Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Octombrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar

Afiliere
Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 20abaeu Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 2d7aoax

Cum a fost ziua de astazi?

+4
EllaFromHell
Plastic Doll
Coll: Set
Féerie
8 participan?i

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Cum a fost ziua de astazi? - Pagina 2 Empty Re: Cum a fost ziua de astazi?

Mesaj Scris de Coll: Set Mar Ian 06, 2009 1:23 am

Astazi cand m-am trezit mi s-a facut rau =.=' imi venea sa vars si am crezut ca nu mai ajung la pregatire,dar m-am intarit...
Acolo nu a fost chiar asa de rau cum mi-am inchipuit...am scapat usurel o-o'
M-a adus tata si am dat drumul la calculator...
Am incercat sa fac ceva cu account-urile dar nu prea am reusit,ca tata vrea sa-mi paroleze calculatorul =.='
Dar ma rog...in seara asta n-o sa am timp de nimic ... trebuie sa invat la biologie (e o groaza z__z) , de scris la fizica si + de asta sa ma uit la Grey's anatomy o.o' Grey,Paul Grey @.@ -nu ma luati in seama-
Prima ora am sportul,si nu pot sa-l fac pentru ca...rosu =.='
Dau si test la mate,si nu-mi mai e asa de groaza de asta...o_o'
Cam atat....momentan ma plictisesc si ascult Slipknot...trebuie sa fac o curatie prin casa ca e varza =_='
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Féerie Mier Mar 18, 2009 2:00 pm

Ziua de astazi a fost destul de plictisitoare.
Avand in vedere ca am umblat aproape toata dimineata ma dor picioarele de mor >>' Plus ca am si baut lol si cred ca m-am imbatat putin. Ma doare capul de mor si nu mai suport.
Am si murit de frig pentru ca m-am imbracat putin cam subtire din moment ce aici era cald si am crezut ca si acolo e cald, dar a nins lol si uite ca am inghetat de frig. Sper doar sa nu racesc.
Nu am mancat nimic aproape toata ziua, si cand am ajuns acasa nu imi mai era foame, dar acum iar mor de foame dar nici nu ma gandesc sa mananc la ora asta z.z'
Am citit numai 10 pagini din carte si nu cred ca o termin pana sambata.
Acum trebuie sa scriu niste referate la religie si nu am nici un chef, dar trebuie pentru ca nu vreau sa iau 3 tocmai la religie so>>''
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 30
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Coll: Set Joi Mar 19, 2009 3:05 am

Ziua de azi abia incepe,si incepe cu o infometare , cu KoRn, si fara speranta O_O
Doamne,ce mi-e foame oo'
Etto...pot sa jur ca o sa ma plictisesc intr-una z.z
Cred ca pt la scoala o sa-mi iau o mingiuta sa o arunc de toti peretii sa-mi mai piara din plictiseala O_O
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum