Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
SuG
SuG
SuG este o trupa care inainte mi-a placut destul de mult, dar s-au schimbat putin. In ultima vreme nu am mai prea ascultat dar inca imi plac, dar nu l-a fel de mult cum imi placeau inainte. Prima melodie care am ascultat-o de la ei a fost Love Scream Party. La inceput nu mi-a placut pentru ca pv-ul era prea colorat, melodia era prea vesela si nu imi prea placea vocea lui Takeru. Nici acum nu e una dintre preferatele mele dar a inceput sa imi placa, iar making off-ul pur si simplu il ador <3 Chiyu e asa de adorabil acolo, de fapt toti sunt. Iar partea cu Shousuke lol, cat am ras cand am vazut-o prima data iar daca o sa ma uit iar pun pariu ca tot o sa ma inec de ras desi am vazut-o de nu stiu cate ori. Anyway, e o trupa mai vesela si chiar imi plac desi de obicei nu imi plac trupele de genul acesta. Au niste pv-uri kawaii. Cum am mai spus, cel mai mult imi place cel de la Scheat, si deja am vorbit de el asa ca nu are rost sa o mai fac. Imi plac mult si cele de la butterfly BOY si Alternaa. Cel de la butterfly BOY e asa de kawaii, desi nu imi prea place parul lui Chiyu acolo, arata ciudat. Masato e foarte kawa ca si de obicei, iar Keru drogat.. ca si de obicei XDDD Mie de la inceput mi-a placut foarte mult Chiyu. Tipul asta e pur si simplu adorabil si e foarte amuzant xD Cum se comporta in PV-uri, la interviuri si etc. lol Nu-mi pasa ca uneori arata putin ciudat lol o.o' si cand zic asta ma refer la perioada cand avea parul ala portocaliu si pe langa o multime de culori in cap z.z' tot imi place foarte mult. E adorabil si machiat si nemachiat xD Takeru nu mi-a placut deloc la inceput, pot sa zic ca aproape il detestam lol o.o, dar pe urma a inceput sa-mi placa ^^' adica e kawaii si chiar are voce dar nimic mai mult. In schimb imi place foarte mult si Yuji xD cam din acelasi motive ca si la Chiyu, dar nu imi place la fel de mult ^^' La fel de mult ca si Chiyu imi place Masato. Da, iar am ceva cu chitaristii si bassistii, dar amandoi sunt foarte kawaii si e imposibil sa nu ii adori cand vezi ce amuzanti sunt.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.