Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
I'm Ruth.
+3
Féerie
Magdalena
Ruth
7 participan?i
:: Welcome :: New Members
Pagina 1 din 1
I'm Ruth.
Ei bine...cred ca am ajuns aici...intr-un fel sau altul...XD
Intai sa prezint ~povestea~
Ma...ma plictiseam groaznic si m-am gandit "sa incep o noua viata" pe acest forum.Well...totul a inceput de la o melodie la care m-am gandit pe moment si hocus pocus, I'm here.
Detalii...detalii...well...I'm 13...almost 14.
Anime-urile care ma intereseaza sunt:Vampire Knight, Naruto, Death Note, Blue Drop, Elfen Lied, Full Metal Panic...ah...dar presupun ca mai sunt...dar vreau sa zic ca dintre multe altele acestea "mi-au atins constientul".
Daca vreti mai multe i.n.f.o.r.m.a.t.i.i. , sa imi ziceti...totul se rezolva prin iubitul meu "copy+paste".He he...
Intai sa prezint ~povestea~
Ma...ma plictiseam groaznic si m-am gandit "sa incep o noua viata" pe acest forum.Well...totul a inceput de la o melodie la care m-am gandit pe moment si hocus pocus, I'm here.
Detalii...detalii...well...I'm 13...almost 14.
Anime-urile care ma intereseaza sunt:Vampire Knight, Naruto, Death Note, Blue Drop, Elfen Lied, Full Metal Panic...ah...dar presupun ca mai sunt...dar vreau sa zic ca dintre multe altele acestea "mi-au atins constientul".
Daca vreti mai multe i.n.f.o.r.m.a.t.i.i. , sa imi ziceti...totul se rezolva prin iubitul meu "copy+paste".He he...
Ultima editare efectuata de catre Ruth in Vin Noi 07, 2008 6:50 am, editata de 4 ori
Ruth- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 66
Varsta : 29
Data de inscriere : 06/11/2008
Re: I'm Ruth.
Helloh, Ruth n.n Ma bucur sa te vad si pe aici O.O Sunt Konan/QuisQ o.o' Intrebari nu am momentan dar daca o sa-mi vina ceva in minte voi da un edit sau la interviuri n.n Thx
Heya Ruth n.n nice to see ya here XD Intrebari nu am pentru ca te cunosc destul de bine si te stiu si de pe multe alte forum-uri o.o
Oh btw o.o vad ca ai un set mai vechi, nu ai mai avut timp sa faci sig-uri noi? T^T
Anyway XD welcome here and have fun XD
Oh btw o.o vad ca ai un set mai vechi, nu ai mai avut timp sa faci sig-uri noi? T^T
Anyway XD welcome here and have fun XD
Welcome here Ruth n.n
Sper sa-ti placa aici XD
Sper sa-ti faci multi prieteni,sa fi activa , no spam...blah blah XDD
And BTW,i love your nick n.n
Sper sa-ti placa aici XD
Sper sa-ti faci multi prieteni,sa fi activa , no spam...blah blah XDD
And BTW,i love your nick n.n
Welcome Ruth sa te distrezi pe aici si sa postezi mult si bine:))
~hug~^-^
sper ca ne vom intelege ^_~v
~hug~^-^
sper ca ne vom intelege ^_~v
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Ca de obicei O_O' eu am intarziat.
Well Ruth i.i' eu te cunsoc de pe alte formuri deci intrebari nu am XdE. So iti urez Welcome Here,Happy Posting ^^ si de regulii nu zic nimic ,stiu ca tu le respecti *hugs for Ruth^^*
Well Ruth i.i' eu te cunsoc de pe alte formuri deci intrebari nu am XdE. So iti urez Welcome Here,Happy Posting ^^ si de regulii nu zic nimic ,stiu ca tu le respecti *hugs for Ruth^^*
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Guys, ma bucur pentru ca m-ati intampinat asa frumos...
-Porcelain Doll...Oh...ce ma bucur ca te gasesc si aici.
-Byo.Shin...in legatura cu...set-ul meu...ei bine...mai am si altele mai noi...dar acesta este mai special pentru mine...XD
-~| SaruKi |~Multumesc pentru intampinare...Si btw...ma bucur ca-ti place nick-ul meu.
-Nozomi Sunt sigura ca ma voi distra.Deja m-am atasat de forum.
-|~ReFLuXy~| Hugs si tie...but...well...ori am o memorie la pamant, ori ti-ai schimbat nick-ul...Imi pari cunoscuta...dar nu stiu exact cine esti[shame on me]
EDITBlacky...cum sa nu te tin minte?Sigur ca te stiu...aa..si multumesc pt. ca m-ai lamurit...mi-ar fi luat ani sa-mi dau seama singura.XD
-Porcelain Doll...Oh...ce ma bucur ca te gasesc si aici.
-Byo.Shin...in legatura cu...set-ul meu...ei bine...mai am si altele mai noi...dar acesta este mai special pentru mine...XD
-~| SaruKi |~Multumesc pentru intampinare...Si btw...ma bucur ca-ti place nick-ul meu.
-Nozomi Sunt sigura ca ma voi distra.Deja m-am atasat de forum.
-|~ReFLuXy~| Hugs si tie...but...well...ori am o memorie la pamant, ori ti-ai schimbat nick-ul...Imi pari cunoscuta...dar nu stiu exact cine esti[shame on me]
EDITBlacky...cum sa nu te tin minte?Sigur ca te stiu...aa..si multumesc pt. ca m-ai lamurit...mi-ar fi luat ani sa-mi dau seama singura.XD
Ultima editare efectuata de catre Ruth in Sam Noi 08, 2008 2:15 am, editata de 3 ori
Ruth- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 66
Varsta : 29
Data de inscriere : 06/11/2008
Hi there Ruth^^!I'm happy to see you here too^^
Welcoem to EndlessW~ sper ca iti vei face noi prieteni chiar daca pe majoritatea cred ca ii cunosti..etto sper ca ma mai tii minte..daca nu no problem^^"Eu sunt Blacky de pe AnimeL
Anyway sa te lamuresc eu |~ReFLuXy~| era Ryone doar ca si-a schimbat nick-ul^^
See`ya later and happy posting!
Welcoem to EndlessW~ sper ca iti vei face noi prieteni chiar daca pe majoritatea cred ca ii cunosti..etto sper ca ma mai tii minte..daca nu no problem^^"Eu sunt Blacky de pe AnimeL
Anyway sa te lamuresc eu |~ReFLuXy~| era Ryone doar ca si-a schimbat nick-ul^^
See`ya later and happy posting!
:: Welcome :: New Members
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.