Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Profesorii pe care nu-i suportati
+3
Coll: Set
Magdalena
Féerie
7 participan?i
Profesorii pe care nu-i suportati
Insuportabil e profu' de istorie, e atat de isteric si deja ma calca pe nervi cu invatatul lui, in rest sincera sa fiu, ii agreez pe toti profii.
Re: Profesorii pe care nu-i suportati
¬Profa de biologie ... Celula aia ma electocuteaza cu vocea ei de pitigaiata ... u.u' Si e Blonda u.u Si nici macar nu stie sa umble la un microscop u.u'
In rest sunt ok, momentan O_O
In rest sunt ok, momentan O_O
Poi a inceput sa ma enerveze si pe mine profa de biologie X____X
Atat ma enerveaza ca nu saluta,si e asa de enervanta,si slaba ca un bat z.z'
Si profa de muzica...o fi ea "buna",dar tipa ca o oaie....si are un metru z.z' nu glumesc...z.z'
Atat ma enerveaza ca nu saluta,si e asa de enervanta,si slaba ca un bat z.z'
Si profa de muzica...o fi ea "buna",dar tipa ca o oaie....si are un metru z.z' nu glumesc...z.z'
@Matematica- Frate,proful asta nu ne explica nimic bine,stau si ma holbez la el,su tot nu inteleg nimic >.<' [nici eu nici clasa mea XD],si mai e si rau O.O'.
@Muzica,mda >.>' tipa asta este foarte rea,si ne da o gramada de invatat >.>' ma rog.
Cam atat O.O' s-au mai schimbat profii ^^.
@Muzica,mda >.>' tipa asta este foarte rea,si ne da o gramada de invatat >.>' ma rog.
Cam atat O.O' s-au mai schimbat profii ^^.
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Profa de Cad: ~ e proasta,nu ne explica la ora si cand o intreaba diriga daca ne explica,ea minte ca " Da,doar ca suntem incuiati la minte,ca nu stim nimic-_-"
Profu de mate: ~ e un zombieO_O' mereu vorbeste incet si scrie tip hieroglific,e un increzut si in clasa a 10-a mo facut proasta si ca nu stiu ce vreau de la viata,ca sunt o idioata ca nu stiu sa copii nu stiu ce.Defapt m-am pierdut si nu mai stiam ce naiba sa fac la acel exercitiu-_-
Profa de franceza: ~ dupa ce ca nu stiu DELOC franceza mai imi da 4 si am scris tot in lucrare,nu stie sa aprecieze copii cand sunt activi la ora si mereu ne da note proasteT_T.
cam atat ar fi><.
Profu de mate: ~ e un zombieO_O' mereu vorbeste incet si scrie tip hieroglific,e un increzut si in clasa a 10-a mo facut proasta si ca nu stiu ce vreau de la viata,ca sunt o idioata ca nu stiu sa copii nu stiu ce.Defapt m-am pierdut si nu mai stiam ce naiba sa fac la acel exercitiu-_-
Profa de franceza: ~ dupa ce ca nu stiu DELOC franceza mai imi da 4 si am scris tot in lucrare,nu stie sa aprecieze copii cand sunt activi la ora si mereu ne da note proasteT_T.
cam atat ar fi><.
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Profu de mate aka Stresu' numaru' unu'-e cel mai nesuferit prof de mate pe care l-am cunoscut.Se asteapta ca elevu' sa aiba o memorie de elefant si sa-i tina lui minte nu stiu ce regula din nu stiu ce clasa.Plus ca urla la noi de parca am fi surzi z.z
Vaca de chimie-aproape pe fiecare zi cand o vad ma rog sa moara
Vaca de chimie-aproape pe fiecare zi cand o vad ma rog sa moara
Vixen- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 21
Varsta : 33
Localizare : hell's garden~
Data de inscriere : 25/01/2009
Profa de fizica e o nesuferita.. ne tot toaca la cap sa invatam si se asteapata sa stim sa facem problemele pe care le face ea cu aia de la real cand noi suntem la fiolologie>> Cred ca daca ar afla ca ii zicem "dilie" pentru ca o cheama Ilie ne-ar mai scadea si media la purtare la cat ne scade mediile.
Restul profilor sunt destul de ok.
Restul profilor sunt destul de ok.
Subiecte similare
» Care ar fi prima reactie in cazul in care ati constata ca ati orbit?
» Limbi care va plac
» Limbi pe care nu le suporti
» Personaje pe care le detesti
» Personajele pe care le detestati..
» Limbi care va plac
» Limbi pe care nu le suporti
» Personaje pe care le detesti
» Personajele pe care le detestati..
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.