Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Parere
2 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Rozen Maiden
Pagina 1 din 1
Parere
Anime-ul acesta l-am vazut prima data vara trecuta, mereu am vrut sa-l vad dar nu am avut timp.
Pot spune ca m-a impresionat foarte mult si ca pana si acum mai e in topul anime-urilor mele preferate xD inca printre primele 5 O.O Mi-a placut totul la el, de la poveste pana la grafica. La grafica chiar nu am ce comenta, coloana sonora e absolut geniala <3 Ali Project FTW xD
Povestea m-a impresionat in mod deosebit, nu doar ca mi s-a parut originala xD Tot acel joc pentru a deveni Alice <3 desi jocul ala parea ciudat z.z si cum a zis si Helga, m-am bucurat cand am aflat ca nu e singura cale de a ajunge Alice. Au fost episoade la care am plans si simteam ca vroiam sa ma implic in poveste x.x;
Toate personajele mi-au placut foarte mult pentru ca toate au ceva special care te atrage. De la inceput mi-a placut foarte mult Shinku pentru ca e foarte puternica si avea multa speranta. Gin nu mi-a placut asa mult la inceput, dar pe urma a inceput sa-mi placa foarte mult si la un moment dat chiar mi s-a facut mila de ea, a suferit prea mult x.x' Mi-a placut foarte mult cum suna unyu-ul lui Hina xD si ea e foarte foarte kawaii desi e pinku O.O Mi-au placut foarte mult si Suiseiseki si Souseiseki si legatura dintre ele. De Bara chiar mi-a parut rau ~.~ Iar Jun m-a impresionat prin vointa lui.
Oricum anime-ul asta e pur si simplu genial si chiar merita vizionat.
Pot spune ca m-a impresionat foarte mult si ca pana si acum mai e in topul anime-urilor mele preferate xD inca printre primele 5 O.O Mi-a placut totul la el, de la poveste pana la grafica. La grafica chiar nu am ce comenta, coloana sonora e absolut geniala <3 Ali Project FTW xD
Povestea m-a impresionat in mod deosebit, nu doar ca mi s-a parut originala xD Tot acel joc pentru a deveni Alice <3 desi jocul ala parea ciudat z.z si cum a zis si Helga, m-am bucurat cand am aflat ca nu e singura cale de a ajunge Alice. Au fost episoade la care am plans si simteam ca vroiam sa ma implic in poveste x.x;
Toate personajele mi-au placut foarte mult pentru ca toate au ceva special care te atrage. De la inceput mi-a placut foarte mult Shinku pentru ca e foarte puternica si avea multa speranta. Gin nu mi-a placut asa mult la inceput, dar pe urma a inceput sa-mi placa foarte mult si la un moment dat chiar mi s-a facut mila de ea, a suferit prea mult x.x' Mi-a placut foarte mult cum suna unyu-ul lui Hina xD si ea e foarte foarte kawaii desi e pinku O.O Mi-au placut foarte mult si Suiseiseki si Souseiseki si legatura dintre ele. De Bara chiar mi-a parut rau ~.~ Iar Jun m-a impresionat prin vointa lui.
Oricum anime-ul asta e pur si simplu genial si chiar merita vizionat.
Re: Parere
Rozen Maiden este unul dintre anime-urile mele preferate. Papusile sunt facute in asa fel incat sa se completeze una pe alta. Si sunt si foarte frumoase XDD Povestea e geniala, grafica la fel. Coloana sonora m-a lasat masca lol XD Am ascultat melodia aia minute in sir. Bwhaha Personajele sunt foarte frumos conturate. Hina Ichigo este singurul personaj pink care imi place <3 Hina Ichigo ftw XD Shinku m-a enervat de tot. Chiar nu mi-a placut de ea deloc. Apoi Suigintou care este cea mai kawa papusa <3 Si mi-a placut mult ca ea inca spera ca va deveni Alice. Barasuishou a sfarsit cam dur, ma asteptam chiar sa devina ea Alice. In rest... Toate personajele mi-au placut.
Povestea merita vazuta si chiar v-o recomand. E una pe placul tuturor XD
Povestea merita vazuta si chiar v-o recomand. E una pe placul tuturor XD
:: Anime and Manga :: Anime :: Rozen Maiden
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.