Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Amuto
2 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Shugo Chara
Pagina 1 din 1
Amuto
Hell yea, exact topicul asta lipsea :]
Amuto [Amu & Ikuto] is my OTP. Sunt foarte cute. Heh, so daca aveti vreo idee in legatura cu ei, postati-o aici
Mi-e teama ca o sa bantui singura pe aici
Amuto [Amu & Ikuto] is my OTP. Sunt foarte cute. Heh, so daca aveti vreo idee in legatura cu ei, postati-o aici
Re: Amuto
No way...my OPT too ^^'
Amuto este cuplul meu preferat daca as face un top3 ..anyway chiar daca Ikuto se tot da pe langa Amu si o face de fiecare data sa roseasca,poate in viitorul apropiat vor fi impreunadaca nu vine Utau si-l ia pe Ikuto
Amuto este cuplul meu preferat daca as face un top3 ..anyway chiar daca Ikuto se tot da pe langa Amu si o face de fiecare data sa roseasca,poate in viitorul apropiat vor fi impreuna
Haha. Noo, Utau o sa il ia pe Kukai >.<''' I lurv Kutau XDDD
Anyway, o chesite pe care am observat-o de curand. A fost un episod in Doki! nu mai stiu care T.T'' in care o tipa putea sa le citesca viitorulsi mie, si mie sau horoscopul, nu mai tin minte O.O in fine, lui Amu i-a spus ca ii doreste 2 lucruri, unul era Ikuto si celalat Tadase (yay z.z')
Plus ca Amu deja a inceput sa creda ca il place pe Tadase doar pentru felul in care arata. So yea, Amuto FTW <3
And btw, can't wait for the next episodo. Yay Ikuto in Amu's bed <33333
Anyway, o chesite pe care am observat-o de curand. A fost un episod in Doki! nu mai stiu care T.T'' in care o tipa putea sa le citesca viitorul
Plus ca Amu deja a inceput sa creda ca il place pe Tadase doar pentru felul in care arata. So yea, Amuto FTW <3
And btw, can't wait for the next episodo. Yay Ikuto in Amu's bed <33333
Yeah yeah..am vazut si eu acel episod cine poate sti ce se va mai intampla in continuare...si ca tot veni vorba cred ca urmatoarele 2-3 episoade vor fi full of amuto lurv <3 @.@ si mai ales faza cand Tadase isi va dezvalui sentimentele pentru Amu (abia astept sa se faca de ras)
Lol, da, doar ca am citit capitolul 29 si se pare ca Amu o sa aiba ointalnire pe bune cu Tadase z.z'''
:: Anime and Manga :: Anime :: Shugo Chara
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.