Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Personajele pe care le detestati.. EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Personajele pe care le detestati.. EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Personajele pe care le detestati.. EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Personajele pe care le detestati.. EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Personajele pe care le detestati.. EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Personajele pe care le detestati.. EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Personajele pe care le detestati.. EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Personajele pe care le detestati.. EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Personajele pe care le detestati.. EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Personajele pe care le detestati.. 20abaeu Personajele pe care le detestati.. 2d7aoax

Personajele pe care le detestati..

5 participan?i

:: Anime and Manga :: Anime :: Naruto

In jos

Personajele pe care le detestati.. Empty Personajele pe care le detestati..

Mesaj Scris de Magdalena Dum Aug 24, 2008 9:12 am

INO....e prea laudaroasa si se cam prosteste in fata lui Sasuke ceea ce e cel mai ridicol lucru de pe lumea asta..
-SAKURA-cand aud numele ei..nu vad altceva decat ROZ,ROZ,ROZ la infinit...in shippuden devine fetita buna.->reuseste sa-si foloseasca intr-un mod bun singurul neuron pe care il are
-HINATA-Mai intrebi?O__O''....Cred ca toata viata mea il voi uri pe Kishimoto'san pentru ca a creat o mataita^^"Numai Naruto stie..Naruto sus..Naruto dreapta,Naruto stanga,Naruo joc,Naruto sud,Naruto est,Naruto vest,Naruto nord,Naruto....
-TSUNADE-la ea TOT e rau...Corpul..[obsestia ca la 53 de ani sa arati ca la 30]si caracterul ei....OMG>_<'...Cred ca si Madonna arata mai bine>_<''
-DEIDARA-puiul cu pene galbele ma jur...!e mai rau decat Ino omul ala e psihopat rau de tot...!
-ZETSU-cu mutra lui de leguma putrezita nu stii ce sa zici...
-GUY and LEE-cei mai ridicoli oameni pe care i-am putut vedea in vreun anime sau chiar si in realitate...!Sprancene...si frizuri si.....WTPFH!!!ce sa mai comentezi?
Magdalena
Magdalena
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 559
Varsta : 27
Localizare : ->
Data de inscriere : 22/08/2008

http://sorrowful-remembrance.blogspot.com/

Sus In jos

Personajele pe care le detestati.. Empty Re: Personajele pe care le detestati..

Mesaj Scris de Chibi~Girl Joi Aug 28, 2008 3:44 am

Personajele pe care il detestati sunt:
Orocimaru---pentru ca la muscat pe Sasuke....si ma enerveaza ca tot scoate limba afara
Rook Lee si GAY-SENSEI---pentru ca amandoi arata la fel..au sprancene stufoase,frizura ca un craston pus pe cap..ochii aia mari si rotunzi a lui Rook Lee..
Cam atat..
Chibi~Girl
Chibi~Girl
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 107
Varsta : 27
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de EllaFromHell Sam Aug 30, 2008 5:43 pm

Ino-este atat de ingamfata si laudaroasa.Vrea sa ii faca in ciuda Sakurei atat de mult incat devine de-a dreptul ridicola.Vorba fratiorului unei prietenel deale mele INO-PIG. lol!

Orochimaru-ma enerveaza ca scoate limba ai de 50 m si vrea sa-i ia corpul lui Sasuke

Gay si Lee-astia nu au toti neuronii pusi cap la cap.Or fi ei baieti buni,dar ma enerveaza la culmi,sunt de-a dreptul ridicoli.
EllaFromHell
EllaFromHell
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Hana Sam Sept 13, 2008 2:15 pm

Pai in primul rand este Ino.Fata aia nu stie sa faca altceva decat sa stea dupa Sasuke.Are si ea un jutu si atat,nici nu stie sa lupte.Ointereseaza prea mult aspectul ei fizic si e prea fitoasa.Cel mai mult ma enerveaza ca spune ca il iubeste mult pe Sasuke si se bate cu Sakura pentru el si e foarte enervanta,dar cand apare Sai gata Sasuke.
Un alt personaj pe care il urasc este Orochimaru.Pot spune ca urasc totul la el,mai ales caracterul si faptul ca l-a muscat pe Sasuke sa ca l-a luat de partea sa.
Nu imi place nici Karin,e la fel de obsedata cu Sasuke,plus ca e penibila si nu prea face mare lucru si nu stie sa spuna decat "vai cat de cool esti Sasuke" and stuff.
Hana
Hana
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 11/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Coll: Set Vin Oct 17, 2008 12:10 pm

Cum am mai spus,nu le sufar pe Sakura si Hinata..
As mai putea spune si Ino...
Nu suprt genul asta de personaje >.<'
Coll: Set
Coll: Set
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

:: Anime and Manga :: Anime :: Naruto

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum