Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
1.2~Purple/Red Version~
+3
Coll: Set
grafittix
Magdalena
7 participan?i
Pagina 1 din 1
1.2~Purple/Red Version~
Dupa cum vedeti,am facut o schimbare de look.So,ce parere aveti?E rosu cu putin mov.Mie'mi place..Voi ce parere aveti?^^
Ultima editare efectuata de catre Porcelain Doll in Dum Noi 16, 2008 3:19 am, editata de 1 ori
Re: 1.2~Purple/Red Version~
Nu stiu ce sa zic, dar eu vad maro mult si cu putin rosu la banner, contrastul spontan este foarte nereusit... macar daca ar fi fost un contrast complementar sau inchis-deschis ar mai fi mers... plus, ca liniile sunt diferite la "mesaje noi" si "nu sunt mesaje noi" la catgorii ( here ), si din cauza faptului ca versiunea e phpbb2 si liniile care arata cine e postat sunt cam aiurea ( here ), si ma deranjeaza ca imi e forumul pe aproximativ jumatate de ecran, si ca nici nu sunt butoane in bara de navigare >_<..
Cam atat ma deranjeaza ^^".
Cam atat ma deranjeaza ^^".
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
Mie mi se pare super!Nu am nici o treaba cu maro....nimic....e superb @.@' banneru` e si el tot superb *_* cred ca nu as vrea sa schimbi template'ul daca pe ceilalti useri nu'l satisfac....uhm...un singur lucru ma deranjeaza y.y' icon'urile.......sunt...>.< dunno...nici nu'mi dau seama unde sunt mesaje noi =_='
Oky acum au fost schimbate iconitele alea din cate vad O_O Anyway mie imi place noul look, mai ales culorile *_* pur si simplu le ador. Si banner-ul e destul de kawaii n.n
Ma bucur ca va place..^^Si grafittix,nu vom schimba nimic din look pentru ca am muncit ceva la el..O_O'''Am schimbat de 4 ori banner'ul dupa 4 teme...--'''Doar asta s'a potrivit.Am mai discutat asta,culorile se apropie spontan si da un aer de nebunie...Ti'am explicat de ce ti se vede pe jumatate de ecran...Daca nu ai inteles,uite'te in arhiva.Sper ca ati inteles...Nu vom schimba look'ul forumului!
Daca mai aveti nelamuriri,post here^^
Daca mai aveti nelamuriri,post here^^
Nuuuu'l schimbi O_O' desigur ca nu'l schimbi...
S mersi ca ai schimbat iconitele ^_______^ acum sunt mult mai observabile *_*
S mersi ca ai schimbat iconitele ^_______^ acum sunt mult mai observabile *_*
yep asa e mai bine, se vede cand sunt mesaje noi n_n ..
forumul chiar imi este pe jumatate de ecran: un sfert in dreapta, si un sfert in stanga si continutul pe mijloc este doar o jumatate, 1280 x 1024, 1024 x 768. ASta ma deranjeaza >_<... si poate ca inca nu eram obisnuita cu maroniul acesta, dar acuma mi se pare dragut ^^'.. insa oricum nu se potriveste cu rosu, ci cu mov deschis n_n''
forumul chiar imi este pe jumatate de ecran: un sfert in dreapta, si un sfert in stanga si continutul pe mijloc este doar o jumatate, 1280 x 1024, 1024 x 768. ASta ma deranjeaza >_<... si poate ca inca nu eram obisnuita cu maroniul acesta, dar acuma mi se pare dragut ^^'.. insa oricum nu se potriveste cu rosu, ci cu mov deschis n_n''
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
Hmmm .... arata destul de bine ... dar noanta de maro cam predomina .... >_< ... adica back. este maro logoul la fel ... bara la fel ...>_< iar meniul nu are un icon adica la mine nu se vad >_< in rest este oky ^_^ good work admins ^_^
kawaii^^ tare dragut:P cred ca ati avut ceva de muncit la el dar merita:>
AloneInTheBlueRoses- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 13
Varsta : 28
Data de inscriere : 25/08/2008
mie mie indiferent cum e banner-ul sau alea alea
pentru ca
reason:
Noi nu facem concurenta care cum se potriveste si a cui este mai frumos sau a cui este mai "Dezordonat" sau cat ii de lat si ingust and other stupid things.
si pun PUNCT.
asta mie parerea,sa nu va suparati[cunosc persoane care se supara ca le zic adevaru--']
pentru ca
reason:
Noi nu facem concurenta care cum se potriveste si a cui este mai frumos sau a cui este mai "Dezordonat" sau cat ii de lat si ingust and other stupid things.
si pun PUNCT.
asta mie parerea,sa nu va suparati[cunosc persoane care se supara ca le zic adevaru--']
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Subiecte similare
» 2.6 ~ Purple Version ~
» 1.9 ~ Purple Version ~ Never too late
» 1.1~Orange Version~
» 2.0 ~ Red Version ~ Whispers ~
» 2.7 ~ Black version
» 1.9 ~ Purple Version ~ Never too late
» 1.1~Orange Version~
» 2.0 ~ Red Version ~ Whispers ~
» 2.7 ~ Black version
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.