Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Animalul preferat
+2
Cherry.X.
Féerie
6 participan?i
Animalul preferat
Well animalul meu preferat este pisica xD pur si simplu imi place foarte mult acest animal, are atata gratie si e independenta xD si catelusii aia mici si pufosi... dar care raman mici si pufosi nu cresc mai mari T.T'
Re: Animalul preferat
Animalul meu preferat e cu siguranta delfinul! este un mamifer inocent, dragut si jucaus. Jocurile ocupa mare parte din timpul delfinilor si nu prea se sperie e furtunui pentru ca le place foarte mult marea agitata. Au o piele neteda si sunt foarte adorabibil.....ce mai pot spune?! Ii ador !
Well animalul meu preferat este pisica^^"..pentru ca are blanita fluffy-puffy o.O"...toarce toata ziua si e asa de dragiutza cand o alinti si o mangai...e destul de buna la atletism doar aterizeaza in picioare u.u
Animalul meu preferat este pisica...imi plac mult mai ales cele mici si kawaii,cu ochisori asa micutzi si stralucitori:X:X...si mai imi plac cainii Chihuahua,care sunt foarte dragutzi si micutzi^_^
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
animalul meu preferat este tigrul asra minunat imi place stilul lui de vanator , si well instincetele totul
gladys- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 15/09/2008
Imi plac felinele....lol XD au ceva special...dunno.....si animale asa mai....de casa..imi plac hamsterii foarte mult <3 sunt asa de mici si de inocenti...yuuy....mi'as dori unul dar mi'e frica ca ma atases de el prea mult si cand o sa moara...[traiesc putin] o sa ....nu stiu ce o sa! >>'
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.