Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Unde ai vrea sa te afli acum?
+6
Magdalena
Rujk
EllaFromHell
Coll: Set
Blacky
Féerie
10 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Unde ai vrea sa te afli acum?
In momentul de fata as vrea sa fiu in Japonia O_O' in bratele unui j-rocker... some of you knows who... i guess x.x' deja devin fan girl, ma rog...
As vrea sa fiu in fata unui semineu invelita intr-o patura, nu ca mi-e frig, de fapt e foarte cald... dar pur si simplu imi place aceasta senzatie T.T
As vrea sa fiu in fata unui semineu invelita intr-o patura, nu ca mi-e frig, de fapt e foarte cald... dar pur si simplu imi place aceasta senzatie T.T
Re: Unde ai vrea sa te afli acum?
In momentul de fata as vrea sa fiu intr-un loc unde sa ma pot distra alaturi de prietenii mei...o.o" sa jucam fotbal sau alte jocuri...sau poate doar sa vorbim si sa ne distram^^"
In momentul asta mi'as dori sa fiu la munte...cu parintii si sa admiram privelisteaaaa n________n in timp ce mancam un gratar
well in momentul asta as vrea sa fie din nou 7 dimineata si sa vorbesc cu sormea pana adormim...imi e asa de somn
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
vreau sa fiu cu Kyouka sa cantam Tokimeki pana ragushim si sa bem o bericica si sa radem ca tampitii=))
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
^ Lol Aki=))))) chiar vreau sa te vad prostindu'te ca el oo' =))))))))))) e adorabil *-*
In momentul asta mi'as dori sa fiu cu Zero si sa exersam la bass O_O'=))))))
In momentul asta mi'as dori sa fiu cu Zero si sa exersam la bass O_O'=))))))
In momentul asta mi'as dori sa fiu....Intr'un minuat cofraj de oua...O_O'...Sau intr'un minunat ambalaj de margarina?Sau intr'nu minunat sicriu?[(c)Shin..]...Sau sa citesc?Uhm..La 2 metri sub pamant as vrea sa fiu..>.<
Acum mi'as fi dorit sa fiu departe departe unde sa fie un peisaj superb,unde sa nu fie nici cald si nici rece,unde sa fiu singura si sa ma gandesc privind peisajul stand comod si nederanjandu'ma nimeni.....
Oh da...si sa ascult the studs....sunt foarte linistitori
Oh da...si sa ascult the studs....sunt foarte linistitori
LOL O_O" In Bacau xD sa vad ce sa mai intamplat cu Byby ,si plus ca dupaia pot sa merg sa-l vizitez pe Marius xDD si pe Simo xDD
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Oriunde dar nu la scoala...T .T' oriunde..si pe un bloc dar nu la scoala :-<
hmm...in momentul asta as vrea sa fiu in Romana cu sormea,sa mergem la KFC ca murim de foame amandoua...si dupa aceea la ceva shopping^_^
La bunici , la tara *___* Acolo as vrea sa fiu ... Unde pot sa stau linistita fara profa de mate pe cap si fara miliardele de tampenii ale dirigai ^____^
^ si fara net T _ T
Momentan as vrea sa fiu afara T^T pentru ca ploua si imi place sa ies sa ma plimb atunci cand ploua T_T' me adora ploaia z_z vreau sa ieeees T_T
Momentan as vrea sa fiu afara T^T pentru ca ploua si imi place sa ies sa ma plimb atunci cand ploua T_T' me adora ploaia z_z vreau sa ieeees T_T
Acum mi'as dori sa fiu cu calculatorul pe balconul pe care nu'l am ca stau la parter =))
Mi'as dori sa fiu ... Nu stiu ... La tara , la bunici ... Fara net , fara probleme .... Doar eu si eu pe'acolo .... M'ar linisti asta .. Da' o s'o faca weekend'ul viitor ^___________^
^ buh ^._.^'
Well acum as vrea sa fiu inca in pat z.z' da stiu, nici la ora asta nu m-am trezit de tot >_>' si era asa de bine si de cald acolo sub patura z.z' i wanna be there T^T
Well acum as vrea sa fiu inca in pat z.z' da stiu, nici la ora asta nu m-am trezit de tot >_>' si era asa de bine si de cald acolo sub patura z.z' i wanna be there T^T
Mi'as mi'as mi'as O.O' dori sa-sa-sa-saa fiu laaa uhm intr'o camera...singura...si sa ascult muzica O.O
Uh, la televizor cu o cutie mare de popcorn in mana o_O si sa ma uit la VMA @_@
Acum mi'as dori sa fiu intr'o camera alba alba singura si sa ma uit la o extra extra portie de naruto O_O''''
Acum mi'as dori sa fiu intr'o padure .... si sa ascult muzica ... si sa dorm in continuare .... si sa vad pinku cows O_O'
In Bucuresti.....T .T' undeva misto...si sa fie ziua si frumos afara,sa nu fie frig si sa stau cu Shu-chan
As vrea sa fiu cu o colega de la D sa asc JROCK ...mi-e atat de dor de ea,n-am mai vb de o zi si deja imi lipseste jrocku nostru de pe coridoru scolii^_^
Undeva departe cu un pix cantator si niste forfecute zburatoare XD
Ultima editare efectuata de catre Magdalena in Mier Dec 30, 2009 11:24 am, editata de 1 ori
Eu acum as vrea sa fiu undeva in trecut O_O'''''' in vacanta si sa fac ceva sa nu se mai termine vacanta Z_Z' in fata comp-ului z.z' ascultand ceva j-rock, pierzand timpul prin conferinte T_T
Sa fiu intr'un loc pustiu....si sa fie seara...ba nu...stai ...sa fiu pe sinele de tren T_T
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Unde ai vrea sa locuiesti?
» Ce ai vrea sa faci acum?
» Cum te simti acum?
» Ce putere ai vrea sa ai?
» Ati vrea sa existe site'ul?oo
» Ce ai vrea sa faci acum?
» Cum te simti acum?
» Ce putere ai vrea sa ai?
» Ati vrea sa existe site'ul?oo
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.