Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Gfx?
3 participan?i
Gfx?
Deci,dupa ce nu am mai deschis PS-ul de cateva luni,azi am zis sa mai incerc cateva.
Mi-am iesit total din mana =]],am incercat sa fac ceva mai frumos...nu prea am reusit dupa parerea mea. Astept critici si pareri,poate se oboseste cineva sa posteze T.T'.
1.
2.
3.Asta e facuta pentru o amica,mie una nu-mi place deloc.
Mi-am iesit total din mana =]],am incercat sa fac ceva mai frumos...nu prea am reusit dupa parerea mea. Astept critici si pareri,poate se oboseste cineva sa posteze T.T'.
1.
2.
3.Asta e facuta pentru o amica,mie una nu-mi place deloc.
Ultima editare efectuata de catre Plastic Doll in Joi Iun 18, 2009 11:24 pm, editata de 1 ori
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Re: Gfx?
Jesus Christ! Cum poti sa zici ca ti-ai iesit din mana?! x[
They're GORGEOUS. :]
Imi place mult sig-ul no. 2. Ador nuantele folosite.
Si celelalte 2 sunt super sweet. :]
Edit. J: Oh yea. Acum am vazut ca mai era un sig. x] stupid me. Romeo x Juliet. @_@ Oh em gee. My love. Very sweet. XD
They're GORGEOUS. :]
Imi place mult sig-ul no. 2. Ador nuantele folosite.
Si celelalte 2 sunt super sweet. :]
Edit. J: Oh yea. Acum am vazut ca mai era un sig. x] stupid me. Romeo x Juliet. @_@ Oh em gee. My love. Very sweet. XD
^Defapt,ala e sig-ul meu =]].
Care vad ca nu mai merge.
Oricum iti multumesc enorm pentru parere Inca un sig,facut ieri din plictiseala >_>' ...recunosc ca m-am cam grabit la el ^^'' .
Care vad ca nu mai merge.
Oricum iti multumesc enorm pentru parere Inca un sig,facut ieri din plictiseala >_>' ...recunosc ca m-am cam grabit la el ^^'' .
Ah :]] lol x] oricum, era cuteh. <]
Anyway, back to the topic. Nu se vede ca e facut in graba. Imi place cum folosesti C4D-urile si efectele. As vrea sa le fac si eu asa -sobs-
<] Great job. :]
Anyway, back to the topic. Nu se vede ca e facut in graba. Imi place cum folosesti C4D-urile si efectele. As vrea sa le fac si eu asa -sobs-
<] Great job. :]
Hmmm multumesc foarte mult ^____^ asa, ultima mea creatie o.o' ieri facuta xDD:
Hai sa zic si eu ceva, dar nu am chef sa tastez mult lol.
Probleme la semnaturile tale e ca sunt prea incarcate. Pui prea multe brush-uri/c4d-uri sau ce mai folosesti si nici macar nu potrivesti culorile. Plus ca acoperi si render-ul cu ele si arata total aiurea pana la urma. Pe urma ai grija si la luminozitate si restul chestiilor. Asta ar fi pentru primele.
Ultima mi se pare chiar foarte reusita. Culorile se potrivesc, nu e incarcata si nici nu ai dat peste render cu ceva. Tine-o tot asa XD
Probleme la semnaturile tale e ca sunt prea incarcate. Pui prea multe brush-uri/c4d-uri sau ce mai folosesti si nici macar nu potrivesti culorile. Plus ca acoperi si render-ul cu ele si arata total aiurea pana la urma. Pe urma ai grija si la luminozitate si restul chestiilor. Asta ar fi pentru primele.
Ultima mi se pare chiar foarte reusita. Culorile se potrivesc, nu e incarcata si nici nu ai dat peste render cu ceva. Tine-o tot asa XD
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.