Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Droguri fumate
2 participan?i
:: Fan Area :: Fan Fiction
Pagina 1 din 1
Droguri fumate
Mwhaha u.u Iar eu si creatiile mele stupide XD Nu platesc spitalizarea : criza economica, wtf? .-.,
Capitolul I ~ Cand vrei bani...
Ma asteptam sa fie punctual ca de fiecare data. Terminasem si sticla de vin si pachetul de tigari. Imi era deja foarte cald si pistolul incepuse sa ma deranjeze. Deodata, in linistea crunta a unei nopti de iarna vazuta de langa un geam, m-a sunat cineva si un om cu o voce ciudata mi-a zis sa ies pe straduta de langa restaurantul chinezesc si mi-a inchis.Mi s-a parut ciudat avand in vedere ca stateam la masa singurului restaunrant chinezesc din oras. Mi-am luat geanta, mi-am aranjat bine fusta si pistolul si am plecat la locul indicat la telefon. Mi-am scos pachetul de tigari de rezerva din geanta si am inceput sa fumez. Eram deja de cateva minute bune acolo asa ca am luat un loc... pe bordura murdara. Nu era prea confortabil dar destul de acceptabil.Am asteptat in jur de 30 de minute, dar mi-am pierdut rabdarea (si eu care credeam ca nu sunt umana datorita calmumui meu uneori enervant). Din masina s-a dat jos un pusti imbracat intr-un costum negru, cu o camasa roz si cravata verde. Nu avea deloc bun gust. Imi cere o tigara. Ii dau una si o scapa jos, ii mai dau una si i-o da soferului, ii mai dau una si o rupe si tot asa pana mi-a terminat pachetul de tigari.
- Pustiule... Ia sa-mi iei un pachet de tigari.
- Va ia domnul doua daca va urcati in masina. Nu a putut ajunge si ii pare rau, asa ca v-a invitat el acasa la dumnealui.
- Iar ma ia drept femeia lui de companie?
- Nu doamna, cum sa -
- Domnisoara...
- Bine.. Domnisoara. El va vede ca pe o buna prietena.
- Serios?
- Pe cuvantul meu de onoare, domnisoara.
Ma plictisisem de pusti asa ca mi-a luat cateva secunde sa-l impusc si sa-i iau viata si soferului. Prostesc, stiu, dar aveam o ciuda pe seful pustiului ca el "avea parte" de baietii buni. M-am urcat in masina, cu cele doua "cadouase" pe bancheta din spate si am luat-o spre firma lui Eric, seful tipului cu cravata verde.
~
- Nu-mi spune ca ai scapat si de ei.
- Ma plictiseau...
- Nenorocito! Mi-ai omorat peste 15 de oameni, ce mai vrei acum?
- Sa te calmezi... Sa iei un loc si sa vorbesti civilizat.
- Cum poti fi atat de calma cand ai omorat inca doi oameni? Pot sa te dau pe mana politiei.
- Doar incearca.
- O sa-ncerc, sa stii.
- Da? Multumesc de avertisment... M-ai infiorat rau.
- Cum a fost la Paris?
I-am povestit succint despre calatoria mea in timp ce am fumat vreo 2-3 tigari.
- M-am linistit, draguto... Stii, sotia mea nu e acasa...
- Si eu ce vrei sa-i fac? Sa ti-o aduc?
- Nu... Sa-i tii locul....
- Du-te naibii, Eric.
- Si tu, Clarissa...
Iar m-a luat drept tipa de la colt cu fustita si decolteu... Daca m-am culcat o data cu el nu inseamna c-o voi face la nesfarsit. Am pus mana pe pistol (imi place aceasta unealta mica si draguta care te scoate mereu din rahat si te distreaza putin) si i-am spart vaza si geamul si m-am carat de acolo. M-am uitat putin in spate. Nici macar nu s-a miscat. Era la fel de relaxat cu un zambet de admiratie si dispret pe fata.
`A doua zi`
Am terminat deja 3 pachete de tigari. Asteptam de aproximativ 5 ore sa intru in biroul lui Eric si sa vorbesc cu el. In fata mea mai erau aproximativ 8-9 oameni deci mai aveam nevoie de aproximativ 1 pachet jumate de tigari. Dupa 15-20 de minute n-am plictisit si m-am bagat in fata. Am intrat in biroul lui Eric, l-am scos repede afara pe cel care statea de vorba cu el, am incuiat usa si m-am trantit pe canapea:obosisem. Eric a inceput sa tipe si sa urle ca nu am eu dreptul sa-i scot afara pe clienti, ca acel om era un bogatas cu o afacere de miliarde... L-am oprit aruncandu-i pe biroul un dosar cu niste acte.
- Clarissa, spuse el calm.
- Da.
- Ce-ai zice de triplu pentru copiii mei?
- Intai sa-i vad pe ceilalti.
A deschis seiful si mi-a aruncat un pachetel pe masa.
- Vezi? Stiam ca vei reusi si deja aveam banii pregatiti.
- Ai vreun timp limita?
- Nu, lucreaza in pace.
- Bine.
- Pa, Clarissa.
- Pa, Eric.
M-a mirat atat de tare de reactia lui suspect de calma incat m-am asezat din nou la coada. Imi era mila de el. Avea 3 copii si o sotie pierduta, acum regasita. Mila ?! Cred ca am innebunit. Daca nu era tipa aia de 47 de ani el cersea pe strada bine-mersi. Ea i-a dat bani, l-a ingrijit, l-a invartit si s-au casatorit. Eric si-a facut o afacere mai mare decat cea a babutei, asa ca tipe devenise atat de ciudata incat Eric a divortat, iar ea si-a luat copiii si dusa a fost... Cu tot cu banii lui Eric. S-a recasatorit, si-a refacut viata si acum e un baiat de treaba. Totusi e prea tanar...La 24 de ani sa treci prin atatea cu o baba si sa mai ai si copii... Nu merita ! E un baiat de gasca dar destul de dulce cu femeile. Acum l-a apucat "dorul" de fosta nevasta, mai precis de banii ei, si m-a pus sa caut niste informatii. Tipa era de fapt o infractoare. Putin zis. Lua copilasii mai saraci, ii imbraca, ii ajuta sa se ridice si daca realizau ceva mai mult decat afacerile babei, le lua banii si fugea. Daca tot prost ramaneai te arunca la 2 metri sub pamant. Babuta avea cate 2-3 copii din fiecare casatorie. Mama eroina, ce sa zic? Se face ora 14:55. Eram plictisita si de tigari si de asteptat asa ca ... Am mai scos un pachet de tigari si am inceput sa fumez. Dupa aproximativ 30-35 de minute intru si eu.
-Deja ai facut rost ? inlemni Eric.
-Da, de inca 2 pachete de tigari.
-Oh, deci ai stat la coada.
-Te prinzi repede...
-Si de ce naiba ai mai venit?
-Sa te vizitez...
-A, da?
-Da...
-Sigur nu mai ai ceva sa-mi spui?
-Pa, Eric...
-Pa, Clarissa...?
Si am inchis usa. Vroiam sa-l verfic mai mult. Sa vad daca a incercat macar sa se strecoare prin actele alea de care i-am facut rost, dar nici macar nu s-a gandit la ele. Deci, acum am mai mult timp liber pentru mine. Copiii lui... Sa mai astepte!
Capitolul I ~ Cand vrei bani...
Ma asteptam sa fie punctual ca de fiecare data. Terminasem si sticla de vin si pachetul de tigari. Imi era deja foarte cald si pistolul incepuse sa ma deranjeze. Deodata, in linistea crunta a unei nopti de iarna vazuta de langa un geam, m-a sunat cineva si un om cu o voce ciudata mi-a zis sa ies pe straduta de langa restaurantul chinezesc si mi-a inchis.Mi s-a parut ciudat avand in vedere ca stateam la masa singurului restaunrant chinezesc din oras. Mi-am luat geanta, mi-am aranjat bine fusta si pistolul si am plecat la locul indicat la telefon. Mi-am scos pachetul de tigari de rezerva din geanta si am inceput sa fumez. Eram deja de cateva minute bune acolo asa ca am luat un loc... pe bordura murdara. Nu era prea confortabil dar destul de acceptabil.Am asteptat in jur de 30 de minute, dar mi-am pierdut rabdarea (si eu care credeam ca nu sunt umana datorita calmumui meu uneori enervant). Din masina s-a dat jos un pusti imbracat intr-un costum negru, cu o camasa roz si cravata verde. Nu avea deloc bun gust. Imi cere o tigara. Ii dau una si o scapa jos, ii mai dau una si i-o da soferului, ii mai dau una si o rupe si tot asa pana mi-a terminat pachetul de tigari.
- Pustiule... Ia sa-mi iei un pachet de tigari.
- Va ia domnul doua daca va urcati in masina. Nu a putut ajunge si ii pare rau, asa ca v-a invitat el acasa la dumnealui.
- Iar ma ia drept femeia lui de companie?
- Nu doamna, cum sa -
- Domnisoara...
- Bine.. Domnisoara. El va vede ca pe o buna prietena.
- Serios?
- Pe cuvantul meu de onoare, domnisoara.
Ma plictisisem de pusti asa ca mi-a luat cateva secunde sa-l impusc si sa-i iau viata si soferului. Prostesc, stiu, dar aveam o ciuda pe seful pustiului ca el "avea parte" de baietii buni. M-am urcat in masina, cu cele doua "cadouase" pe bancheta din spate si am luat-o spre firma lui Eric, seful tipului cu cravata verde.
~
- Nu-mi spune ca ai scapat si de ei.
- Ma plictiseau...
- Nenorocito! Mi-ai omorat peste 15 de oameni, ce mai vrei acum?
- Sa te calmezi... Sa iei un loc si sa vorbesti civilizat.
- Cum poti fi atat de calma cand ai omorat inca doi oameni? Pot sa te dau pe mana politiei.
- Doar incearca.
- O sa-ncerc, sa stii.
- Da? Multumesc de avertisment... M-ai infiorat rau.
- Cum a fost la Paris?
I-am povestit succint despre calatoria mea in timp ce am fumat vreo 2-3 tigari.
- M-am linistit, draguto... Stii, sotia mea nu e acasa...
- Si eu ce vrei sa-i fac? Sa ti-o aduc?
- Nu... Sa-i tii locul....
- Du-te naibii, Eric.
- Si tu, Clarissa...
Iar m-a luat drept tipa de la colt cu fustita si decolteu... Daca m-am culcat o data cu el nu inseamna c-o voi face la nesfarsit. Am pus mana pe pistol (imi place aceasta unealta mica si draguta care te scoate mereu din rahat si te distreaza putin) si i-am spart vaza si geamul si m-am carat de acolo. M-am uitat putin in spate. Nici macar nu s-a miscat. Era la fel de relaxat cu un zambet de admiratie si dispret pe fata.
`A doua zi`
Am terminat deja 3 pachete de tigari. Asteptam de aproximativ 5 ore sa intru in biroul lui Eric si sa vorbesc cu el. In fata mea mai erau aproximativ 8-9 oameni deci mai aveam nevoie de aproximativ 1 pachet jumate de tigari. Dupa 15-20 de minute n-am plictisit si m-am bagat in fata. Am intrat in biroul lui Eric, l-am scos repede afara pe cel care statea de vorba cu el, am incuiat usa si m-am trantit pe canapea:obosisem. Eric a inceput sa tipe si sa urle ca nu am eu dreptul sa-i scot afara pe clienti, ca acel om era un bogatas cu o afacere de miliarde... L-am oprit aruncandu-i pe biroul un dosar cu niste acte.
- Clarissa, spuse el calm.
- Da.
- Ce-ai zice de triplu pentru copiii mei?
- Intai sa-i vad pe ceilalti.
A deschis seiful si mi-a aruncat un pachetel pe masa.
- Vezi? Stiam ca vei reusi si deja aveam banii pregatiti.
- Ai vreun timp limita?
- Nu, lucreaza in pace.
- Bine.
- Pa, Clarissa.
- Pa, Eric.
M-a mirat atat de tare de reactia lui suspect de calma incat m-am asezat din nou la coada. Imi era mila de el. Avea 3 copii si o sotie pierduta, acum regasita. Mila ?! Cred ca am innebunit. Daca nu era tipa aia de 47 de ani el cersea pe strada bine-mersi. Ea i-a dat bani, l-a ingrijit, l-a invartit si s-au casatorit. Eric si-a facut o afacere mai mare decat cea a babutei, asa ca tipe devenise atat de ciudata incat Eric a divortat, iar ea si-a luat copiii si dusa a fost... Cu tot cu banii lui Eric. S-a recasatorit, si-a refacut viata si acum e un baiat de treaba. Totusi e prea tanar...La 24 de ani sa treci prin atatea cu o baba si sa mai ai si copii... Nu merita ! E un baiat de gasca dar destul de dulce cu femeile. Acum l-a apucat "dorul" de fosta nevasta, mai precis de banii ei, si m-a pus sa caut niste informatii. Tipa era de fapt o infractoare. Putin zis. Lua copilasii mai saraci, ii imbraca, ii ajuta sa se ridice si daca realizau ceva mai mult decat afacerile babei, le lua banii si fugea. Daca tot prost ramaneai te arunca la 2 metri sub pamant. Babuta avea cate 2-3 copii din fiecare casatorie. Mama eroina, ce sa zic? Se face ora 14:55. Eram plictisita si de tigari si de asteptat asa ca ... Am mai scos un pachet de tigari si am inceput sa fumez. Dupa aproximativ 30-35 de minute intru si eu.
-Deja ai facut rost ? inlemni Eric.
-Da, de inca 2 pachete de tigari.
-Oh, deci ai stat la coada.
-Te prinzi repede...
-Si de ce naiba ai mai venit?
-Sa te vizitez...
-A, da?
-Da...
-Sigur nu mai ai ceva sa-mi spui?
-Pa, Eric...
-Pa, Clarissa...?
Si am inchis usa. Vroiam sa-l verfic mai mult. Sa vad daca a incercat macar sa se strecoare prin actele alea de care i-am facut rost, dar nici macar nu s-a gandit la ele. Deci, acum am mai mult timp liber pentru mine. Copiii lui... Sa mai astepte!
Re: Droguri fumate
Nici nu mi-am dat seama ca ai postat fic-ul asta. Mie mi-ai dat deja sa il citesc XD Nu am priceput eu foarte multe si mi se pare putin cam incurcat, nu e la fel de bun ca si celelalte doua care le aveai pe aici, cel putin nu imi place mie la fel de mult. Totusi e reusit dar nu mi se pare stilul tau, dunno why. Anyway sper sa mai postezi si altele daca mai ai, sau alt capitol la fic-ul asta, poate pe urma o sa inteleg mai bine O.O'
:: Fan Area :: Fan Fiction
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.