Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Plictiseala
3 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Plictiseala
In ultimul timp ma plictisesc destul de des z.z si cand se intampla asta, incerc sa caut ceva de facut logic nu? O_O''
~ Well de obicei fac gfx u.u avatare, sig-uri, wall-uri, la ce-mi vine inspiratia pe moment sau pur si simplu deschid PS-ul si incep sa editez poze chiar daca nu iese nimic bun sau ceva ce as putea folosi.
~ Caut chestii pe net, de exemplu imagini o.o' cu tipe din anime-uri sau merg pe j-rock scans @_@ acolo nu ma plictisesc niciodata XD Sau caut versuri de la melodii o.o' cine stie, poate descopar ceva comori lol O_O'
~ Citesc, desi nu prea am mai avut nimic de citit in ultimul timp o_O dar inainte citeam foarte mult o.o'
~ Scriu, de obicei cand sunt plictisita ma loveste dintr-o data inspiratia x.x' si tot timpul am pe birou un caiet si un pix sau un creion ceva ca sa scriu ceea ce-mi trece prin minte XD nu vreau sa-mi pierd ideile asa pur si simplu u.u'
~ Postez pe forum-uri desi de obicei nici pe acolo nu e nimeni cand ma plictisesc x_x dar incerc sa caut idei de topicuri noi, sa gasesc topicuri pe unde nu am postat etc. Sau mai postez pe forum-urile pe care nu am postat de mult timp u.u'
~ Ies pe afara si de obicei iau si aparatul foto cu mine xD poate e cerul kawaii o.o sau vad ceva nice de fotografiat u.u'
Well cam asta ar fi o_O in cel mai rau caz cred ca ma pun sa dorm de la atata plictiseala o.O
~ Well de obicei fac gfx u.u avatare, sig-uri, wall-uri, la ce-mi vine inspiratia pe moment sau pur si simplu deschid PS-ul si incep sa editez poze chiar daca nu iese nimic bun sau ceva ce as putea folosi.
~ Caut chestii pe net, de exemplu imagini o.o' cu tipe din anime-uri sau merg pe j-rock scans @_@ acolo nu ma plictisesc niciodata XD Sau caut versuri de la melodii o.o' cine stie, poate descopar ceva comori lol O_O'
~ Citesc, desi nu prea am mai avut nimic de citit in ultimul timp o_O dar inainte citeam foarte mult o.o'
~ Scriu, de obicei cand sunt plictisita ma loveste dintr-o data inspiratia x.x' si tot timpul am pe birou un caiet si un pix sau un creion ceva ca sa scriu ceea ce-mi trece prin minte XD nu vreau sa-mi pierd ideile asa pur si simplu u.u'
~ Postez pe forum-uri desi de obicei nici pe acolo nu e nimeni cand ma plictisesc x_x dar incerc sa caut idei de topicuri noi, sa gasesc topicuri pe unde nu am postat etc. Sau mai postez pe forum-urile pe care nu am postat de mult timp u.u'
~ Ies pe afara si de obicei iau si aparatul foto cu mine xD poate e cerul kawaii o.o sau vad ceva nice de fotografiat u.u'
Well cam asta ar fi o_O in cel mai rau caz cred ca ma pun sa dorm de la atata plictiseala o.O
Re: Plictiseala
~Dorm O_O Pai cum altfel sa-ti omori timpul fara sa stii cum ai facut-o ? o.o'
~Citesc .. Mwahaha x.x ce m-as face eu fara carti ? T_T
~Vorbesc la telefon minute in sir O_O Sun o victima a telefoanelor mobile X.X'
~Desenez ... Hahaha O_O Ma descarc prin chestia asa
~Ascult muzica O_O De fapt eu mereu ascult muzica dar cand sunt plictisita ascult la maxim O_O
~Caut poze @__@ Am un site pe care gasesc AuR O_O
Si probabil ca mai e cate ceva dar nu-mi vine nimic acum in minte O_O'
~Citesc .. Mwahaha x.x ce m-as face eu fara carti ? T_T
~Vorbesc la telefon minute in sir O_O Sun o victima a telefoanelor mobile X.X'
~Desenez ... Hahaha O_O Ma descarc prin chestia asa
~Ascult muzica O_O De fapt eu mereu ascult muzica dar cand sunt plictisita ascult la maxim O_O
~Caut poze @__@ Am un site pe care gasesc AuR O_O
Si probabil ca mai e cate ceva dar nu-mi vine nimic acum in minte O_O'
Re: Plictiseala
Poi imi vin si mie in minte cateva O.O
~ poi incep sa scriu in caietul meu cu chestii j-rock unde am trupe care ma intereseaza,despre ei,discografia scrisa,membrii O_O"
~ desenez...O_O ma relaxeaza ^ - ^
~ editez in photoshop ... mdea,trebuie sa mai inlocuiesc chestiile care le fac cand mai am timp O_O
~ poi incep sa scriu in caietul meu cu chestii j-rock unde am trupe care ma intereseaza,despre ei,discografia scrisa,membrii O_O"
~ desenez...O_O ma relaxeaza ^ - ^
~ editez in photoshop ... mdea,trebuie sa mai inlocuiesc chestiile care le fac cand mai am timp O_O
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.