Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Ruvie
Ruvie
Members
Temari [Vocal]
[birthdate:10/24 . blood type:B]
Kazuki [Guitar]
[birthdate:10/17 . blood type:AB]
Yuu [Guitar]
[birthdate:6/25 . blood type:A]
Tsubame [Bass]
[birthdate:4/23 . blood type:A]
Yume [Drums]
[birthdate:10/24 . blood type:O]
The band Ruvie (old name Luvie) started in October 2002. In June 2004 they released their first mini album Rubik Cube which proved to be successful. On August 29th Ruvie played their first one man live in Meguro Rock May Can. In late 2004 they also released their first maxi-single Katsumoku Toriko Rooru.
In February 2005, Luvie released their second maxi-single kuroneko, which was recorded with their new second guitarist, Yuu. Also, the singles Dona and ]tokai no kaze wa ‘murasaki’ ni- were released and for sale at their lives. In August and September they released two more records: a mini album Sleepy under sun and a single Invisible sun.
In March 2006 their maxi-single the Red florid ELIXIR was released. On July 12th, 2006, they released two singles, Primitive moon light and Irony sun light.
They disbanded in 2008.
Stiu trupa asta de destul de mult timp, desi cand am ascultat prima data nu mi-au placut atat de mult, pe urma cand am inceput anul trecut sa ascult iar am aflat ca or sa se desparta. Oricum inca sunt una dintre trupele care imi plac foarte mult si imi e dor de ei. Nu mai stiu care e prima melodie care am ascultat-o de la ei, dar imi plac foarte mult toate melodiile. Cel mai mult cred ca imi place nameless song, desi imi e cam greu sa aleg una singura. Pe urma ar fi : Parfait; Primitive Moon Light; brilliant lover's; Irony Sun Light; Utsukushii, Sekai.; Mr alice; Las Scene, ripper si restul lol, nu are rost sa le enumar pe toate, dar astea mi le-am amintit pe moment. PV-ul meu preferat este cel de la brilliant lover's care cred ca e si primul PV care l-am vazut de la ei, dar si cel de la Primitive Moon Light imi place foarte mult. Ca si membru preferat este cu siguranta Temari. Mi-a placut foarte mult de el inca de prima data cand am ascultat, si pe urma inca mi-a placut desi nu mai ascultam atat de mult. Imi place foarte mult vocea lui si felul in care se comporta, e asa de kawaii chiar si fara machiaj si e si amuzant. Pe langa asta m-am regasit in toate versurile scrise de el. Totusi, nu credeam ca o sa-mi placa vreodata ca si acum... Pe urma ar fi si Tsubame si Kazuki care mi-au placut mult, iar pe urma Yuu si mai putin Yume. Deci pana la urma imi plac toti membrii lol, dar tot Temari vine pe primul loc si acum inca e unul dintre j-rockerii care imi plac foarte foarte mult. Well ce sa mai zic? Stilul lor e putin diferit, nu e ca la mai multe trupe ce apar acum si multe au melodii ce suna la fel. Chiar imi pare foarte rau ca s-au despartit.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.