Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Hewo there^^.New maniac here @_@
4 participan?i
:: Welcome :: New Members
Pagina 1 din 1
Hewo there^^.New maniac here @_@
Ohayo minna`san!Watashi ea Diana desu,dar prietenii si majoritatea imi spun Dia^^.So...sunt din Bucuresti si am 14 ani >.< (prin decembrie fac si eu 15 -_-''),aterizata pe planeta Pamant (initial vin dupa Jupiter,dar asta e partea a2a) pe data de 2 decembrie 1993 la 07:50 am.Despre mine pot spune ca sunt o fire deschisa la orice,sociabila si prietenoasa,dar in principal sunt mai traznita de felul meu,a da si foarte directa >^_^;.Mda..uneori devin o ciudata prin felul meu de a fi adica ceilalti din jurul meu ma privesc ciudat pentru ca sunt diferita de ei si nu am nici un punct comun cu ei.However prin faptul ca sunt o persoana deschisa and stuff,prefer sa stau in casa,la PC facand multe lucruri decat sa ies afara si sa dau nas in nas cu fel si el de oameni care imi critica fiecare particica din mine.Imi place sa cunosc persoane noi,sa imi fac noi crazy friends,but the most important things: GFX,anime,manga and forums ^_^'.Cel mai tare urasc sa fiu calcata in picioare atunci cand incerc sa ajut sau chiar de prieteni.De obicei prietenii care fac asta scad imens de mult in ochii mei,si cu toate ca doare uneori (asta e din cauza faptului ca ma implic prea mult) respectivu/respectiva in cauza nu mai are ce vorbi cu mine,pur si simplu nu am nevoie de oameni ipocriti si mincinosi,mai bine prieteni putini,dar apropiati si adevarti,decat o multime de prieteni care se pot dovedi a fi niste fake`uri.Am uitat sa spun ca ador ursuletii (sunt foarte obsedata de ei),lolita fashion and gothic style @__@.
Now...I'm a very very big anime fan and manga too (fan anime de 4 ani^^,in decembrie fac 5 ani,iar manga...hmmm...aproape 1 an) si pot spune *sau ma pot lauda...mnoooh de cand ma laud eu O.O''" ca le urmaresc/citesc oriunde si oricand (mda...sunt cam pretentioasa la anime`uri,dar fie..trec peste -.-').Hmmm...anime`uri preferate o.o?Am o gramada,but singurele care mi`au atins sufletelul de crazy girl au fost Blood+.Death Note,Full Moon wo Sagashite,Kamikaze Kaitou Jeanne,D.N.Angel,Naruto (care continua sa ma duc pe val si in prezent),iar in prezent sunt *ce sa aleg primu'?...whoaaa firar* Naruto (se putea atfel),Special A,Shugo Chara,D.Gray Man (cum puteam sa`l uit TToTT *Kandaa <33*),Higurashi no Naku Koro ni (presimt ca o sa urmeze la fav si sezonul al doilea @_@) si cred ca cam atat ?_?.
In ceea ce priveste manga,I can say that I'm very addicted to shoujo/romance,333,dar o mai dau si pe alte genuri din cand in cand.Preferate?Pai...primul loc il ocupa Vampire Knight (cu ea am facut primul pas in lumea manga),apoi Absolute Boyfriend,Kare First Love,Bloody Kiss,Juvenile Orion,Koori no Kiss de Toroketai,Romantic Beauty,Koi Suru Piano,Poisonous Flower,Shugo Chara,Love Celeb,D.Gray Man,Special A si altele ca incep sa ma intind si nu e bine -_-'.
Acum muzicuta,pai..m`am addictat intr`un anume fel la pop`rock --> mi se trage de la The Veronicas <333 *Lisaaa @_@* (mda...mai nimeni nu le stie in Romania,dar nu conteaza),apoi gothic (tata e e vina aici >.<#,ce ascult de aici mai non`stop sunt Within Temptation si Nightwish),j`music ^_^ (tot ce tine de ea) si alte genuri inafara de manele,populara si clasica (astea le urasc -_-''').
So..pentru mai multe informatii accesati centrul de informare CrazyDia's Center aka eu...a da...si inainte sa imi iau zboru spre tarile reci,listutele mele de anime si manga^^:
^*^CrazyDia's Anime List^*^
^*^CrazyDia's Manga List^*^
Now...I'm a very very big anime fan and manga too (fan anime de 4 ani^^,in decembrie fac 5 ani,iar manga...hmmm...aproape 1 an) si pot spune *sau ma pot lauda...mnoooh de cand ma laud eu O.O''" ca le urmaresc/citesc oriunde si oricand (mda...sunt cam pretentioasa la anime`uri,dar fie..trec peste -.-').Hmmm...anime`uri preferate o.o?Am o gramada,but singurele care mi`au atins sufletelul de crazy girl au fost Blood+.Death Note,Full Moon wo Sagashite,Kamikaze Kaitou Jeanne,D.N.Angel,Naruto (care continua sa ma duc pe val si in prezent),iar in prezent sunt *ce sa aleg primu'?...whoaaa firar* Naruto (se putea atfel),Special A,Shugo Chara,D.Gray Man (cum puteam sa`l uit TToTT *Kandaa <33*),Higurashi no Naku Koro ni (presimt ca o sa urmeze la fav si sezonul al doilea @_@) si cred ca cam atat ?_?.
In ceea ce priveste manga,I can say that I'm very addicted to shoujo/romance,333,dar o mai dau si pe alte genuri din cand in cand.Preferate?Pai...primul loc il ocupa Vampire Knight (cu ea am facut primul pas in lumea manga),apoi Absolute Boyfriend,Kare First Love,Bloody Kiss,Juvenile Orion,Koori no Kiss de Toroketai,Romantic Beauty,Koi Suru Piano,Poisonous Flower,Shugo Chara,Love Celeb,D.Gray Man,Special A si altele ca incep sa ma intind si nu e bine -_-'.
Acum muzicuta,pai..m`am addictat intr`un anume fel la pop`rock --> mi se trage de la The Veronicas <333 *Lisaaa @_@* (mda...mai nimeni nu le stie in Romania,dar nu conteaza),apoi gothic (tata e e vina aici >.<#,ce ascult de aici mai non`stop sunt Within Temptation si Nightwish),j`music ^_^ (tot ce tine de ea) si alte genuri inafara de manele,populara si clasica (astea le urasc -_-''').
So..pentru mai multe informatii accesati centrul de informare CrazyDia's Center aka eu...a da...si inainte sa imi iau zboru spre tarile reci,listutele mele de anime si manga^^:
^*^CrazyDia's Anime List^*^
^*^CrazyDia's Manga List^*^
Re: Hewo there^^.New maniac here @_@
Vad eu bine un fan Shugo Chara si D.Gray Man <33
Hey'ya Dia..sper ca iti vei face noi prieteni pe acest forum incepand cu mine^__^
Descrierea ta este foarte ampla so nu prea am eu asa de multe nelamuriri ..decat cateva intrebari care ma chinuie ^^":
1.Crezi ca Lenalee se potriveste cu Allen?(mie una nu prea imi palce de acest "cuplu")
2.@.@ iti place de Kand..yay me too^^"..nu iti da impresia la inceput ca seamana cu Sasuke din Naruto?
3.Ce parere ai despre Amuto[AmuxIkuto]?
4.Care e preferatul tau dintre gardieni[fata si baiat]?
Sper ca nu am devenit enervanta cu intrebarile mele^^"
Anyway sedere placuta have fun ..and see`ya around!
Hey'ya Dia..sper ca iti vei face noi prieteni pe acest forum incepand cu mine^__^
Descrierea ta este foarte ampla so nu prea am eu asa de multe nelamuriri ..decat cateva intrebari care ma chinuie ^^":
1.Crezi ca Lenalee se potriveste cu Allen?(mie una nu prea imi palce de acest "cuplu")
2.@.@ iti place de Kand..yay me too^^"..nu iti da impresia la inceput ca seamana cu Sasuke din Naruto?
3.Ce parere ai despre Amuto[AmuxIkuto]?
4.Care e preferatul tau dintre gardieni[fata si baiat]?
Sper ca nu am devenit enervanta cu intrebarile mele^^"
Anyway sedere placuta have fun ..and see`ya around!
WoW O_O
Amanuntita descriere
Hi si tie O_O''''
Sper sa te acomodezi repede si sa fii activa n.n
Happy posting and no spam
Have fun
*hugs*
Amanuntita descriere
Hi si tie O_O''''
Sper sa te acomodezi repede si sa fii activa n.n
Happy posting and no spam
Have fun
*hugs*
Thank you for the welcomies^^.Blacky you're not annoying,you're cute ^o^.
1.Yeah,why not,dar totusi mereu am avut impresia ca Lavi o place pe Lenalee [poate sunt eu mai paranoica O.O],dar se potriveste mult mai bine cu Allen :X
2.Ba da,poate de aia a fost love at first sight @_@,pentru ca I'm a fangirl of Sasuke too ),dar tot Kanda ramane on the first place ^_^,plus ca...he's such a bishie <33
3.Omg deci abia astept sa iasa flacari,se potrivesc asa de bine si fac un cuplu asa de sweet:X incat eu le sustin relatia orice s-ar intampla.
4.Hmm so hard^^.Pai de la fete este Yaya pentru ca se poarta ca un bebe @_@ [la fete,prima e Amu )],iar de la baieti Kuukai @.@.
1.Yeah,why not,dar totusi mereu am avut impresia ca Lavi o place pe Lenalee [poate sunt eu mai paranoica O.O],dar se potriveste mult mai bine cu Allen :X
2.Ba da,poate de aia a fost love at first sight @_@,pentru ca I'm a fangirl of Sasuke too ),dar tot Kanda ramane on the first place ^_^,plus ca...he's such a bishie <33
3.Omg deci abia astept sa iasa flacari,se potrivesc asa de bine si fac un cuplu asa de sweet:X incat eu le sustin relatia orice s-ar intampla.
4.Hmm so hard^^.Pai de la fete este Yaya pentru ca se poarta ca un bebe @_@ [la fete,prima e Amu )],iar de la baieti Kuukai @.@.
Yaay nerw members ^^ *jumps in circles*
Uhm,sper sa-ti faci noi prieteni si sa te acomodezi repede...^^
Intrebari nu am pt ca te stiu de pe alte forumuri XD
Uhm,sper sa-ti faci noi prieteni si sa te acomodezi repede...^^
Intrebari nu am pt ca te stiu de pe alte forumuri XD
:: Welcome :: New Members
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.