Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Sayonara Zetsubou Sensei
2 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Others
Pagina 1 din 1
Sayonara Zetsubou Sensei
Type: TV
Episodes: 12
Status: Finished Airing
Aired: Jul 7, 2007 to Sep 23, 2007
Producers: SHAFT
Genres: Comedy, Parody, School
Duration: 24 min. per episode
Rating: R - 17+ (violence & profanity)
Information : MyAnimeList
M-am uitat la anime-ul asta pentru ca toata ziua vorbea o fata de el si am zis sa il incerc si eu. Am inceput de nu stiu cate ori sa ma uit la primul episod dar niciodata nu il terminam lol. Anyway trebuia sa incep sa ma uit mai devreme XD Pana la urma l-am terminat in doua zile pentru ca e destul de scurt, are doar 12 episoade, deci da, iar am ceva cu anime-urile de 12 episoade.
De obicei imi plac dramele, dar si comediile imi plac foarte mult si la anime-ul asta chiar am murit de ras. Ce mi-a placut foarte mult au fost personajele.
Ca si personaje cel mai mult mi-a placut de Nozomu, logic. E atat de amuzant lol. Uneori are niste replici foarte ciudate, dar de foarte multe ori imi venea sa ii dau dreptate in ceea ce spune. Am impresia ca sunt ca si el uneori, doar ca nu incerc sa ma sinucid lol.
Pe urma ar fi Kiri, Jun, Abiru, Meru si Chiri care mi-au placut cam la fel de mult.
Kiri mi-a placut foarte mult pentru felul in care arata, e asa de kawaii plus ca ii ador vocea. E mai retrasa si eu sunt mai retrasa dar nici chiar sa nu mai merg la scoala si sa stau incuiata in camera mea lol. Dar totusi, nici mie nu-mi place sa ies pe afara sau sa vorbesc cu prea multe persoane.
Jun nu apare foarte mult in anime, dar mi-a placut in episodul cand trebuiau sa faca nu stiu ceva pentru un Festival Cultural, a povestit asa de kawaii + ca si el e kawa xD
Inainte sa ma uit la anime imi placea cum arata Abiru, poate si din cauza bandajelor ei. Desi are o personalitate ciudata, adica de fiecare data cand vede un animal ii vine sa-l traga de coada si in camera ei e plin de cozi pe pereti lol, dar e prea kawaii sa nu-mi placa.
Meru vorbeste doar prin e-mail, inca nu am ajuns chiar asa lol, dar ma amuza de fiecare data fetele care le faceau ceilalati cand vedeau ce le scria uneori.
La Chiri trebuie ca totul sa fie perfect, iar asta imi aminteste de mine cand eram mai mica. Trebuia sa am sireturile legate perfect, patura intinsa pe pat perfect, sa sterg praful perfect etc., daca nu pur si simplu ma enervam, si cand vedeam pe cineva ca are bluza intr-o parte sau mai stiu eu ce lol. Oricum, mi-a placut foarte mult de ea.
Anyway..anime-ul asta FTW! XD
Re: Sayonara Zetsubou Sensei
Okay, eu am reusit sa vad in sfarsit tot ce tine de Sayonara Zetsubou Sensei, bine.. mai putin Zan Sayonara Zetsubou Sensei pentru ca asta a aparut in iulie XD de asta am vrut neaparat sa vad Zoku si OVA-ul, ca sa pot sa ma uit si la ala de cand apare. Anyway mi-a placut foarte mult animeul asta si este unul dintre preferatele mele, este amuzant si am ras foarte mult la el, dar mi-a placut pentru ca in acelasi timp abordeaza teme destul de interesante si m-am gasit de multe ori surprinsa de cat de multa dreptate are Nozomu. Primul sezon, cel in care sunt prezentate personajele mi-a placut cel mai mult. Celalalt mi s-a parut putin mai plictisitor, sau cel putin nu mi-a placut la fel de mult ca primul, dar oricum au fost multe faze amuzante si in aceasta; si de multe ori ma holbam ca proasta la monitor cu expresia "WTF?" pe fata XD De exemplu la episodul 2 am ras ca proasta cand am auzit cum vorbeau "pololoka!" XD si ma rog, au fost mai multe chestii care mi s-au parut geniale. Nozomu este personajul care mi-a placut cel mai mult, iar dintre elevi mi-au placut Kiri Komori, Chiri Kitsu, Harumi Fujiyoshi (YAY for yaoi XD), Jun Kudou, Matoi Tsunetsuki, Abiru Kobushi, Kuniya Kino. Si ar mai fi si sora lui Nozomu si fratele sau adica Rin Itoshiki si Mikoto Itoshiki, dar si Majiru Itoshiki. Deci, erhm.. mi-au placut multe personaje din animeul asta XD. Fuura m-a cam enervat, era mult prea optimista.. dar au fost niste scene in Zoku Sayonara Zetsubou Sensei care m-au facut sa ma cam intreb cum naiba e Fuura defapt O_O tipa ciudata lol. Un alt lucru care mi-a placut la animeul asta este faptul ca numele personajelor sunt facute intr-un fel in care sa li-se potriveasca. De exemplu la Meru Otonashi, Otonashi = silent iar Meru vine de la E-mail; iar ea nu vorbeste decat prin e-mail deci i-se potriveste perfect numele XD Erhm.. ce mai vroiam sa zic? Oh, mi-au placut mult unele melodii de pe coloana sonora: openingul de la primul sezon (Hito Toshite Jiku ga Bureteiru) , openingul de la al 2-lea (Kuso Rumba) si primul ending de la al 2-lea (Koiji Romanesque). Si cam atat XD Abia astept sa vad si Zan Sayonara Zetsubou Sensei O.O Ma intreb ce o sa se mai intample de data asta XD
:: Anime and Manga :: Anime :: Others
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.