Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Banii sau fericirea? EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Banii sau fericirea? EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Banii sau fericirea? EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Banii sau fericirea? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Banii sau fericirea? EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Banii sau fericirea? EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Banii sau fericirea? EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Banii sau fericirea? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Banii sau fericirea? EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Octombrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar

Afiliere
Banii sau fericirea? 20abaeu Banii sau fericirea? 2d7aoax

Banii sau fericirea?

3 participan?i

:: Have Fun :: Dezbateri

In jos

Banii sau fericirea? Empty Banii sau fericirea?

Mesaj Scris de Féerie Sam Noi 08, 2008 7:36 am

Well eu aleg fericirea, decat sa fiu nu stiu cat de bogata. Serios, chiar si daca nu ai bani poti fi fericit, unii oameni chiar nu inteleg asta. In plus daca ajungi sa mori de nu stiu ce boala, unde e fericirea, mai ales daca mai si traiesti cativa ani buni stiind ca vei muri si nu poti face nimic, chiar si daca esti cel mai bogat om din cosmos. Oricum, te vei simti singur, da... normal ca vei avea prieteni pentru ca esti bogat / a, dar acestia iti vor fi prieteni doar din interes si tot singur vei ramane. Deci cu banii nu prea rezolvi multe lucruri x.x' deci eu aleg fericirea.
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 30
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Banii sau fericirea? Empty Re: Banii sau fericirea?

Mesaj Scris de Ruth Sam Noi 08, 2008 9:21 am

Banii sunt...niste notiuni superficiale...Fericirea este un lucru care nici macar nu poate fi comparat...
De ex...odata si odata...tot vor disparea...atunci va ramane singurul lucru ce conteaza...
Dupa cum a zis si Endorphin...in cazul unei boli...nu conteaza cat mai ai de trait..ci cum traiesti acele momente...Sigur nu as avea cum sa-mi fac prieteni adevarati...Sa-mi stea in jur pentru bogatia mea...ce stupid.

Ruth
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 29
Data de inscriere : 06/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Magdalena Lun Mar 23, 2009 7:17 am

Uhm... E destul de greu. Daca as spune simplu "fericire" as minti. De ce? Pai *ding-ding* daca nu ai bani, n-ai fericire. Adica. Ai 5 copii, esti sarac, n-ai ce sa le dai mancare, copii nu merg la scoala, iar tu esti un om distrus... Hai sa ne distram!!! Serios? O.o' Nu prea cred... Hai sa facem bani mai intai ca sa fim fiericiti... Pentru ca daca nu ai bani nu ai cu ce sa "cumperi" fericirea.

Serios, chiar si daca nu ai bani poti fi fericit, unii oameni chiar nu inteleg asta
Yeah, Puki, dar nu poti sa traiesti fericit cu gandul ca "banii nu aduc fericirea", iar tu mori de foame/sete etc .-., Poti fi fericit cand ai un prieten sa te sustina, cand ai ... nu stiu, ceva care te poate ajuta. Dar niciodata nu ai sa fii fericit daca nu ai bani, cat de putini. Pentru ca fericirea nu vine pe matura, si sunt sigura ca acum toti ma contraziceti O_O
Oky, sa o luam pe alta parte. Suntem in criza economica, ne? Mai pe intelesul tuturor : nu mai sunt atatia bani. Nu mai sunt aproape deloc bani. Ganditi-va cum era inainte cand totul era bine, si cum e acum cand nu mai sunt foarte multi bani, cum era inainte. Ganditi-va la copiii care nu au ce duce la gura, sau la copiii care nu stiu ce e aia lumina, TV, PC sau alte chestii pe care noi, cei "fericiti" le avem. De ce? Pentru ca am avut bani si puterea de a crea conditii. Nu vreau sa par egoista, dar sunt realista. So, le aleg pe amandoua.
Magdalena
Magdalena
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 559
Varsta : 27
Localizare : ->
Data de inscriere : 22/08/2008

http://sorrowful-remembrance.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

:: Have Fun :: Dezbateri

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum