Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
ef ~ A tale of memories - pareri EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
ef ~ A tale of memories - pareri EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
ef ~ A tale of memories - pareri EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
ef ~ A tale of memories - pareri EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
ef ~ A tale of memories - pareri EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
ef ~ A tale of memories - pareri EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
ef ~ A tale of memories - pareri EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
ef ~ A tale of memories - pareri EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
ef ~ A tale of memories - pareri EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
ef ~ A tale of memories - pareri 20abaeu ef ~ A tale of memories - pareri 2d7aoax

ef ~ A tale of memories - pareri

2 participan?i

:: Anime and Manga :: Anime :: Others

In jos

ef ~ A tale of memories - pareri Empty ef ~ A tale of memories - pareri

Mesaj Scris de Féerie Dum Aug 31, 2008 10:34 am

E un anime foarte interesant. Grafica e foarte buna xD, coloana sonora la fel... desi pentru un anime de numai 12 episoade ending-ul s-a schimbat cam de multe ori O.O' Intr-un fel e si un anime artistic. Povestea pare putin trista dar se termina bine, cat timp ma uitam la episoade si vedeam cum sufera sau sunt fericite personajele ... puteam sa simt aceleasi sentimente, puteam sa-mi dau seama cu se simteau atunci TT~TT that's strange. Oricum acest anime e foarte reusit si uneori simtiam ca vreau sa ma implic eu in poveste O_O' Imi place si ideea anime-ului, e intr-un fel mai mult despre vise si miracole... si pwez cineva sa-i spuna lui Yu-kun ca miracolele exista x.x' si Miya... ma cam calca pe nervi, speram ca Hiro sa ramana cu Kei... Miya mi se pare cam enervanta x.x'
so in final... anime-ul este foarte bun si merita vazut, mai ales daca esti fan al anime-urilor romance, acesta se adapteaza foarte bine acestui stil xD
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

ef ~ A tale of memories - pareri Empty Re: ef ~ A tale of memories - pareri

Mesaj Scris de Magdalena Sam Aug 08, 2009 8:32 am

E un anime putin spus genial lol. L-am devorat pur si simplu. Grafica a fost si ea perfecta, cu toate ca nu prea mi-a placut coloana sonora. Nu ca nu e buna, nu mi-a palcut mie. Nu mi-a placut ca a avut un happy ending brusc si ciudat o_o' Adica mi-ar fi palcut mai mult daca Chihiro si Renji ramaneau separati. Povestea e foarte buna si mie chiar mi-a lasat o impresie ciudata de tristete cand am vazut ultimul episod. Voiam sa mai fie episoade , dar s-a terminat z.z'
Anywayz, merita vazut acest anime. Cu toate ca e trist, ai de invatat din povestea lor.
Magdalena
Magdalena
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 559
Varsta : 27
Localizare : ->
Data de inscriere : 22/08/2008

http://sorrowful-remembrance.blogspot.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

:: Anime and Manga :: Anime :: Others