Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
L vs. Light EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
L vs. Light EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
L vs. Light EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
L vs. Light EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
L vs. Light EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
L vs. Light EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
L vs. Light EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
L vs. Light EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
L vs. Light EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Octombrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar

Afiliere
L vs. Light 20abaeu L vs. Light 2d7aoax

L vs. Light

+4
Coll: Set
grafittix
Blacky
Féerie
8 participan?i

In jos

L vs. Light Empty L vs. Light

Mesaj Scris de Féerie Dum Aug 24, 2008 9:09 am

L este unul dintre personajele care imi plac enorm de mult. E un personaj foarte original si pana acum nu am mai intalnit un personaj cu caracterul lui. Imi place mult felul in care gandeste si cum se comporta, plus obsesia lui pentru dulciuri si uneori e chiar copilaros, God tipul asta e adorabil. Totusi cred ca e unul dintre cele mai populare personaje pe care le stiu si chestia asta uneori devine enervanta pentru ca uni spun ca le place chiar daca nici macar nu s-au uitat la anime sau spun asta doar pentru ca vad ca la toti le place. Lasand chestia asta la o parte mie mi-a placut inca de prima data si chiar nu stiam de el inainte sa vad anime-ul, asa ca a fost dragoste la prima vedere sau ceva de genul asta lol XD. Oricum e cam imposibil sa nu iti placa.

Light la inceput mi-a placut si mie destul de mult. De ce? Pentru ca mi-a placut ca e inteligent si chiar eram de acord cu ideea lui. Pana la urma a tampit rau de tot si a devenit prea obsedat de Death Note, iar pentru unele lucruri nu am cum sa nu il urasc. Oricum nu pot spune ca il urasc foarte mult sau ceva de genul asta, dar nici nu il ador. Pur si simplu nu am cum sa urasc vreun tip sepsy si inteligent oricate tampenii ar fi facut lol XD
Oricum se vede clar ca il aleg pe L XD

Ultima editare efectuata de catre Moebius Loopain in Sam Aug 08, 2009 5:41 am, editata de 1 ori
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 30
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

L vs. Light Empty Re: L vs. Light

Mesaj Scris de Blacky Dum Aug 24, 2008 10:41 am

Etto cu siguranta L..pentru ca eu il consider un geniu..chair daca moare intr-un fel chair absurd ><
Deci il aleg pe el ptr ca din vina lui Kira au muri o multime de oameni ..nu conta daca ei sunt criminali sau nu..era tot oameni..de aceea nu prea il suport...
So de aceea eu il aleg pe L
Blacky
Blacky
JoKeR H

Numarul mesajelor : 253
Varsta : 30
Localizare : Somewhere..in Zero's wardrobe*perv smile*

https://endless-waltz.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de grafittix Dum Aug 24, 2008 11:31 am

Oh, Light este un prost. A pus interesul personal pe primul loc, uitand unele principii foarte importante, in frunte cu "nu ucide". Putea fi contra criminalilor, dar nu era nici pe departe cel in masura sa faca legea, lipsindu-i ceva important ( diplomatia ), si bagand criminalii cam in aceeasi oala ( adica daca furi 300 de euro sa fii tratat ca si cum ai fi furat 5 miliarde de euro... si cu o pedeapsa inumana? ). O dovada clara ca "Carnetul Mortii dauneaza grav sanatatii mintale". Si chiar daca rata criminalitatii a scazut, totusi cu ce pret? A devenit cel impotriva caruia lupta, adica un criminal, totusi nedandu-si seama de asta. Are tendinte narcisiste, pentru ca, in fond, visul lui nu este " sa creeze o lume noua ", ci sa "devina zeul unei lumi noi". Este inteligent, dar toate celalalte defect il fac sa decada in ochii mei >_<.
L e un dulce, este de partea dreptatii, si nu-i pasa ce cred ceilalti despre felul cum arata. intotdeauna gaseste solutii problemelor si nu incalca legea, nici nu pune in pericol oameni nevinovati.
So, il aleg pe L Very Happy .
Zbyee!!...
grafittix
grafittix
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Coll: Set Mier Aug 27, 2008 1:59 am

Etto....aici cred ca nu stiu
L-a fost de partea buna...deci cred ca merita sa fie ales...e mai original...si gesturile lui....sunt....te atrag @_@'
Light pana la urma e rau o_O"
So...il aleg pe L O_O'
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de ChibiChii Mier Sept 03, 2008 2:38 am

errrr....
L- simpatic, dragut in felul sau, original, [obsedat de dulciuri], si un geniu.
Light- la inceput dragut...la sfarsit L vs. Light 779660 nebun...^^" devenise obsedat de carnet dar nu isi dadea seama O.O" deci...totusi au murit amandoi Sad((( err...L e alegerea mea
ChibiChii
ChibiChii
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 65
Varsta : 28
Localizare : departe de realitate
Data de inscriere : 28/08/2008

http://delirious-heaven.forumhit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Daimond Lun Sept 08, 2008 6:36 pm

L, pentru ca e destept si cam ciudat ce-i drept dar imi place mult stilul lui.La inceput imi placea mult Light dar dupa am vazut ca e cam nebun si m-am cam lasat de el.
Daimond
Daimond
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 08/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de YukiSou Sam Oct 11, 2008 10:10 am

acum sunt nevoita sa va plictisesc putin X.X
Si am sa incep in primul rand cu Light.Desii nu imi place sa recunosc,din anumite privinte chiar seman cu el si la inceput chiar eram de partea lui in legatura cu faptul ca in lumea asta exista foarte multi oameni care ar merita sa moara.Dar Light devine obsedat de death note si ajunge intr-un final sa devina chiar el un criminal...obsesia asta e prea mare si de aceea nici nu a realizat ca nu ar fii reusit nici o data sa faca o lume perfecta,fara criminali.Apoi de cand si-a pierdut atunci memoria tot ce a facut a fost sa joace teatru.I-a castigat increderea lui L prin trucurile lui si l-a ajutat sa il ucida pe Kyosuke Higuchi,care deveniste de asemenea kira.
Apoi chiar daca o urasc pe Misa si mi-se pare un personaj stupid,nu cred ca merita ca Light sa se poarte asa.Tot ce a facut a fost sa se foloseasca,practic de ea pentru a construii acea lume despre care vorbea el.

L...ei bine este un personaj interesant ce este drept.Este cam enervant faptul ca toata lumea il place pentru faptul ca el este mai diferit,dar majoritatea il place dupa doar cateva episoade,fara sa stie intr-adevar nimic despre el.Anyway nici nu am de gand sa spun lucruri care nu se afla in anime,ci doar in manga sau nici chiar in manga.Am sa spun doar ca este un personaj inteligent si pe langa asta nu la fel de obisnuit si normal ca si Light.Am ajuns sa vad Death Note de 23 de ori si am citit mult mangaurile...la inceput l-am considerat doar ciudat dar apoi mi s-a parut chiar un personaj nebun.Ador modul in care gandeste si de asemenea face uneori niste fete foarte inocente si dezorientate (in special in manga)...apoi acele replici care mi-au placut mereu...de asemenea si atunci cand spune lucruri de genul "Stupid Matsuda".

In concluzie il voi alege pe L,chiar daca are atat de multi fani care nu stiu nimic despre el X.X...si nu spun ca toti sunt asa,ci ma refer la majoritatea care au argumente stupide in genul "Imi place L pentru ca e un geniu,e mai ciudat si manganca multe dulciuri" -.-"
YukiSou
YukiSou
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 75
Varsta : 33
Localizare : Rebel:Sicks, Shadow:Six
Data de inscriere : 11/10/2008

http://drop-a-veil.1talk.net/

Sus In jos

Mesaj Scris de Magdalena Sam Aug 08, 2009 5:30 am

L : Buuun. E geniul interesant, care are insomnii si este obsedat de dulciuri. Are o pozitie ciudata, gandeste ciudat de bine si stie de la inceput cine e Kira, chiar daca nu are dovezi. Cu toate ca stia ca Light este Kira, inima ii spunea ca nu e si ca poate avea incredere in el. Toate astea il fac cel mai iubit personaj din istorie. La mine nu e asa. Eu nu-l prea suport lol. Nu am nimic cu el, dar totusi e un pic cam prea exagerat. Perfectiunea care il sustine il duce prea departe. In primul rand e imprevizibil in aproape tot ceea ce face. Daca tot avea sa fie un personaj original, de ce mereu stiam ca va spune exact ce Light a facut? Nu ma asteptam sa se lase dus de val in 'prietenia' cu Light. Deci chiar asta era ultima chestie la care ma puteam gandi. Apoi e faza cu Misa Misa. Mi s-a parut... Primitiv sa o tii atatea zile inchisa, si sa-i spui : 'Recunoaste ca esti al doilea Kira, recunoaste ca esti al doilea Kira, recunoaste ca esti al doilea Kira' etc.

Spoiler:
Si as mai putea continua, dar trebuie sa vorbesc si de Light XD

Light : Well, Light e un student la drept aparent obisnuit, plictsit si foarte inteligent. Cand descopera Death Note-ul, il testeaza si descopera ca poate omori cu el. Scopul lui : sa elimine toti raufacatorii din lume, facand o lume mai buna. Oky. De acord. DAR s-a lasat purtat de Death Note si de puterea acestuia asa ca nu s-a mai oprit pana nu a murit lol. S-a folosit de toate persoanele pe care le-a putut zapaci : Misa Misa, Takada, Mikami. A riscat enorm de mult folosindu-i pe cei amintiti mai sus, dar a sperat ca planul perfect va merge. Ceea ce-mi place la Light este faptul ca face si el greseli si ca nu toate ies chiar asa cum ar fi planuit el. Ajuns in politie, fiind de acum unul dintre cei care investigheaza cazul 'Kira', ajuta si el cu niste chestii pe acolo, primind dezvaluirea sincera a lui L care-i spune ca e primul lui prieten. Partea asta a fost mai emotionanta decat moartea lui L. Dar totusi cea mai inteligenta scena este atunci cand ingroapa carnetul lui Ryuk, uitand tot, iar pe Rem il pune sa-l dea unui tip din organizatia Yotsuba. Inteligent, dar si riscant. Corupt inca de Death Note si de planurile lui marete, il vede pe Lawliet murind, devenind chiar el insusi L. Mi-a placut mult de Light pentru faptul ca a stiut sa-si ascunda identitatea. Era in culmea fericirii baiatul : era si L si Kira. Apar Near si Mello si stiti si voi. Vreau sa ajung la sfarsit. Asa.

Spoiler:

Totusi, L si Light se aseamana foarte mult, cu toate ca sunt extre de diferiti. Fac o echipa extrem de buna impreuna si sunt sexyy~
Anywayz, eu il aleg pe Light pentru tot ce a facut.
Magdalena
Magdalena
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 559
Varsta : 27
Localizare : ->

http://sorrowful-remembrance.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat