Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Mello
Mello
Cei de la Mello au un stil original si putin mai ciudat , dar foarte interesant ( si vocea lui Amonn suna atat de bine @___________@ ) . Pe langa asta toti membri sunt uber kawaii X333 . Si numele trupei e genial XDD.
Acum trecand la melodii....prima melodie pe care am ascultat-o a fost Labyrinth , si inca este preferata mea . Suna foarte bine si Amonn canta superb acolo @_@.EpiLogue imi place foarte mult.Inceputul imi aminteste de un spectacol de teatru cu papusi care abia pot sa se miste O_O'.E ciudata melodia dar atat de interesanta XD.Imi place ff mult si il felicit pe cel care a avut ideea sa sune asa XD.Melancholy incepe de asemenea ciudat , dar foarte interesant si pe mine una asta m-a facut sa ascult melodia pana la sfarsit XD . . . suna mai bine decat cea de la Poitrine , dupa parerea mea ^ ^ ' ' ' . Shuuden Serenade e foarte kawaii XD. Nu imi place in mod special dar suna foarte bine XD.Apoi vine desigur EnVee XD.Modul in care incepe imi aduce aminte de mare O.o' nu stiu de ce dar de cand am ascultat-o prima oara la asta m-am gandit.Si repet , vocea lui Amonn e geniala XD.
In rest imi plac Shunsoku Liner , Katamichi Kippu ( numele asta ma face mereu sa rad XD ) , Fugiri no Kuni no Alice , Hitomi wo tojite miru yume ( si astia au ceva cu numele lungi z.z )
Acum trecand la melodii....prima melodie pe care am ascultat-o a fost Labyrinth , si inca este preferata mea . Suna foarte bine si Amonn canta superb acolo @_@.EpiLogue imi place foarte mult.Inceputul imi aminteste de un spectacol de teatru cu papusi care abia pot sa se miste O_O'.E ciudata melodia dar atat de interesanta XD.Imi place ff mult si il felicit pe cel care a avut ideea sa sune asa XD.Melancholy incepe de asemenea ciudat , dar foarte interesant si pe mine una asta m-a facut sa ascult melodia pana la sfarsit XD . . . suna mai bine decat cea de la Poitrine , dupa parerea mea ^ ^ ' ' ' . Shuuden Serenade e foarte kawaii XD. Nu imi place in mod special dar suna foarte bine XD.Apoi vine desigur EnVee XD.Modul in care incepe imi aduce aminte de mare O.o' nu stiu de ce dar de cand am ascultat-o prima oara la asta m-am gandit.Si repet , vocea lui Amonn e geniala XD.
In rest imi plac Shunsoku Liner , Katamichi Kippu ( numele asta ma face mereu sa rad XD ) , Fugiri no Kuni no Alice , Hitomi wo tojite miru yume ( si astia au ceva cu numele lungi z.z )
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.