Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Do you believe in God?
2 participan?i
Do you believe in God?
Well eu cred in Dumnezeu x.x' chiar daca nu sunt nu stiu ce credincioasa si nu ma rog toata ziua sau nu stiu 29483942 rugaciuni si chestii de genul z.z' I mean o_O' cine a facut lumea asta daca nu El? Si exista multe mericole o.o' care au legatura cu El si altfel chiar nu le poti explica. Nu poti obliga pe cineva sa creada sau sa nu creada in Dumnezeu, si nu am nimic cu persoanele care nu cred, atata timp cat nu discutam pe subiectul asta x.x
Re: Do you believe in God?
Cand am vazut numele topicului m-am gandit la piesa Cassie de la Flyleaf Link
Let's see.
Probabil ati auzit de Masacrul din liceul Columbia? Daca nu, este vorba despre 2 fete: Cassie & Rachel. Doi idioti [caci nu le pot spune altfel] au intrat in liceu cu arme si au inceput sa impuste pe toata lumea. Cassie si Rachel erau in biblioteca liceului. Cand tipii au intrat si in biblioteca i-au aliniat pe toti cei de acolo. Si unul din ei s-a dus la Cassie si a intrebat-o: "Do you believe in God?" si ea a spus: "Yes!" . A impuscato. A murit. Apoi a vazut-o si pe Rachel. A intrebat-o si pe ea: "Do you believe in God?" Ea, stiind ce se va intampla a spus: "Yes!" . A impuscat-o. Nu mortal. A mai intrebat-o o data: "Do you still believe in God?" si ea a spus: "Yes!" . A impuscat-o iar, a murit.
Nu stiu ce sa zic. Le admir curajul. Sa poti spune "Da, cred in Dumnezeu." stiind ca acele cuvinte o sa iti ia viata. Eu cred in Dumnezeu, da. Insa nu stiu ce as face daca as fi in locul lor. Oricum, probabil ca le-ar fi impuscar oricum. Fie ca ziceau da, fie ca ziceau nu ... oricum povestea asta e foarte dezbatuta, am inteles ca a aparut si o carte "She said YES"
Let's see.
Probabil ati auzit de Masacrul din liceul Columbia? Daca nu, este vorba despre 2 fete: Cassie & Rachel. Doi idioti [caci nu le pot spune altfel] au intrat in liceu cu arme si au inceput sa impuste pe toata lumea. Cassie si Rachel erau in biblioteca liceului. Cand tipii au intrat si in biblioteca i-au aliniat pe toti cei de acolo. Si unul din ei s-a dus la Cassie si a intrebat-o: "Do you believe in God?" si ea a spus: "Yes!" . A impuscato. A murit. Apoi a vazut-o si pe Rachel. A intrebat-o si pe ea: "Do you believe in God?" Ea, stiind ce se va intampla a spus: "Yes!" . A impuscat-o. Nu mortal. A mai intrebat-o o data: "Do you still believe in God?" si ea a spus: "Yes!" . A impuscat-o iar, a murit.
Nu stiu ce sa zic. Le admir curajul. Sa poti spune "Da, cred in Dumnezeu." stiind ca acele cuvinte o sa iti ia viata. Eu cred in Dumnezeu, da. Insa nu stiu ce as face daca as fi in locul lor. Oricum, probabil ca le-ar fi impuscar oricum. Fie ca ziceau da, fie ca ziceau nu ... oricum povestea asta e foarte dezbatuta, am inteles ca a aparut si o carte "She said YES"
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.