Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Florile
3 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Florile
Ce flori va plac si de ce o.o
~ Imi plac mult trandafirii albi pentru ca mi inspira optimism si liniste.
~ Apoi ar veni gladiolele bunicii ... Sa fie neaparat ale bunicii ca altfel nu-mi plac O_O Reenind, le ador pentru ca sunt flori inalte O_O Si imi plac gladiolele roz
Atat .. Nu prea suport florile O_O
~ Imi plac mult trandafirii albi pentru ca mi inspira optimism si liniste.
~ Apoi ar veni gladiolele bunicii ... Sa fie neaparat ale bunicii ca altfel nu-mi plac O_O Reenind, le ador pentru ca sunt flori inalte O_O Si imi plac gladiolele roz
Atat .. Nu prea suport florile O_O
Ultima editare efectuata de catre Porcelain Doll in Sam Noi 15, 2008 4:38 am, editata de 1 ori
Re: Florile
XD O.O
Eu ador trandafirii rosii @_@ stiu ca reprezinta iubirea, pasiunea, bla bla, dar nu de asta imi plac. Imi plac pentru ca sunt foarte frumosi si tot timpul am fost atrasa de ei o.o' Si in general, imi place orice fel de trandafir XD dupa cei rosii, vin cei albi, pe urma roz si etc. O_O'
Imi mai place irisul o.o floarea asta e extrem de frumoasa si o ador @_@ Imi plac si crinii, again niste flori foarte frumoase, mai ales crinii albi @.@
Eu ador trandafirii rosii @_@ stiu ca reprezinta iubirea, pasiunea, bla bla, dar nu de asta imi plac. Imi plac pentru ca sunt foarte frumosi si tot timpul am fost atrasa de ei o.o' Si in general, imi place orice fel de trandafir XD dupa cei rosii, vin cei albi, pe urma roz si etc. O_O'
Imi mai place irisul o.o floarea asta e extrem de frumoasa si o ador @_@ Imi plac si crinii, again niste flori foarte frumoase, mai ales crinii albi @.@
Re: Florile
Poi nu prea ma omor dupa flori x___X
Imi plac legendarii trandarifi rosii u.u
Cand eram mica mai imi placeau bujorii si liliacul,si urasc macul si garoafa u_u
Imi plac legendarii trandarifi rosii u.u
Cand eram mica mai imi placeau bujorii si liliacul,si urasc macul si garoafa u_u
:: Have Fun :: Endless Cafe
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.