Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Rate de avi and sig
+4
Rujk
Coll: Set
Féerie
Magdalena
8 participan?i
Rate de avi and sig
HeHeHe...Aici trebuie sa dai o nota av'ului si sig'ului persoanei de mai sus,bineinteles cu pareri argumentate!Cine incepe?^^
Re: Rate de avi and sig
Oky so o.o''
Avatar ~ imi plac mult culorile *_* si dimensiunile sunt potrivite in plus e una dintre pozele mele preferate, tipa aia e atat de draguta ^_^ so ~ 10
Semnatura ~ la fel ca la ava imi plac culorile mult si poza, dar imi place si ce ai scris pe ea *.* adica jumatate a fost ideea mea o.o' parca, si imi place si cum ai pus border-ul so ~ 10
Avatar ~ imi plac mult culorile *_* si dimensiunile sunt potrivite in plus e una dintre pozele mele preferate, tipa aia e atat de draguta ^_^ so ~ 10
Semnatura ~ la fel ca la ava imi plac culorile mult si poza, dar imi place si ce ai scris pe ea *.* adica jumatate a fost ideea mea o.o' parca, si imi place si cum ai pus border-ul so ~ 10
Avatar-Imi place muuuuuuult...mult de tot....border'ul e kawaii..^-^ 10
Semnatura-Yaay @_@ este...kawaii...imi place cum ai combinat patterns si nu inteleg deloc ce este acolo chiar daca in avatar intelegeam cat de cat X_____X' imi place mult font'ul si desigur,border'ul....10 ^^
Semnatura-Yaay @_@ este...kawaii...imi place cum ai combinat patterns si nu inteleg deloc ce este acolo chiar daca in avatar intelegeam cat de cat X_____X' imi place mult font'ul si desigur,border'ul....10 ^^
Uhm so o_o''
Avatar : imi place mult *_* chiar daca nu-mi prea place ce ai scris pe el z.z' dar imi place tipa aia xDE so 10
Semnatura : Dimensiunile sunt foarte bune, cum am mai zis imi place render-ul *-* , aici imi place si ce ai scris pe ea xDE si brush-urile, felul in care ai facut-o, totul u_u ~ 10 xDE n_n
Avatar : imi place mult *_* chiar daca nu-mi prea place ce ai scris pe el z.z' dar imi place tipa aia xDE so 10
Semnatura : Dimensiunile sunt foarte bune, cum am mai zis imi place render-ul *-* , aici imi place si ce ai scris pe ea xDE si brush-urile, felul in care ai facut-o, totul u_u ~ 10 xDE n_n
Avatar: 10 ^_^ - ador albastrul ala ca cerul*o* si cum e facut e chiar superb^o^
Semnatura: 10 ^o^ - tot acelasi albastru ,pur si simplu adorabil ce fata e chiar cute si am vazut si ceva pene pe langa,deci fara comentarii si mesajul e kawai^o^.10 fara prea multe comentari
Semnatura: 10 ^o^ - tot acelasi albastru ,pur si simplu adorabil ce fata e chiar cute si am vazut si ceva pene pe langa,deci fara comentarii si mesajul e kawai^o^.10 fara prea multe comentari
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Semnatura ~ Imi place foarte mult.Ador culorile si renderul e frumos*___*...Eternal Love..Suna genial..*___*..10/10
Avanarul ~ Genial..Imi place imbracamintea fetei chiar daca nu se vede prea bine..O_O'''' 10/10
Avanarul ~ Genial..Imi place imbracamintea fetei chiar daca nu se vede prea bine..O_O'''' 10/10
Imi place cum este facuta semnatura...ma refer la stil XD
Nu prea imi place pentru ca este cam prea..roz...si aceasta este o coloare pe care eu una nu prea o agreez ._.
Dar am sa iti dau 9.50 si la fel pentru avatar ^^
Nu prea imi place pentru ca este cam prea..roz...si aceasta este o coloare pe care eu una nu prea o agreez ._.
Dar am sa iti dau 9.50 si la fel pentru avatar ^^
Avatarului i-as da 8 pentru ca nu-mi prea place grafica si culoarea, iar sig-ului i-as da 9, fiindca nu-mi prea place culoarea...
denisuca- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 28
Data de inscriere : 11/10/2008
Poi av'ului ii dau 5,pentru ca dimensiunile nu sunt corespunzatoare,e mai mult o poza...
Si sig-ului ii dau 6 pt ca e cam simplu,nu e text,nu'mi place culoarea,si nici fata ...
Si sig-ului ii dau 6 pt ca e cam simplu,nu e text,nu'mi place culoarea,si nici fata ...
Ho ho @.@ am nimerit bine.
Sig: Chiar daca e simplu, e bine facut, si imi place efectul ala de shutter din fundal O_O chiar daca nu se distinge asa de bine . Si fata e foarte cute ^^ . 9:80
Avi: The same ^^ .
Sig: Chiar daca e simplu, e bine facut, si imi place efectul ala de shutter din fundal O_O chiar daca nu se distinge asa de bine . Si fata e foarte cute ^^ . 9:80
Avi: The same ^^ .
Sig: imi place mult cum l'ai facut ^^ dar mergea un border mai grosut...oo' 9.80 ^^
Av: hmm...kawaii,dar e cam simplut oo' uhm,9 XD
Av: hmm...kawaii,dar e cam simplut oo' uhm,9 XD
Semnatura : E foarte kawaii <3 imi place felul in care e facuta o.o adica pe verticala xD Imi plac si culorile si faptul ca nu e foarte incarcata, dar totusi mi se pare putin simpla si culorile nu se potrivesc, adica jumatate din Gou e mov, jumatate visiniu ~.~' iar ai dat cu gradient? Anyway 9/10
Avatar : E kawaii XD desi nu inteleg de ce scrie pe el welcome o.o' daca asta scrie, nu o sa-ti scad pentru asta so 10/10
Avatar : E kawaii XD desi nu inteleg de ce scrie pe el welcome o.o' daca asta scrie, nu o sa-ti scad pentru asta so 10/10
Avatar: ~ e superb,ca intotdeauna >W< 10/10
Semnatura: ~ imi place tipaO_O si vioara de langa ea....si de corsetu ei,nu pot sa mai zic nimic....imi place ca e vampiroaicaXDD>:]....10/10 >W<
Semnatura: ~ imi place tipaO_O si vioara de langa ea....si de corsetu ei,nu pot sa mai zic nimic....imi place ca e vampiroaicaXDD>:]....10/10 >W<
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Avatar : nu-mi convine linia aia alba din dreapta,si nu trebuia sa folosesti majuscule o.o' adica cum crezi tu XD efectul ...e bunicel 9/10
Sig : Imi place ce-ai luat din poza,scrisul se potriveste sclipitor,imi place cum ai scris sub,dar o singura chestie...chestiile alea ...luminile sunt putin cam mari o.o dar iti dau 10 / 10 ^-^
Sig : Imi place ce-ai luat din poza,scrisul se potriveste sclipitor,imi place cum ai scris sub,dar o singura chestie...chestiile alea ...luminile sunt putin cam mari o.o dar iti dau 10 / 10 ^-^
Avatar: mi se pare unpic cam prea luminos, mai ales ca parul tipului este blond si devine aceeasi culoare cu tenul so arata creepy. Dar imi place cum este pozitionat 9/10
Sig: Umm... expresia lui ma cam sperie big time, same thang, chestia cu culoarea tenului si a parului, mi se pare cam mic dar however 9/10
^^
Sig: Umm... expresia lui ma cam sperie big time, same thang, chestia cu culoarea tenului si a parului, mi se pare cam mic dar however 9/10
^^
Avi: Imi place cum e luminat. O.O Plus ca tipul arata cute @_@ 9.50 :]
Sig: Sweet. Ador balonasele din clabuci x] si imi place fontul folosit. ^_^ 10.
Sig: Sweet. Ador balonasele din clabuci x] si imi place fontul folosit. ^_^ 10.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.