Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Personajul preferat
5 participan?i
:: Anime and Manga :: Anime :: Gravitation
Pagina 1 din 1
Personajul preferat
Mie imi place Eiri si Shu-chan ... de Eiri pentru ca e foarte matur si imi place personalitatea lui, si Shu-chan pentru ca e unul dintre cele mai funny personaje din anime-uri si e foarte copilaros, dar stie si sa se comporte matur cand e nevoie.
Re: Personajul preferat
Shuichi e cel mai amuzant din tot anime-ul...
Ryuichi Sakuma este si el amuzant...pana cand se supara pe Shindo...mi-a placut faza cnd era qu Shuichi....si desena si spunea "scanteietor,scanteietor,scanteietor..."era asa de cute....
Si mai imi place de Hiro....e foarte inteligent si atragator...si talentat...parul lui e grozav @.@ <3
Ryuichi Sakuma este si el amuzant...pana cand se supara pe Shindo...mi-a placut faza cnd era qu Shuichi....si desena si spunea "scanteietor,scanteietor,scanteietor..."era asa de cute....
Si mai imi place de Hiro....e foarte inteligent si atragator...si talentat...parul lui e grozav @.@ <3
Personajul meu favorit e Shindo pentru ca e mereu vesel si plin de viata si imi place mult ca tine la YUki desi acesta la inceput il respinge...de fapt cam meru il respinge.Dupa parerea mea este cel mai potrivit personaj pentru acest anime, mai ales ca iubeste muzica, iubeste cea ce face.
Daimond- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 08/09/2008
Personajul meu preferat e Eiri.Este matur si imi place caracterul sau.In plus arata foarte bine si are niste ochii superbi.Imi place si Shuu adica e foarte kawaii,i place muzica,e amuzant si chiar il iubeste pe Eiri.Dar si de Ryuichi deoarece poate fi si mai copilaros dar si faorte matur si arata destul de bine
Hana- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 11/09/2008
Personajul meu preferat este in mod sigur Ryuichi XD Tipul asta e mortal XD
E foarte amuzant si imi place mult cum reactioneaza, cum se poarta si cum vorbeste....imi plac genul de personaje care sunt copilaroase, dar atunci cand vine vorba de treaba serioasa sunt foarte serioase si nici nu iti mai dai seama daca chiar este acelasi personaj pe care l-ai vazut acum cateva minute balanganindu-se pe un scaun si purtandu-se ca un copil de 5 ani XD
plus ca...are o voce <3 XD
E foarte amuzant si imi place mult cum reactioneaza, cum se poarta si cum vorbeste....imi plac genul de personaje care sunt copilaroase, dar atunci cand vine vorba de treaba serioasa sunt foarte serioase si nici nu iti mai dai seama daca chiar este acelasi personaj pe care l-ai vazut acum cateva minute balanganindu-se pe un scaun si purtandu-se ca un copil de 5 ani XD
plus ca...are o voce <3 XD
Subiecte similare
» Personajul preferat
» Personajul preferat
» Personajul preferat
» Personajul preferat
» Personajul preferat
» Personajul preferat
» Personajul preferat
» Personajul preferat
» Personajul preferat
:: Anime and Manga :: Anime :: Gravitation
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.