Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
[_Vani;lla]
[_Vani;lla]
【_Vani;lla】
Visual Kei
Status: Ativa
Debut: 2006
Members:
Vo. 鐘【-ベル-】 (Vell)
[ex.ノア→(w/c同盟)→【_Vani;lla】]
Gu. ュゥナ (Yuna)
[ex.CHiLLDReN→J∀CK11→(w/c同盟)→【_Vani;lla】]
Gu. 暁斗 (Akito)
[ex.N.D.S.Y→【_Vani;lla】]
Ba. まろ (Maro)
[ex.canary→Objet De Neige→Honey Killer→ノア→(w/c同盟)→【_Vani;lla】]
Dr. Kru
[ex.零流→マルル→(w/c同盟)→【_Vani;lla】]
Ex-Members:
Gu. Hagiri [2007]
[ex.→【_Vani;lla】→VelBet]
Imi plac de ceva vreme @.@
Membrul meu preferat e Maro XD e cute <3
Si mai e Kru...XD e kawaii,si very very funny XD
Melodiile lor sunt kawaii...
Usotsuki si Hitoribocchi....sunt preferatele mele XD
Site sa raga bine Vell :-"
Re: [_Vani;lla]
Umm... muzica lor mi se pare... uhm... ieftina ca sa spun asa.
Nu prea au melodii frumoase. Ori sunt pline de taca-taca, ori sunt pline de nino-nino.
Imi place sound-ul lor totusi.
Wtf, uneori par prea oshara si uneori metal.
Au scos un album nou. Si nu prea au opere acolo.
Mie imi place mult de pe el ...Nise Culture. Este un simplu si amarat intro. Dar imi place, lol.
Si cea mai promitatoare melodie de acolo este Rabid Birthday. Chiar mi se pare draguta. Poate cea mai buna melodie a lor.
Cred ca am sa comentez putin melodiile.
Warusa. Asa de multa galagie obositoare z_z. Cea mai frumoasa "faza" de acolo e cand 'intra Maro in scena'.
Usotsuki - pe ea o stiu de mult, si cred ca au mai schimbat ceva mic la ea. Dar... e ciudata, lol O.O
Hacchou me idol Chikako - imi place mult cum incepe, dar incepe sa devina plictisitoare la un moment dat.
Saenai ningyou, kesenu sogai - aici imi place iar cum suna chitara. Si imi place refrenul.... dar parca spune de cam multe ori chestia aia u.u in orice caz, am in vizor melodia asta =]
Despre Dolce, suna ca o melodie de la Metallica la inceput, lol. Dar e aiurea cu acel 'nananananaanana nnaanananana' z__z
La Yuuyake Rensa, numele imi pare cunoscut. Cred ca este mai veche. Imi place inceputul. Pare asaa, ca un lullaby xD. Dar e plictisitoare, lol u.u
Mei parca-i prea lenta.
La Outo DEiATH CUSSION imi place cum suna tobele dar dupa aceea nu-mi mai place nimic, wtf.
oodreameroo se aude cam infundat o_o. Si plus de asta, 'chu chu chu chuchuchuchu chu chu chu' x_x
Cam asta este tot. Nise culture... este doar inceputul de la celalalt , ...Nise culture xD
Etto.. consider ca ar putea sa faca ceva mai bun cu chitarile alea. Au chiar un sound bun, dar nu stiu sa fructifice z.z
In orice caz, ii admir, pentru ca neah, sunt o trupa de j-rock si dupa cate vad eu muncesc destul de mult.
Poate in cativa ani o sa mai evolueze si ei ... xD
P.S: Rabid Birthday FTW FTW FTW ! <3
Nu prea au melodii frumoase. Ori sunt pline de taca-taca, ori sunt pline de nino-nino.
Imi place sound-ul lor totusi.
Wtf, uneori par prea oshara si uneori metal.
Au scos un album nou. Si nu prea au opere acolo.
Mie imi place mult de pe el ...Nise Culture. Este un simplu si amarat intro. Dar imi place, lol.
Si cea mai promitatoare melodie de acolo este Rabid Birthday. Chiar mi se pare draguta. Poate cea mai buna melodie a lor.
Cred ca am sa comentez putin melodiile.
Warusa. Asa de multa galagie obositoare z_z. Cea mai frumoasa "faza" de acolo e cand 'intra Maro in scena'.
Usotsuki - pe ea o stiu de mult, si cred ca au mai schimbat ceva mic la ea. Dar... e ciudata, lol O.O
Hacchou me idol Chikako - imi place mult cum incepe, dar incepe sa devina plictisitoare la un moment dat.
Saenai ningyou, kesenu sogai - aici imi place iar cum suna chitara. Si imi place refrenul.... dar parca spune de cam multe ori chestia aia u.u in orice caz, am in vizor melodia asta =]
Despre Dolce, suna ca o melodie de la Metallica la inceput, lol. Dar e aiurea cu acel 'nananananaanana nnaanananana' z__z
La Yuuyake Rensa, numele imi pare cunoscut. Cred ca este mai veche. Imi place inceputul. Pare asaa, ca un lullaby xD. Dar e plictisitoare, lol u.u
Mei parca-i prea lenta.
La Outo DEiATH CUSSION imi place cum suna tobele dar dupa aceea nu-mi mai place nimic, wtf.
oodreameroo se aude cam infundat o_o. Si plus de asta, 'chu chu chu chuchuchuchu chu chu chu' x_x
Cam asta este tot. Nise culture... este doar inceputul de la celalalt , ...Nise culture xD
Etto.. consider ca ar putea sa faca ceva mai bun cu chitarile alea. Au chiar un sound bun, dar nu stiu sa fructifice z.z
In orice caz, ii admir, pentru ca neah, sunt o trupa de j-rock si dupa cate vad eu muncesc destul de mult.
Poate in cativa ani o sa mai evolueze si ei ... xD
P.S: Rabid Birthday FTW FTW FTW ! <3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.