Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
De ce va uitati la anime-uri?
+4
Coll: Set
denisuca
Iukia
Féerie
8 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Anime in general
Pagina 1 din 1
De ce va uitati la anime-uri?
Majoritatea anime-urilor au o poveste foarte complexa si in unele personaje sau sentimetele vreunui personaj poate ma regasesc si eu. Fiecare anime are o poveste mai diferita. Cand eram mica, ma uitam la anime-uri de gen Sailor Moon sau DB Z, si de atunci ma atrageau destul de mult, acum am inceput sa urmaresc anime-uri cu ceva mai multa logica si o poveste cand mai complexa sau mai aproape de realitate. Pur si simplu au ceva care ma atrag in mod special.
Imi place mai mult sa ma uit la un anime, decat la un film sau un serial, pentru ca sunt mult mai complexe si in general sunt total diferite.
Imi place mai mult sa ma uit la un anime, decat la un film sau un serial, pentru ca sunt mult mai complexe si in general sunt total diferite.
Re: De ce va uitati la anime-uri?
In primul rand imi place grafica felul in care sunt desenate pers. coloana sonora .. care este rar intalnita intr-un film si fiecare au cate o poveste care mai de care interesanta .. si plina de actiune ... ^_^ Xoo si sa nu uit sunt putin maniaca cu animeurile ^_^
Eu ma uit la anime-uri pentru ca grafica lor este de inalta calitate, imi plac povestile, care sunt complexe si captivante, imi place muzica si imi plac personajel (cum se misca, cum vorbesc, si mimica lor). Si sunt pentru toate varstele, de la copii de 5-6 ani, pana la adulti (dar eu nu ma uit la acelea pt adulti )
denisuca- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 28
Data de inscriere : 11/10/2008
Ma uit pentru ca imi plac...sunt personaje kawaii,cu cele mai kawaii voci din lume si povesti uimitoare care merita ...multe=))
Eu ma uit pentru ca pot sa vad ( la fel ca ceilalti fani anime ) dincolo de cuvantul "desen animat". Ma uit pentru ca au o actiune complexa si idei interesante, si o grafica interesanta si foarte de calitate ( mai ales la aniemurile mai noi ). Ma uit pentru ca imi plac, ma uit pentru ca mi se pare magnific tot ce tine de culturile stravechi, rai cea care ma impresioneaza cel mai mult este cea japoneza, o cultura veche plina de traditii si modernism. Ma uit pentru ca imi place limba japoneza, ma uit pentru ca la 11 ani am incercat sa vadce e atat de interesant la Capitanul Tsubasa, ma uit pentru ca fratele meu nu s-a mai uitat la animeuri, ma uit pentru ca m-a fascinat Slayers, ma uit pentru ca merita pt. ca aniemurle sunt mult mai presus de soap-operas, ma uit pentru ca au niste linii melodice absolut incantatoare, si ultima, dar nu cea dn urma chestie, ma uit pentru ca baietii sunt desenati super-dragut .
Ja ne ^^!...
Ja ne ^^!...
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
Ma uit pentru ca imi plac,logic O_O'. Ma simt bine cand le urmaresc.
Descopar ceva nou,mereu in ele. Cum a zis si Grafittix , trece dincolo de cuvantul ,,desen animat".
Personajele sunt desenate bine.Coloana sonora la fel etc. Sau pentru ca ma atrge foarte mult povestea,sunt multe anime dupa care s-au fabricat filme si etc.Sau invers,ma rog O_O'.
Prin anime,calci intr-un cotlisor de rai ^^ sau intr-o lume in care pana acum nu te-ai mai aflat.
Descopar ceva nou,mereu in ele. Cum a zis si Grafittix , trece dincolo de cuvantul ,,desen animat".
Personajele sunt desenate bine.Coloana sonora la fel etc. Sau pentru ca ma atrge foarte mult povestea,sunt multe anime dupa care s-au fabricat filme si etc.Sau invers,ma rog O_O'.
Prin anime,calci intr-un cotlisor de rai ^^ sau intr-o lume in care pana acum nu te-ai mai aflat.
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
In primul rand imi plac la animeuri faptul ca au intotdeauna alta poveste,nu se repeta aceasi poveste de mii de ori cum sunt la [telenovele si etc].sunt unice si daca e si grafica buna,e perfect^o^.anime-urile nu sunt "daunatoare" copiilor pentru ca de ex nu esti tu tampit sa te iei dupa Saya de la Blood+ sa tai oamenii pe durm=)).sper ca nu sunt persoane ca acestea pe aici:)).imi place ca fiecare are o povestioara si unele sunt interesante,altele plictisitoare cum ar fi [Kyoro-chan:))].Daca vrei sa faci un anime trebe sa ai cap si muuulta imaginatie.
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
De ce sa ma uit la animeuri ? o.o' Pentru ca`mi plac...
Grafica de cele mai multe ori este foarte buna , iar povestile mi se par chiar interesante...unele inspirate din viata de zi cu zi , cea ce face un anime si mai interesant . Etoo...pur si simplu animeurile mi se par super faine , dea aceea ma uit la ele ^^".Anyway , aceste animeuri sunt chiar interesante si originale...au ceva special .
Grafica de cele mai multe ori este foarte buna , iar povestile mi se par chiar interesante...unele inspirate din viata de zi cu zi , cea ce face un anime si mai interesant . Etoo...pur si simplu animeurile mi se par super faine , dea aceea ma uit la ele ^^".Anyway , aceste animeuri sunt chiar interesante si originale...au ceva special .
Topaz- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 12/09/2008
Subiecte similare
» Top 5 anime-uri preferate
» Your top 3/ 5/ 10 anime crushes
» Anime-ul preferat
» Ce v-a enervat la acest anime?
» Ultimul anime vizionat
» Your top 3/ 5/ 10 anime crushes
» Anime-ul preferat
» Ce v-a enervat la acest anime?
» Ultimul anime vizionat
:: Anime and Manga :: Anime :: Anime in general
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.