Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Unde ai vrea sa te afli acum?
+6
Magdalena
Rujk
EllaFromHell
Coll: Set
Blacky
Féerie
10 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Unde ai vrea sa te afli acum?
vreau sa merg in Japoniaaaa!!!sa prind radacini acolo sa nu ma ia nimeni>_<
acolo nu e asa de canicula si nici frig de zici ca esti bagat intro cusca frigorificaT_T'
acolo nu e asa de canicula si nici frig de zici ca esti bagat intro cusca frigorificaT_T'
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Vreau sa fiu ... uhm O_O
~ Undeva unde sa pot asculta ce muzica vreau, cand vreau, unde vreau O_O si si si O_O sa gasesc toate manga'urile si episodele din anime'uri pe care le vreau siiiiiiiiiii O_O sa am la dispozitie Sony Vegas si sa nu ma mai streseze cu trialul z.z'
~ Undeva unde sa pot asculta ce muzica vreau, cand vreau, unde vreau O_O si si si O_O sa gasesc toate manga'urile si episodele din anime'uri pe care le vreau siiiiiiiiiii O_O sa am la dispozitie Sony Vegas si sa nu ma mai streseze cu trialul z.z'
Undeva departe de mama ^______^ doar eu si prietenii mei , un telefon , esarfa roz si net'ul pe o barca O.O' Mda .. Si asta se va intampla probabil pe lumea cealalta o.o
In momentul asta as vrea sa fie seara si sa vina sormea pe la mine sa ne facem unghile^_^...ador sabloanele ei si ei ii plac ale mele:))
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
La munte O_O
Si sa fie muzica la maxim...
Si sa mai fiu cu cineva,nu numai cu mama&tata z...z'
De ex cu nasii mei <3
Si sa fiu imbracata bine,d'oh o-o'
Si sa fie muzica la maxim...
Si sa mai fiu cu cineva,nu numai cu mama&tata z...z'
De ex cu nasii mei <3
Si sa fiu imbracata bine,d'oh o-o'
Sa fiu la munte sa ma dau cu punga si sa manc macare buna@_@.nu tampenii cemi da mamaT_T
si sa ma dau cu jetsky-u @_@
si sa ma dau cu jetsky-u @_@
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Mi-ar place sa fiu acasa [ ca acum ] dar singura acasa o.o'''
Sa stau pe net cat vreaaaaau @.@
Si sa fac ce vreau si sa ma culc cand vreau XDD
Sa stau pe net cat vreaaaaau @.@
Si sa fac ce vreau si sa ma culc cand vreau XDD
Eu acum as vrea sa fiu intr-un loc singura x_x' cu castile pe urechi si ascultand Breaking Benjamin sau 3DG sau Deluhi.
Nu am chef de nimic si de nimeni, iar asta ar fi singurul lucru care m-ar putea face sa ma simt bine z.z'
Nu am chef de nimic si de nimeni, iar asta ar fi singurul lucru care m-ar putea face sa ma simt bine z.z'
Undeva departe de scoala, colegi si bataile de cap pe care acestia le cauzeaza. Undeva unde e liniste, parc, plaja...
As vrea sa fiu singura pe un deal ciudat si sa nu fie frig,ascultand Slipknot (dar nu in casti...pur si simplu) o.o
Sau...sa iau o boxa d'aia cat mine si de pe dealul ala sa se auda in tot orasul @.@ (pacat ca nu am deal T.T)
Sau...sa iau o boxa d'aia cat mine si de pe dealul ala sa se auda in tot orasul @.@ (pacat ca nu am deal T.T)
Eu acum as vrea sa ma aflu in casa T..T Adica sunt in casa, dar trebuie sa plec si nu am chef, vreau sa raman aici T_T
*isi cauta mp4-ul* Macar asta sa-l am cu mine ca sa nu mor de plictiseala pe acolo z.z *isi ia si o carte* uuh o.o mai bine xD
*isi cauta mp4-ul* Macar asta sa-l am cu mine ca sa nu mor de plictiseala pe acolo z.z *isi ia si o carte* uuh o.o mai bine xD
As vrea sa fiu la munte o_o Sa culeg fragi O_O''' Stiu eu un loc bun pe-un deal - . -' * vrea sa vina varaaaaa * O_O * ia o bucata de hartie si o coloreaza cu rosu* gata O_O Am fragi ^....^
Departe de scoala >.<
Intr-o biserica veche o-o cu multe inscriptii ciudate in latina si cu arhitectura gotica ( anka lurvs arhitectura gotica ) buu.
Intr-o biserica veche o-o cu multe inscriptii ciudate in latina si cu arhitectura gotica ( anka lurvs arhitectura gotica ) buu.
Momentan...nu stiu. Cred ca as vrea sa fiu undeva, intr-un oras, sat, oriunde. Dar sa ii intalnesc acolo pe cei la care tin foarte mult si sa fiu alaturi de ei TT.TT
Pai.. La etajul 23 al unui bloc XD Sau la apartamentul 23. Sau pe strada 23. Sau la casa 23. Sau la scoala 23. Sau la 23 acasa ? O_O Cred ca 23 e deja acasa la el =)))
Eu as vrea sa fiu afara. Intr-un oras parasit sau ceva de genul asta, dar ma multumesc si cu ce e aici.. e ceva de genul asta. Si ploua ~ Am mai zis ca ador sa ma plimb prin ploaie ne? Vreau sa ies afara dar imi e prea lene T.T
Undeva o.o' intr-o casa =]]] la curte >_>' pe langa Carffure[sau cum se scrie ...ma rog ,nu-mi pasa] acolo sa ma uit la un film[horror o.o'] cu mai multi amici XDDD. Mancand Pizza o.o' =]]] vise :-j .
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
As vrea sa fiu la scoalaaaaa T______T
I like school T.T ~
Si sa nu facem ore....sa ne comportam obijnuit,imbracati obijnuit si sa stam degeaba,sa fim ca-ntr-o pauza gigantica de toata ziua...
I like school T.T ~
Si sa nu facem ore....sa ne comportam obijnuit,imbracati obijnuit si sa stam degeaba,sa fim ca-ntr-o pauza gigantica de toata ziua...
As vrea sa fiu intr-un parc chiar acum, noaptea..si sa ma plimb cu rolele...
Apoi sa ma intind pe iarba, sa ma uit la stele si sa desenez...
Apoi sa ma intind pe iarba, sa ma uit la stele si sa desenez...
Ruth- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 66
Varsta : 29
Data de inscriere : 06/11/2008
As vrea sa fiu la gradinita o.o' Lol mi-am adus aminte de educatoare si de premiile pe care le-am luat recitand niste poezioare o.o''' Si de rochitelele dulci pe care le purtam z.z si pantofiorii rosii de toate zilele lol O_O'
Mi-ar place sa fiu intr-un parc.Chiar in parc la piata.Si sa nu fiu singura.Chiar daca nu am cu cine, sa nu fiu singura T-T
Ador sa stau afara cand e intuneric...
Si in parcul ala sunt fantani arteziene si nu e lumina decat de la ele <3 adica de toate culorile.Adica intelegeti voi o.o
Ador sa stau afara cand e intuneric...
Si in parcul ala sunt fantani arteziene si nu e lumina decat de la ele <3 adica de toate culorile.Adica intelegeti voi o.o
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Unde ai vrea sa locuiesti?
» Ce ai vrea sa faci acum?
» Cum te simti acum?
» Ce putere ai vrea sa ai?
» Ati vrea sa existe site'ul?oo
» Ce ai vrea sa faci acum?
» Cum te simti acum?
» Ce putere ai vrea sa ai?
» Ati vrea sa existe site'ul?oo
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.