Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
ef ~ A tale of memories - pareri
2 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Others
Pagina 1 din 1
ef ~ A tale of memories - pareri
E un anime foarte interesant. Grafica e foarte buna xD, coloana sonora la fel... desi pentru un anime de numai 12 episoade ending-ul s-a schimbat cam de multe ori O.O' Intr-un fel e si un anime artistic. Povestea pare putin trista dar se termina bine, cat timp ma uitam la episoade si vedeam cum sufera sau sunt fericite personajele ... puteam sa simt aceleasi sentimente, puteam sa-mi dau seama cu se simteau atunci TT~TT that's strange. Oricum acest anime e foarte reusit si uneori simtiam ca vreau sa ma implic eu in poveste O_O' Imi place si ideea anime-ului, e intr-un fel mai mult despre vise si miracole... si pwez cineva sa-i spuna lui Yu-kun ca miracolele exista x.x' si Miya... ma cam calca pe nervi, speram ca Hiro sa ramana cu Kei... Miya mi se pare cam enervanta x.x'
so in final... anime-ul este foarte bun si merita vazut, mai ales daca esti fan al anime-urilor romance, acesta se adapteaza foarte bine acestui stil xD
so in final... anime-ul este foarte bun si merita vazut, mai ales daca esti fan al anime-urilor romance, acesta se adapteaza foarte bine acestui stil xD
Re: ef ~ A tale of memories - pareri
E un anime putin spus genial lol. L-am devorat pur si simplu. Grafica a fost si ea perfecta, cu toate ca nu prea mi-a placut coloana sonora. Nu ca nu e buna, nu mi-a palcut mie. Nu mi-a placut ca a avut un happy ending brusc si ciudat o_o' Adica mi-ar fi palcut mai mult daca Chihiro si Renji ramaneau separati. Povestea e foarte buna si mie chiar mi-a lasat o impresie ciudata de tristete cand am vazut ultimul episod. Voiam sa mai fie episoade , dar s-a terminat z.z'
Anywayz, merita vazut acest anime. Cu toate ca e trist, ai de invatat din povestea lor.
Anywayz, merita vazut acest anime. Cu toate ca e trist, ai de invatat din povestea lor.
:: Anime and Manga :: Anime :: Others
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.