Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Ce genuri de filme va plac?
+3
Magdalena
Blacky
Féerie
7 participan?i
:: Have Fun :: Endless Cafe :: Books/Movies
Pagina 1 din 1
Ce genuri de filme va plac?
Eu in general nu ma uit ce gen e filmul care il urmaresc... daca e un film bun nu-mi pasa ce gen e.
Dar in general prefer comediile, mai ales parodiile, drame (mai ales japoneze) si thriller.
Dar in general prefer comediile, mai ales parodiile, drame (mai ales japoneze) si thriller.
Re: Ce genuri de filme va plac?
Ca si tine Shin'chan..daca e un film care sa imi placa sau daca e interesant ma uit la el cu placere si nu mai sunt interesata ce gen e
De obicei daca prind la tv vre un film horror cu siguranta nu il ratez..mai ales daca e cu vampiri @__@(majoritatea filmelor pe care le-am vazut erau horror-uri cu vampiri o.O")...sau ma mai uit la comedii^^
De obicei daca prind la tv vre un film horror cu siguranta nu il ratez..mai ales daca e cu vampiri @__@(majoritatea filmelor pe care le-am vazut erau horror-uri cu vampiri o.O")...sau ma mai uit la comedii^^
Mda..La fel sa Shin si Blacky,nu conteaza genul....Eu de obicei inchiriez filmele..sau HBO FWT...O_O...Ma mai uit si pe Pro tv uneori...
Filmele horror nu'mi plac .... Nu ca mi'e frica sa a uit da' eu serios,nu le vad rosul..O_O'''...Prefer comediile si actiunea..^^
Filmele horror nu'mi plac .... Nu ca mi'e frica sa a uit da' eu serios,nu le vad rosul..O_O'''...Prefer comediile si actiunea..^^
eto...^_^ comedii:> sau drame ex(Mostenire regasita sau Puteri MIraculoase) comedii cu siguranta School of Rock , Trip Road sau Euro Trip):p
AloneInTheBlueRoses- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 13
Varsta : 28
Data de inscriere : 25/08/2008
Pai eu ador filmele de groaza.Eu si cu inca doua prietene ne uitam mereu ,cam de vreo 2-3 ori pe saptamana.Imi plac mai ales filmele horror facute de asiatici(au mai multa imaginatie:D:D:D)Sunt obsedata de filmele cu fantome si vampiri.In rest mai ma uit la comedii si drame.
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
Well, I like Horror movies, Romantic and Comedy. Si filmele despre Baschet,si Dans. Well,ador aceste genuri de filme ^^ mai ales cele de groaza O______O" desi la unele mie putin frica ^^ le adoor.
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Draaaameee!!!!
Nu suport filmele cu razboaie,cu indieni,crime,deșert sau mai stiu ce alte chestii. . .><'
Si le u.r.a.s.c pe cele indiene =|
Dar nu prea urmaresc filme...oo'
Sincer acum as vedea unul cu tradari si personajele sa fie niste copii la scoala :-? =)))))
Nu suport filmele cu razboaie,cu indieni,crime,deșert sau mai stiu ce alte chestii. . .><'
Si le u.r.a.s.c pe cele indiene =|
Dar nu prea urmaresc filme...oo'
Sincer acum as vedea unul cu tradari si personajele sa fie niste copii la scoala :-? =)))))
:: Have Fun :: Endless Cafe :: Books/Movies
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.