De asemenea, cred ca a sfarsit un pic cam prea dur.
Magdalena
Magdalena
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 559
Varsta : 27
Localizare : ->
Data de inscriere : 22/08/2008

http://sorrowful-remembrance.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat