Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Favorite PV
3 participan?i
Re: Favorite PV
Pai @_________@ mie mi-a placut foarte mult[si inca imi place]:
~Vi-Vi-Vi
E geniiiial *~*' mai mult decat genial ,fantastic,extraordinar O_O'.
~I Love Scream Party
Bombonele,Bombonele *~*' waaa,si acesta a fost foarte bun XD.
~Vi-Vi-Vi
E geniiiial *~*' mai mult decat genial ,fantastic,extraordinar O_O'.
~I Love Scream Party
Bombonele,Bombonele *~*' waaa,si acesta a fost foarte bun XD.
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Re: Favorite PV
^ Poate . . . ceva mai argumentat? o.O' Cred ca oricine ar fi putut zice ce ai zis tu acolo, pana si fratele meu lol, sau tata, care nu are nici o legatura cu j-rock-ul o_O
Preferatul meu e cel de la Scheat, fiind si melodia mea preferata. PV-ul desi pare simplu, mie mi se pare cel mai reusit de pana acum si pur si simplu il ador <3 si fetita aceea o_o' nu stiu de ce dar am un sentiment ciudat cand o vad T.T parca e asa de trista T_T Si partile in care e inchisa in garajul ala, sau casa sau ce o fi z.z pare maltratata si si T.T' Dunno, nici nu pot zice ce simt cand ma uit la PV-ul asta o_O' SuG sunt o trupa mai vesela si mi se pare aiurea sa ma simt asa cand ma uit la un PV al lor o.o
Imi place si cel de la Alterna. Imi place foarte mult cum aratau in perioada aia xD si PV-ul e foarte reusit o.o si cum se prosteste Keru pe acolo XDD so cute ^^
La fel, noul lor PV, cel de la Umbilical, e foarte kawaii si bine facut o.o si-au mai revenit dupa Vi-vi-vi care nu mi-a placut aproape deloc, in schimb mi-a placut butterfly Boy, dar tot Umbilical imi place mai mult.
Toate sunt kawaii dar cel de la Scheat ramane preferatul meu o.o
Preferatul meu e cel de la Scheat, fiind si melodia mea preferata. PV-ul desi pare simplu, mie mi se pare cel mai reusit de pana acum si pur si simplu il ador <3 si fetita aceea o_o' nu stiu de ce dar am un sentiment ciudat cand o vad T.T parca e asa de trista T_T Si partile in care e inchisa in garajul ala, sau casa sau ce o fi z.z pare maltratata si si T.T' Dunno, nici nu pot zice ce simt cand ma uit la PV-ul asta o_O' SuG sunt o trupa mai vesela si mi se pare aiurea sa ma simt asa cand ma uit la un PV al lor o.o
Imi place si cel de la Alterna. Imi place foarte mult cum aratau in perioada aia xD si PV-ul e foarte reusit o.o si cum se prosteste Keru pe acolo XDD so cute ^^
La fel, noul lor PV, cel de la Umbilical, e foarte kawaii si bine facut o.o si-au mai revenit dupa Vi-vi-vi care nu mi-a placut aproape deloc, in schimb mi-a placut butterfly Boy, dar tot Umbilical imi place mai mult.
Toate sunt kawaii dar cel de la Scheat ramane preferatul meu o.o
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.