Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Credeti ca Light a procedat corect? EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Credeti ca Light a procedat corect? EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Credeti ca Light a procedat corect? EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Credeti ca Light a procedat corect? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Credeti ca Light a procedat corect? EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Credeti ca Light a procedat corect? EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Credeti ca Light a procedat corect? EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Credeti ca Light a procedat corect? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Credeti ca Light a procedat corect? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Credeti ca Light a procedat corect? 20abaeu Credeti ca Light a procedat corect? 2d7aoax

Credeti ca Light a procedat corect?

+4
Coll: Set
grafittix
Blacky
Féerie
8 participan?i

In jos

Credeti ca Light a procedat corect? Empty Credeti ca Light a procedat corect?

Mesaj Scris de Féerie Dum Aug 24, 2008 9:12 am

Pai mie nu mi se pare ca a procedat corect, chiar daca ii ucidea pe criminali, el ce era atunci? O.O' dorea o lume mai buna nu? ok poate ar fi reusit sa o faca, dar totusi devine cam obsedat de chestia asta cu ucisul criminarilor si astfel devine un personaj enervant.
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Credeti ca Light a procedat corect? Empty Re: Credeti ca Light a procedat corect?

Mesaj Scris de Blacky Dum Aug 24, 2008 10:19 am

Pai..eu cred ca e shi Da shi Nu...
Da pentru ca ucigandu-i pe acei criminali facuse presupun un bine altuia...exemplu cum ii facuse Misei..cu acel criminal care ii omorase parintii...
Pai daca ii asasina pe acei criminali devenea si el unul dintre ei...si din aceasta cauza devenise intr-un fel si dependent de Death Note TToTT
Blacky
Blacky
JoKeR H

Numarul mesajelor : 253
Varsta : 30
Localizare : Somewhere..in Zero's wardrobe*perv smile*

https://endless-waltz.forumgratuit.ro

Sus In jos

Credeti ca Light a procedat corect? Empty Re: Credeti ca Light a procedat corect?

Mesaj Scris de grafittix Dum Aug 24, 2008 10:43 am

Sustinandu-mi punctul de vedere ( n.n' ), Light a procedat corect doar o singura data, si anume prima data cand a scris in carnet, cand chair a fost constrans sa o faca. Light este o dovada clara ca prea mult putere inebuneste. Si-a format principii gresite, actoniand si luand vieti "in binele majoritatii", nefiind atat de cultivat incat sa realizeze ca raneste si "majoritatea" in incercarea de a nu fi descoperit. A devenit sclavul propriei senilitati, ucigand si oamenii cu delicte minore. Tot ceea ce a facut bine se pierde prin celalate fapte ce nu pot fi catalogate decat nejuste si nebune. Obsedat de faima, si de a fi un "zeu" al noii lumi, a uitat cele mai importante principii ale lumii, si totusi sperand ca le va aplica in "lumea noua"..
( oh, sper ca n-am fost prea dura ^_^"" )
Zbyee!!...
grafittix
grafittix
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Coll: Set Mier Aug 27, 2008 2:00 am

Totushi mie Light mi s-a parut un om bun Very Happy =))
Mda...a procedat corect...
El doar a vrut sa fara o lume mai buna..
Daca a exagerat asta nu m-a afectat...tot am tinut cu el...
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Féerie Mier Aug 27, 2008 2:16 am

^ Da, a vrut o lume mai buna, a vrut sa omoare criminali. Dar totusi si criminalii aia sunt fiinte umane, deci el nu tot criminal e la randul lui? Si in plus a inceput sa exagere si sa omoare tot mai multa lume. Anyway l-a inceput mi-a placut de el si ideea lui dar totusi pe urma mi-am dat seama ca si el e in aceeasi oala cu criminalii pe care ii ucide.
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Daimond Lun Sept 08, 2008 6:47 pm

Oarecum a procedat bine.El intr-adevar tinea cu binele, aceasta este forma de dreptate pe care a ales-o.Totusi, vazand ca i se acorda atentie,ca e mai sus ca unii, cred ca a aparut acea superioritate, intr-un cuvant i s-a urcat la cap.
Daimond
Daimond
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 08/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de YukiSou Sam Oct 11, 2008 10:10 am

Light sincer mi se pare un personaj dezgustator din mai multe motive x.x'.La inceput imi placea modul in care gandea deoarece era oarecum asemanator cu al meu.Dar apoi pur si simplu a inceput sa mi se faca sila cand il vedeam.Idea lui e idioata, penibila si nu in ultimul rand:imposibila.De ce?
E idioata si penibila pentru ca nu ar fi rezolvat nimic daca scapa de toti criminali.Adica, rly now, la ce bun?Daca toata lumea era buna and etc incercati sa va ganditi ca totul ar fi fost plictisitor.Nu poate sa existe numai bine pe lume.
Imposibila pentru ca nu avea cum sa faca asta chiar daca avea death note-ul.Poate reusea el cumva sa scape de toti criminalii din Japonia, dar cum avea sa faca cu ceilalti din tot restul lumii?Ii era imposibil chiar si cu ochii pe care ar fi putut sa ii ia de la Ryuk.Pe langa asta sunt multi criminali al caror nume nici nu il putea afla so asta e inca o dovada ca ideea lui e imposibila.
Si nu in ultimul rand:chiar daca ar fi reusit sa creeze lumea aceea a lui imaginara, odata si odata tot ar fi murit pentru ca Death Note-ul nu te face nemuritor x.x.Ce s-ar fi intamplat apoi?^.~'
YukiSou
YukiSou
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 75
Varsta : 33
Localizare : Rebel:Sicks, Shadow:Six
Data de inscriere : 11/10/2008

http://drop-a-veil.1talk.net/

Sus In jos

Mesaj Scris de Plastic Doll Sam Oct 11, 2008 6:33 pm

Asa raspunsul meu este NU.
Fiinca devine un criminal omorandui pe ceialti O.o but stiti cateodata chiar a fost bine,adica nu putea sa-i lase pe criminali,violatori sa-si bata joc de cneva in fata lui. Acolo am inteles dar mai incolo NADA.
Cum a zis si V-chan [nu m-am obisnuit cu noul Nick] ideea este putin cam idioata si imposibila X.X pentru ca , daca iar fi omorat pe toti, tot va veni cineva rau, adica un om poate fi bun.Apoi sa devina rau din nu stiu ce motiv. Ideea e penibila z.z dar da farmec anime-ului:D
Plastic Doll
Plastic Doll
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Magdalena Sam Aug 08, 2009 5:46 am

Well... N...Nu z.z *phew*
Hey, baiatul are simtul dreptatii si viseaza la ceva mai bun. Cati dintre voi v-ati gandit macar la ceea ce a vrut sa faca Light? E student la drept, wtf? [strike] daca ajung avocata, Kira ma fac XDD [/spoiler] Lasand glumele la o parte, dupa un timp devine doar o joaca cu Lawliet xD El NU e criminal. In fond, ce naiba face? Scrie nista nume intr-un carnet XD Deci nu-si 'manjeste mainile' deloc.
Anywayz, chestia asta a fost o aberatie, o incercare. Daca ati avea un Death Note nu v-ati apuca si voi de facut chestii ciudate? In fine, in realitate nu exista un geniu pe nume L, dar sunt sigiura ca ati vrea sa vedeti ce se intampla.
Anywayz, nu cred ca a procedat corect fata de cei pe care i-a folosit, mai ales fata de Misa Misa. Si nici fata de L [omg, i-am luat apararea lui L lol .-.,,]
Deci Light nu e vinovat cu absolut nimic XD Sfarsitul lui tragic e dovada u.u'
Magdalena
Magdalena
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 559
Varsta : 27
Localizare : ->

http://sorrowful-remembrance.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum