Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Anime-ul preferat
5 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Anime in general
Pagina 1 din 1
Anime-ul preferat
Well pentru mine nu e greu sa aleg anime-ul preferat. E Death Note, probabil unul dintre cele mai complexe si originale anime-uri inventate vreodata, de la poveste pana la personaje imi place totul. Intr-un fel povestea e aproapiata de realitate, oricum trebuie sa recunoastem ca e un anime genial n_n' Inafara de acesta foarte mult mi-a placut si Ef ~ a tale of memories, am simtit ca pot sa-mi dau seama ce simt personajele din acest anime o.O' e chiar bine facut si povestea e trista, dar se termina destul de bine n_n
Re: Anime-ul preferat
Anime-ul meu preferat ramane Death note pentru simplu fapt ca e genial.....a fost prea genial....si m'a impresionat mult.Povestea a fost chiar prea geniala....si coloana sonora nu mai spun...
Anime-ul meu preferat este Fate/Stay Night o.O'.
Povestea este foarte buna,grafica la fel si coloana sonora este geniala [am toate Op-urile si End-urile o.o' si toate episoadele ],prima oara l-am vazut online,pana la episodul 12 ^^' de la 13 incolo le vad pe ecran mare stand pe canapea XDDDD confortabil ^^'.
Oricum,acest anime mi-a atras foarte mult atentia inca de la primul episod,citisem foarte mult despre el,este inspirat din legenda regelui Arthur,dar este mult mai bun.Cine sar fii gandit ca Saber este regele Arthur? O.O'
Personajele sunt absolut geniale,mai putin Berserker,este putin cam urat T.T este puternic, dar ma deranjat ca la omorat pe Archer O.O'
Povestea este foarte buna,grafica la fel si coloana sonora este geniala [am toate Op-urile si End-urile o.o' si toate episoadele ],prima oara l-am vazut online,pana la episodul 12 ^^' de la 13 incolo le vad pe ecran mare stand pe canapea XDDDD confortabil ^^'.
Oricum,acest anime mi-a atras foarte mult atentia inca de la primul episod,citisem foarte mult despre el,este inspirat din legenda regelui Arthur,dar este mult mai bun.Cine sar fii gandit ca Saber este regele Arthur? O.O'
Personajele sunt absolut geniale,mai putin Berserker,este putin cam urat T.T este puternic, dar ma deranjat ca la omorat pe Archer O.O'
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Anime'ul meu preferat este cu siguranta Death Note: pentru actiune, logica, grafica, coloana sonora, story-line excelent, personaje bine conturate, s.a.m.d.
Death Note e pur si simplu genialXD
Death Note e pur si simplu genialXD
Animeul meu favorit este cu siguranta Kaleido Star o.o' .
Prima data cand l-am vazut a fost acum 3 ani , pe animax . Mi-a atras foarte mult atentia . Animeul e foarte interesant , mai ales ca-ti da si o lectie de viata . Personajele sunt destul de dragute , coloana sonora mi se pare buna iar grafica la fel.^^
Prima data cand l-am vazut a fost acum 3 ani , pe animax . Mi-a atras foarte mult atentia . Animeul e foarte interesant , mai ales ca-ti da si o lectie de viata . Personajele sunt destul de dragute , coloana sonora mi se pare buna iar grafica la fel.^^
Topaz- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 12/09/2008
Subiecte similare
» De ce va uitati la anime-uri?
» Top 5 anime-uri preferate
» Your top 3/ 5/ 10 anime crushes
» Ultimul anime vizionat
» Ce v-a enervat la acest anime?
» Top 5 anime-uri preferate
» Your top 3/ 5/ 10 anime crushes
» Ultimul anime vizionat
» Ce v-a enervat la acest anime?
:: Anime and Manga :: Anime :: Anime in general
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.