Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Personaj Preferat EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Personaj Preferat EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Personaj Preferat EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Personaj Preferat EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Personaj Preferat EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Personaj Preferat EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Personaj Preferat EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Personaj Preferat EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Personaj Preferat EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Octombrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar

Afiliere
Personaj Preferat 20abaeu Personaj Preferat 2d7aoax

Personaj Preferat

3 participan?i

In jos

Personaj Preferat Empty Personaj Preferat

Mesaj Scris de Blacky Dum Aug 24, 2008 10:44 am

Etto..si mie imi place mult de Ryuk ..mi se pare cel mai amuzant dintre shinigami...cred ca numai el e destept si ambitios..adik de ce sa stea el in Shinigami World si sa se plictiseasca toata ziua cand poate face o vizita in Lumea Umana ...dar mai ales accinental:))...mai este si felul in care mananca merele @__@ sau atunci cand nu are mere..imi place ca il tot roaga pe Light sa-i cumpere,iar zgarcitul asta doar daca ii ea unul pe zi
Blacky
Blacky
JoKeR H

Numarul mesajelor : 253
Varsta : 30
Localizare : Somewhere..in Zero's wardrobe*perv smile*
Data de inscriere : 22/08/2008

https://endless-waltz.forumgratuit.ro

Sus In jos

Personaj Preferat Empty Re: Personaj Preferat

Mesaj Scris de YukiSou Sam Oct 11, 2008 10:07 am

L
L este un personaj mai "ciudat",un personaj cu un caracter original pe care nimeni nu l-a mai intalnit in alte anime-uri.Poti sa cauti cat vrei,dar nu vei gasi nici o data un personaj la fel ca L.Cea ce e extrem de deranjant ( sau cel putin pe mine ma deranjeaza ) e ca toata lumea se ia dupa originalitatea asta imediat cum vad anime-ul si se declara "fani" ( or fangirls z.z yuk z.z' ) . Eu una nu pot sa suport oameni care spun ca sunt fanii cuiva fara sa stie nimic despre acel cineva...but deja fac prea mult off topic , asa ca sa revenim.
L este in mod sigur un personaj popular.Un detecitv care in mod sigur isi merita titlul de cel mai bun detectiv din lume,desi se ocupa numai de cazurile care il intereseaza.
Imi place extrem de mult cum gandeste si faptul ca este si copilaros , desi este un detectiv si isi ia treaba in serios . Ador modul in care reactioneaza uneori , dand raspunsuri ciudate si incurcate.Desi uneori comportamentul lui e atat de ciudat incat te face sa te intrebi cum de el este cel mai bun detectiv din lume , exact asta il face original. Si , cum a spus o persoana , caruia ii dau dreptate " A Character Like No Other" .
[spoiler]L nu trebuia sa moara , si chiar a murit intr-un mod oribil.A avut incredere in Light si spera ca el nu este Kira,deoarece in tot timpul acela il considerase prietenul sau.E pacat ca un personaj atat de fantastic sa moara...but T.T[spoiler]
~si eu as putea continua asa inca mult timp dar ma opresc aici XD.

Mello
Mello poate fii descris ca opusul perfect al lui L si Near.E o persoana care de multe ori actioneaza fara sa se gandeasca suficient de mult la ceea ce face .
Mello este de asemenea un personaj foarte original ( la fel ca multe personaje din Death Note ) desi , din pacate aici nu pot spune ca nu se mai gaseste alt personaj ca el...Kin din Hello Baby imi aminteste oarecum de el XD.
Uraste ca alt cineva sa fie mai bun decat el , si de aceea pleaca de la orfelinat fara sa accepte propunerea lui Roger de a lucra impreuna cu Near ( care ii era un fel de rival ) ca succesori ai lui L . As spune ca asta este singurul lucru care nu imi place la el , desi intr-un fel il inteleg pentru ca Near reusea mereu sa iasa inaintea lui , iar Mello oricat de mult se straduia sa il ajunga nu reusea nici o data . Asta probabil ii dadea senzatia ca el nu merita sa fie succesorul lui L , sau ceva in genul asta .
E un personaj mai " nebun" dar in acelasi timp , ca si L , Near si chiar si Matt are o urma de copilarie in el , desi cam mica . Si ma refer la ciocolata XD.
[spoiler]Mello de asemenea a murit oribil, ca si L , si nu merita asta.Nu merita ca dupa tot ce a facut sa sfarsasca atat de oribil.Desi trebuie sa recunosc ca in calitate de succesor al lui L si-a facut bine datoria,ajutand la prinderea lui Kira.[spoiler]

Near
As spune ca si el este un personaj original , dar nu foarte original . Si asta tocmai pentru ca seamana prea mult cu L . Poate la inceput nu va dati seama , dar uitati-va mai atent la el , de mai multe ori si o sa observati anumite lucruri specifice lui L . Anyway , asa cum am mai spus si mai sus la Mello , ca multe alte personaje are o urma de copilarie in el , ceva mai mare decat a celorlalti . Chestia cu jucariile mi s-a parut pur si simplu geniala XD .
Uni spun ca Near ar fi mai bun decat L pentru simplul fapt ca el a reusit sa il prinda pe Kira , lucru pe care L nu l-a reusit.Alti spun ca nu este asa deoarece avea deja toate informatiile iar Mello l-a ajutat mult la prinderea aceasta.
Dar,desi N si L seamana destul de mult au metode diferite de gandire si de rezolvare a lucrurilor.Mie una nu imi place sa ii compar , desi as spune ca sunt cam de partea celor care spun ca Near nu este mai bun decat L .. . . ei bine , el a continuat intr-un fel sa faca ceea ce facea L , ca succesor al lui.Faptul ca a reusit sa il prinda pe Kira nu il face mai bun decat L , pentru ca,asa cum am mai spus ei au metode diferite de a gandit si de a rezolva lucrurile.

Ryuk
Ryuk ~ aw alt personaj pe care eu personal nu il voi uita mult timp XD . Spre deosebire de majoritatea shinigami-lor din anime-uri , Ryuk este un shinigami foarte amuzant si interesant ( bwahah the best shinigami EVER xDD ) Imi place faptul ca desi sta pe langa Light , fiind shinigami-ul sau nu este nici de partea sa nici de partea lui L . Asta a spus chiar el ( nu mai stiu sigur in ce episod , asa ca nu am sa zic...nu vreau sa dau informatii gresite x.x' ) si chiar a ras cand a vazut impreuna cu Light mesajul lui L catre Kira.
Ryuk este mai mult un observator...a venit la inceput pentru a-s recupera carnetul dar apoi a ramas sa vada ce avea Light de gand sa faca in continuare cu el . Desi de multe ori l-a ajutat pe Light [spoiler](spre exemplu atunci cand a cautat prin camera sa camerele de filmat )[spoiler] ceea ce mie personal nu prea mi-a placut (pentru ca , asa cum am mai spus nu imi place Light) Ryuk totusi ramane un personaj deosebit.
Pe langa asta , obsesia lui mai mult decat evidenta fata de mere il face si mai interesant XD.

~ei bine mai sunt personaje care imi plac , cum ar fi Wedy,Namikawa si Aiber , dar ei nu apar prea mult in anime , asa ca nu am prea multe de spus despre ei
YukiSou
YukiSou
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 75
Varsta : 33
Localizare : Rebel:Sicks, Shadow:Six
Data de inscriere : 11/10/2008

http://drop-a-veil.1talk.net/

Sus In jos

Mesaj Scris de Coll: Set Vin Oct 17, 2008 11:16 am

Poi imi place mult de Ryuk,dar cel mai mult cred ca'mi place de L oo'
Sau Mikami?o.O'
Cred ca Mikami imi place z.z'
Sunt multe explicatii de ce l'am ales dar ca sa nu ma credeti nebuna nu mai spun z.z'
Coll: Set
Coll: Set
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat