Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Ce ai vrea sa faci acum?
5 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Ce ai vrea sa faci acum?
Acum as vrea sa merg la frigider, sa-mi iau niste lapte, sa merg in bucatarie, sa-mi pun lapte intr-un pahar, sa duc sticla de lapte inapoi in frigider, sa merg dupa pahar in bucatarie, sa vin cu el la comp si sa beau laptele *~~~*
Re: Ce ai vrea sa faci acum?
Sa fiu la cel mai mare mall din Romania [ adiva la aproximativ 4 km de casa mea O_O'''' ] si sa-mi cumpar niste chestii O_O'
Sa fiu afara...cu prietenele mele cele mai bune si sa respir aerul asta super *~*
Nu mai pot,simt ca ma sufoc aici in casa...T.T''''''''''''
Si e si seara afara,iubesc noaptea *__*
Nu mai pot,simt ca ma sufoc aici in casa...T.T''''''''''''
Si e si seara afara,iubesc noaptea *__*
Eu acum as vrea sa ies afara, e destul de frumos si ninge <3 Dar am chef si sa stau in casa XD asa ca am ales sa stau in casa o.O' Si am vreau sa-mi descarc discografia de la Three Days Grace pana nu uit iar >>'
Ultima data am vorbit cu tata ca mio zis ca cica vin acasa si ca sa fie curat pana vin ei >_>'.
ce convorbiri seci am cu ei ._.
ce convorbiri seci am cu ei ._.
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Acum as vrea sa fac ce fac si acum o.o' lol z.z'
Dar totusi...as vrea sa fiu in oras si sa nu fie ger,sau in cada *~* sau intr-o piscina,lol o_o'
Dar totusi...as vrea sa fiu in oras si sa nu fie ger,sau in cada *~* sau intr-o piscina,lol o_o'
Sa ma intind in pat ca ma doare spateleT_T si sa ascult muzica in casti,dar nu tare X_X
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Kill someone ^____^
.NeoPessimiste.- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 14
Localizare : . h a r a j u k u .
Data de inscriere : 26/12/2008
Sa fiu singura,cufundata in gandurile mele undeva departe...poate undeva sus pe un munte o.o' (am ceva cu muntii =.=)
Acum as vrea sa ... sa ... sa gasesc ceva de facut pentru ca mor de plictiseala O_O' Am chef sa fac ceva, dar nu stiu ce, God x.x urasc cand mi se intampla asta z.z si in ultima vreme se intampla destul de des >_>
Sa-mi fac tema la mate z.z Nu pot sa crd, dar chiar vreau s-o fac o.o si am s-o fac cu ajutorul telefonului z.z El imi face calculele O.O'
^ lol O_O'' chiar vrei sa o faci...
Eu acum vreau sa vorbesc cu cineva, dar nu e pe mess T.T' Si vreau sa-mi instalez iar versiunea 8 la yahoo... 9 e enervanta, foarte enervanta. Am mai avut-o inainte si m-a stresat, nu stiu de ce am instalat-o iar o.O'
Eu acum vreau sa vorbesc cu cineva, dar nu e pe mess T.T' Si vreau sa-mi instalez iar versiunea 8 la yahoo... 9 e enervanta, foarte enervanta. Am mai avut-o inainte si m-a stresat, nu stiu de ce am instalat-o iar o.O'
Acum as vrea sa fiu undeva depaaaaarte cu cineva O.O
Sau in Suceava fara nimeni T_T
Sau in Suceava fara nimeni T_T
As vrea sa ma uit la Nabari no Ou T.T personaje kawa T__T dar nu prea am chef sa ma uit la anime-uri acum.
Si as vrea si sa fiu acolo... vreau sa o vad... moh x_x
Si as vrea si sa fiu acolo... vreau sa o vad... moh x_x
Sa-mi iau un mp4 z...z' Inca un pic, inca un pic z.......z 4 zile .____.' wtf? Nu mai pot astepta! Vreau sa fiu in magazinul ala si sa-mi iau un mp4 z..z' Nu e coreeeeeeeeeeeect z.z Nu e vina mea ca am stricat atatea u.u
Vreau sa fiiiiiiu o_o dunno,afara....sa ma plimb de nebuna cu Dada z_______z' adica nu,ca ma plictisesc z.z nu stiu , azi as vrea sa avem banchet o_o
Eu as vrea sa dorm. Totusi parca nu vreau sa plec, adica imi e somn si vreau sa dorm dar nu vreau. Intelegeti ceva din ce tot zic eu pe aici? Nu prea cred O.O'' Nici nu trebuie hehe O.O''
As vrea sa ma plimb .___.' e noapte,si e cu atat mai bine....
Ar fi prea genial...
Gawd,vreau sa ma plimb >_>
Ar fi prea genial...
Gawd,vreau sa ma plimb >_>
Eu as vrea sa ma dau cu capul de pereti si sa ma intorc in timp inainte de a ma naste. De ce naiba am sentimentul asta? z.z' Urasc, urasc, urasc z__z
Vreau sa stau si sa lenevesc prin oras...pe o banca o.O cu cine am eu placere....cineva care sa ma lase in pace,sa nu inceapa sa-mi puna nu stiu cate intrebari sau sa povesteasca despre viata ei...
Sau pur si simplu sa ma plimb....dar vreau sa scap de zona asta...vreau in centru T_T sau in bariera bucuresti....e genial pe acolo >.>'
Sau pur si simplu sa ma plimb....dar vreau sa scap de zona asta...vreau in centru T_T sau in bariera bucuresti....e genial pe acolo >.>'
Subiecte similare
» Unde ai vrea sa te afli acum?
» Cum te simti acum?
» Ce putere ai vrea sa ai?
» Unde ai vrea sa locuiesti?
» Ati vrea sa existe site'ul?oo
» Cum te simti acum?
» Ce putere ai vrea sa ai?
» Unde ai vrea sa locuiesti?
» Ati vrea sa existe site'ul?oo
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.