Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Personaje preferate EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Personaje preferate EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Personaje preferate EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Personaje preferate 20abaeu Personaje preferate 2d7aoax

Personaje preferate

+4
Chibi~Girl
Blacky
Féerie
Magdalena
8 participan?i

:: Anime and Manga :: Anime :: Naruto

In jos

Personaje preferate Empty Personaje preferate

Mesaj Scris de Magdalena Dum Aug 24, 2008 9:10 am

Naruto-->Putine persoane il adora pe Naruto dar vreau sa spun ca eu sunt moarta dupa el...[Nu sunt o foarte mare fana Sasuke ci MEGA-GIGA FANA Naruto^^]Pai...Imi place mult caracterul lui..."A dream to be Hokage"^^Si ca el nu renunta niciodata orice s'ar intampla...Prietenia practic pentru el e tot ce are mai scump si dragostea fata de aproapele lui..In plus mi'a placul faza din Shippuuden cu "Bonds" cand Sai l'a intrebat de ce face toate astea iar Naruto a dat un raspuns inteligent:"Pentru ca a fost prima persoana care m'a inteles"..Deci in ciuda tuturor celor intamplate cu Sasuke Naruto si'a dat seama ca Sasuke e persoana potrivita ca cel mai bun prieten^^Ce sa mai zic de ochii lui albastri ...Ca pe mine una m'au dat peste cap..Si in pul imi place parul mult^^

Konan-->Personalitatea..Caracterul ei...Felul ei de'a fi si puterea ei^^Totul ma atarage[+ca in ador pe Pain^^]

Pain-->Imi place tot la el^^Mai ales parul ala portocaliu^^"..^^[+ ca o ador pe Konan^^]

Yonaime-->La fel ca si la Naruto OCHII si PARUL^^[OMG!!]

Sai...Eh..Aici e cam complicat...^^La inceput,cand eram MAREA FANA SASUKE..[ceea ce nu mai sunt>.<']Eram anti-Sai^^...But now..Imi place mult de el...Si mai ales ca a ales sa lupte pentru Sasuke intr'un fel...Chiar am fost surprinsa ca prin Naruto si Sasuke a reusit sa'si termine cartea lui cu fratele lui^^...Si am ramas profund uimita ce s'a intamplat cu el si Nii'kun[parca asa il chema pre fratele lui nu?]^^

Ciudat dar am facut o pasiune..Pt OrOro^^"....Orochimaru e un tip chiar dragut si puternic si chiar a ajuns sa'mi placa^^Obsesia lui dupa putere si ca a reusit sa'l ia pe Sasuke ceea ce e destul de greu pentru oricine...Chiar imi place domnu' Oro^^
Magdalena
Magdalena
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 559
Varsta : 27
Localizare : ->
Data de inscriere : 22/08/2008

http://sorrowful-remembrance.blogspot.com/

Sus In jos

Personaje preferate Empty Re: Personaje preferate

Mesaj Scris de Féerie Dum Aug 24, 2008 9:34 am

Feminin:
Sakura - pentru ca e foarte draguta, o apreciez si e ambitioasa, ajunge puternica.
Masculin:
Gaara - pentru ca are un trecut @.@ si a devenit un personaj bun, pur si simplu il ador.
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Blacky Dum Aug 24, 2008 11:39 am

Feminin:
Temari..pentru ca e foarte matura se lupta ca atare...imi place la ea totul..hainele ,look-ul si evantaiul si mai ales ca are grija de fratele ei mai mic,Gaara

Masculin:
Shikamaru:nustiu de ce imi place acest personaj..parca seamana cu mine ..nu ii palce sa faca mai nimic decat sa stea si sa leneveasca
Blacky
Blacky
JoKeR H

Numarul mesajelor : 253
Varsta : 30
Localizare : Somewhere..in Zero's wardrobe*perv smile*

https://endless-waltz.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Chibi~Girl Joi Aug 28, 2008 3:42 am

Feminin
Temari-e o persoana foarte puternica si e sora lui Gaara.

Masculin
Sasuke-pentru ca e o persoana mai tacuta..e dragut..si e puternic si destept..
Feminin
Temari-e o persoana foarte puternica si e sora lui Gaara.
Chibi~Girl
Chibi~Girl
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 107
Varsta : 27
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de EllaFromHell Sam Aug 30, 2008 5:09 am

Feminin:

Tsunade-poate k e prea nebuna sa zik asa cateodata si isi ascunde adevarata varsta,dar eu chiar o admir si imi place mult de ea^_

Masculin:

Sasuke-e calm si calm si foarte dragutz.E misterios si ceva mai dark in felul lui:X:X:
EllaFromHell
EllaFromHell
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de YukiSou Sam Oct 18, 2008 7:10 am

Orochimaru - de ce?pentru ca spre deosebire de majoritatea personajelor din anime-ul asta, el are macar o farama de originalitate bagata pe acolo.
Nu spun ca e 100% original pentru ca ar fi o minciuna...e exact ce te astepti la personajul principal aflat de partea raului....o fiinta ciudata care probabil ca nu e om, insetat de putere, care vrea doar sa ii iasa totul asa cum doreste (acele lucruri nefiind unele bune) . Ce poate sa imi placa mie la un asemenea personaj?Ei bine, nici eu nu pot explica prea bine, avand in vedere ca anul trecut il detestam...
Dar nici nu pot gasi un alt personaj care sa pot spune ca imi place din tot anime-ul asta...
YukiSou
YukiSou
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 75
Varsta : 33
Localizare : Rebel:Sicks, Shadow:Six
Data de inscriere : 11/10/2008

http://drop-a-veil.1talk.net/

Sus In jos

Mesaj Scris de Coll: Set Mar Oct 28, 2008 2:18 am

Am numai personaje preferate de masculin x.x' :Naruto...cu toate ca-mi place Sasuke...Sasuke e mai ingamfat...si Naruto e mai sufletist...uhm...nu stiu...lupta pentru visul lui mult
Coll: Set
Coll: Set
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Ruth Joi Noi 06, 2008 11:53 am

Intr-un fel toate personajele din anime ma impresioneaza cu anumite trasaturi destul de atragatoare....Dar...in final am reusit sa le incadrez intr-un top:
1.Sasuke Uchiha:Felul sau de a fi...ura pe care o simte fata de o anumita persoana l-a determinat sa isi schimbe radical caracterul, devenind un personnaj sadic....Ma impresioneaza total.
2.Deidara:Curajul pe care il poseda in unele situatii ma uimeste....
3.Sakura:Nesiguranta....sensibilitatea....sunt trasaturi extrem de vizibile in prima serie...In a 2-a....desi reuseste sa se schimbe....o flacara din vechea Sakura ramane in viata.
4.Gaara of the Sand:Trecutul sau trgic....l-a influenat...hmm....demonul pe care il poseda il determin sa nu iba niciun fel de sentiment...Raceala cu (,) care trateaza Gaara situatiile ma impresioneaza...
5.Itachi: Decizia pe care a luat-o inca nu l-a costat...adica...hmm....doar ura lui Sasuke...Dar pana acesta nu va deveni mai puternic, nu trebuie sa se ingrijoreze in niciun fel...Momentan...ma mir datorita faptului ca nu are remuscari...m inteles in manga ca situatia ar fi alta....dar atat timp cat nu am citit eu...nu imi schimb parerea.

Ruth
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 29
Data de inscriere : 06/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare