Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
NANA EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
NANA EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
NANA EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
NANA EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
NANA EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
NANA EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
NANA EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
NANA EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
NANA EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Octombrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar

Afiliere
NANA 20abaeu NANA 2d7aoax

NANA

:: Anime and Manga :: Anime :: Others

In jos

NANA Empty NANA

Mesaj Scris de Féerie Sam Mar 21, 2009 4:22 am

Oky, pot zice ca eu sunt obsedata de Nana [anime-ul] <3
Geez tot zic ca citesc si manga-ul si nu mai incep o data z.z'
Ma rog, acum voi vorbi putin despre anime.
In urma cu ceva timp toata lumea vorbea de Nana, numai asta vedeam peste tot, iar mie de obicei nu imi plac anime-urile foarte populare asa ca nu m-am uitat la el. Luna trecuta parca, nu aveam la ce sa ma uit si am zis ca totusi sa vad si anime-ul asta.
Acum sincer imi pare rau ca nu m-am uitat mai devreme. Incepusem sa ma uit seara, pentru ca aveam insomnii si am stat toata noaptea treaza atunci. Am vazut vreo 30 de episoade lol, pe urma inca 11. Cand mi-au ramas numai 6 de vazut m-am lasat lol. Nu mai aveam chef de anime-uri si bla bla. Anyway le-am vazut si ultimele 6, dar abia saptamana trecuta.
Pot zice ca anime-ul asta imi place foarte mult. Grafica mi-a placut mult si a fost chiar foarte buna dupa parerea mea. Ador opening-urile si ending-urile, Anna si Olivia bwhaha @_@' Dar nu chestiile astea m-au atras la anime, ci povestea si personajele.
Aproape toata personajele mi-au placut. Preferata mea insa ramane Nana Osaki, dar aproape la fel de mult imi place si Hachi. De ce imi plac asa de mult? Pentru simplul fapt ca ma regasesc in ele, uneori sunt ca Nana, alteori sunt ca si Hachi...
Totusi Nana e personajul meu preferat pentru ca mi-a placut mult mai mult personalitatea ei. Mi-a placut felul in care povestea ea, replicile ei, felul in care actiona. Pur si simplu o ador.
Alte doua personaje care imi plac mult sunt Shin si Reira. Nu, nu imi place Shin doar pentru ca si eu sunt Shin z.z'' Oricum, Shin e foarte kawaii ^^ Avand in vedere si varsta lui lol, si felul cum aproape mereu e vesel... Aw si el e tot scorpion bwhaha XD Reira mi-a placut mult desi nu apare nu stiu cat de mult in anime, dar mi-a placut personalitatea ei.
Un alt personaj care mi-a placut mult, poate chiar mai mult decat Shin, este Nobu. Pur si simplu il ador pe tipul asta <3 Se pare ca si in anime-uri am ceva cu chitaristii sau bassistii lol. Nobu e asa de sepsy @.@', dar nu asta e motivul principal pentru care imi place, ci felul in care gandeste.
Cred ca singurul personaj care nu il suport este Takumi. Cand a aparut prima data pur si simplu l-am urat, apoi l-am urat si mai mult pentru ce i-a facut lui Hachi.. si bietul Nobu T_T Pe urma a inceput sa se schimbe, dar mie tot nu imi place deloc.
In rest mi-au placut mult si Ren si Yasu XD dar nu asa de mult ca si cei care i-am mentionat mai sus, de aia nu am prea multe de spus despre ei.
Daca ar fi sa dau o nota anime-ului cu siguranta as da 10, pentru ca nu pot mai mult.
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 30
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Sus

:: Anime and Manga :: Anime :: Others

Permisiunile acestui forum: