Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Girugamesh
Girugamesh
Giru sunt o trupa care imi plac foarte mult. I-am adorat inca de la prima melodie care am ascultat-o. Giru este una dintre trupele mele preferate <3 Prima melodie care am ascultat-o de la ei a fost Owari to mirai. Eram obsedata de melodia asta, si acum imi place foarte mult. Imi plac mult versurile la melodie, dar pur si simplu sunt obsedata de ritm @.@' Oricum, melodia mea preferata de la ei e Kowarete iku Sekai, e prea geniala. Dar imi plac si alte melodii cum ar fi : Puzzle, Vermillion, Break Down, Patchwork, Shining, ROCKER'S, Glamorous Sky, Shadan si multe altele XD Aproape toate versurile lor inseamna ceva pentru mine. In unele ma regasesc, iar altele sunt prea geniale si sunt total de acord cu ele. Cred ca Giru e una dintre cele mai cunoscute trupe de j-rock, si una dintre cele mai apreciate totodata. Ca si PV-uri preferate imi plac foarte mult cele de la Owari to Mirai, Koawarete Iku Sekai, Break Down, Vermillion si Volcano. Membrul meu preferat este Satoshi. Pur si simplu il ador pe omul asta. Are o voce asa de geniala, plus ca il respect foarte mult pentru versurile care le scrie. Inainte imi placea foarte mult Ryo, si inca imi place mult si il respect la fel de mult. De obicei el face muzica la melodii, si toate melodiile sunt absolut geniale <3 asa ca imi e imposibil sa nu il ador pentru asta.
Anyway Giru e o trupa care chiar merita ascultata.
Anyway Giru e o trupa care chiar merita ascultata.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.