Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Ce parere ai de tine?
3 participan?i
Ce parere ai de tine?
Pai eu nu am nu stiu ce parere deosebita despre mine. Ma cred o persoana destul de obisnuita, amuzanta si prietenoasa. Desi ma oftic foarte repede, adica ma supar din orice tampenie. Sunt incapatanata si uneori chiar razbunatoare, dar am inceput sa ma schimb. Nu-mi pasa ce cred cei din jurul meu despre mine sau cum ma vad ei, nu ma schimb daca nu stiu cui nu-i place de mine. Daca ar fi sa schimb ceva la mine ar fi aspectul fizic, doar atat.
Re: Ce parere ai de tine?
Uhm...nu am o parere prea buna despre mine.....sunt prea sensibila uneori...nu pot sa ma stapanesc si schimb....poate mai incolo cand o sa mai intalnesc alte mii de greutati....mai sunt si timida....daca nu am tupeul sa fac un lucru renunt.....dar depinde foarte mult de loc si de persoana...pentru ca la scoala sunt foarte tupeista....sunt sunt sunt...cum mai sunt?adica ce parere mai am despre mine...hmm...sunt prea prietenoasa cu toti zicand ca....lasa....sa fie bine si las de la mine dar care nu ma place si nu ma accepta asa cum sunt sa ia distanta....
Uhm...nu stiu ce mi'a venit dar mentionez faptul ca atunci cand canta ceva ce nu imi place mie nu aud O_O' .... adica sunt imuna la muzica care nu'mi place,lol=)) deci pur si simplu nu fac efortul sa ma concentrez....
Cam atat O.O'
Uhm...nu stiu ce mi'a venit dar mentionez faptul ca atunci cand canta ceva ce nu imi place mie nu aud O_O' .... adica sunt imuna la muzica care nu'mi place,lol=)) deci pur si simplu nu fac efortul sa ma concentrez....
Cam atat O.O'
Re: Ce parere ai de tine?
Well,obisnuita O_________O" Nu am nimic in plus fata de alti z.z desi sunt senisibila,and that pisses me off . Sunt amuzanta,cam prea z.z sunt zanatica [ I was born on Pluto]
Sunt prietenoasa,cateodata tupeista,deobicei nu bag tolomaci in seama, think big and strong, why ruin the good state? Oricum sunt multi ca mine care ii cred tolomaci,lasa-i sa se faca de ras xDD ma enervez prea repede.Sunt prietenoasa xDD si am idei trasnite z.z
Sunt prietenoasa,cateodata tupeista,deobicei nu bag tolomaci in seama, think big and strong, why ruin the good state? Oricum sunt multi ca mine care ii cred tolomaci,lasa-i sa se faca de ras xDD ma enervez prea repede.Sunt prietenoasa xDD si am idei trasnite z.z
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.