Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Rate the AMV
4 participan?i
:: Fan Area :: AMV & Videos
Pagina 1 din 1
Rate the AMV
Deci jocul e simplu. Un user pune un amv sau un mmv ( movie music video >_>" ) , iar urmatorul ii da o nota de la 1 la 10 ( spuannd de ce da nota.. ce i-a placut ce nu i-a placut, unde nu s-a potrivit sau din contra ce s-a potrivit si l-a impresionat... ce crede despre melodie si daca e bine aleasa, calitatea secventelor.. etc ^^" ), si pune la randul lui un alt amv ( mmv ). AMV-ul ( MMV-ul ) nu trebuie sa fie creatie propie, paote fi si doar un amv ( mmv )care iti place ^^.
( daca e de pe youtube pui link-ul ( ala de sus ^^" ) intre balizele [ youtube ] si [ / youtube ] (fara spatii) )
Now... mine ^^...
( daca e de pe youtube pui link-ul ( ala de sus ^^" ) intre balizele [ youtube ] si [ / youtube ] (fara spatii) )
Now... mine ^^...
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
Re: Rate the AMV
Wah @_@ piesa asa de adictive. Within Temptation o canta, nu? XDD 1o, frumos lucrat O_O desi nu sunt o fana a filmelor/cartilor Harry Potter ^^
Yay acest AMV chiar m-a impresionat si cred ca voi urmari si eu anime-ul daca voi avea timp si voi citit si manga^^..melodia era destul de buna bun anyway eu ii dau 10 xD
Naisu desu @_@ Shugo Chara <3 . Ikutooo <33 9.9 O.o parca mergeu ceva efecte XD
Asta ca sa continuam cu Shugo Chara XD
Asta ca sa continuam cu Shugo Chara XD
Yay@__@ Amuto <33 love...e un amv care chiar merita nota 10 ..mai ales pentru scenele cu Amu si Ikuto impreuna @__@...melodia chiar imi place mult cum incepe...so 10^^
Off: Omg omg ^^^^ sig cu Gakuen Alice <3 [eu acum vad )] yeeey n___n
On: Naisu O.O Ouran XD 9 XD eu am o problema cu efectele o_O
On: Naisu O.O Ouran XD 9 XD eu am o problema cu efectele o_O
Nice AMV...la inceput apar cele mai amuzante lucruri din Ouran..dar spre final se face mai trist..anyway pot spune ca are tot ce ii trebuie :are ceva efecte pe ici colo ..iar melodia e destrul de draguta..so nota mea e 10^^
Ho ho ho *smirk* . Efeeeectee . Nu am vazut anime'ul insa srata bine si si ador piesa @.@ 1o + ^^
Uh oh, AMV'ul meu O.O cel mai reusit de pana acum XD .
Uh oh, AMV'ul meu O.O cel mai reusit de pana acum XD .
Nice,nice@__@
Are secvente din unele dintre anime-urile mele preferate ^~^..e chair foarte reusit si sunt sigura ca e o munca foarte grea sa faci un AMV..so 10^^
Are secvente din unele dintre anime-urile mele preferate ^~^..e chair foarte reusit si sunt sigura ca e o munca foarte grea sa faci un AMV..so 10^^
OMG @.@ Air Gear, Akitoooo, Edoooo <3 . Piesa imi suna a Simple Plan, desi nu cred ca sunt ei XD . In fine, naisuuuu 1o ^^
He he XD
He he XD
off: o.o iti place air gear si akito inca un lucru in comun >~<
on:Well e destulde trist acest AMV T.T...apropo acela e baiatul care spuneai ca se uraste cu Sakura si pana la urma ajung sa se iuberasca..fac un cuplu perfect...revenind la amv ..e bine realizat ..so 10^^
on:Well e destulde trist acest AMV T.T...apropo acela e baiatul care spuneai ca se uraste cu Sakura si pana la urma ajung sa se iuberasca..fac un cuplu perfect...revenind la amv ..e bine realizat ..so 10^^
Ho ho ho <3 se putea sa nu dau 1o la combinatia VK si Evanescence ? No mam. 1o ++ Ador AMV'ul ^^ .
AMV'ul asta e kick ass XDDD
AMV'ul asta e kick ass XDDD
Yay,e chiar tare amvu,mi-a adus aminte de craciun.E umpic amuzant,imi place si animeu din care e amvu ..so..are 10.Acum pun si eu un amv,.sper sa va placa ^__^
Topaz- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 12/09/2008
Uh *blocked* AmV-ul e bine facut, nu am ce zic doar ca ... nu as folosi Britney Spears [ea e, nu?] si Death Note . I mean, nu au nimic in comun. Plus ca *coughparereameacough* piesele lui Brit imi inspira ceva hippy, foarte colorat si funny XD
But ii dau 8/1o :]
XD
But ii dau 8/1o :]
XD
off: Welcome back nee *huggies*
on:Wha..nu mai pot de ras =]] AMV asta mi-a imbunatatit starea de spirit pe ziua de astazi xD
Imi plac mult efectele folosite so nu am altceva de spus ..mai ales ca NaruSaku<3 *yeah ..perfect match* so nota mea este 10/10^^
Next:
on:Wha..nu mai pot de ras =]] AMV asta mi-a imbunatatit starea de spirit pe ziua de astazi xD
Imi plac mult efectele folosite so nu am altceva de spus ..mai ales ca NaruSaku<3 *yeah ..perfect match* so nota mea este 10/10^^
Next:
Off: Thankies -huggles- btw I lub your sig.
On: Haaa. Kukamu + Avril => Boom! I love it. Desi Kukai se potriveste cu Utau T-T Kutau 4 life XD Dar AmV-urile Kukamu mereu mi-au ridicat moralul XDDD 1o/1o
So, AmV-ul asta l-am facut la rugamintea unei fete XD Btw daca nu ati vazut ultimele episoade din SC! Nu vi-l recomand XDDD
On: Haaa. Kukamu + Avril => Boom! I love it. Desi Kukai se potriveste cu Utau T-T Kutau 4 life XD Dar AmV-urile Kukamu mereu mi-au ridicat moralul XDDD 1o/1o
So, AmV-ul asta l-am facut la rugamintea unei fete XD Btw daca nu ati vazut ultimele episoade din SC! Nu vi-l recomand XDDD
:: Fan Area :: AMV & Videos
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.