Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Favorite member
5 participan?i
:: J-music :: J'rock :: the GazettE
Pagina 1 din 1
Favorite member
Cel mai mult de Reita imi place de la Gazette
Pare atat de matur si de masculin si am mai vazut poze cu el fara bandana aia de pe nas si arata chiar foarte cute, dar cand o poarta pare mai agresiv
Si freza aia a lui parca tot timpul e perfecta, oare asa doarme cu ea?? @.@
Pare atat de matur si de masculin si am mai vazut poze cu el fara bandana aia de pe nas si arata chiar foarte cute, dar cand o poarta pare mai agresiv
Si freza aia a lui parca tot timpul e perfecta, oare asa doarme cu ea?? @.@
Re: Favorite member
Prima data si mie mi-a placut tot Reita,dar acum imi place mult Ruki.Are o voce minunata si imi place personalitatea lui.He's a little perv:)).Dar oricum imi plac toti^_^.Cum ziceam yo cu o prietena :"the perfect guy has:reita's body,kai's smile,uruha's legs,ruki's face and aoi's eyes".^_^
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
lmao=)).pervert ruki poate pe scena ca in realitate,nu cred ca e chiar asa de pervers.lol,e baiat,normal ca e pervers dar nici chiar asa:)).membrul meu preferat e si va fi in continuare ruki*_*.de mai bine de un an jumate imi place de el .si sincer as vrea doar sa fiu sisu lui rere but sweet dreams,baby .
Rujk- Gothic Waltz ~
- Numarul mesajelor : 354
Varsta : 33
Data de inscriere : 25/08/2008
Mi-a placut de Ruki...am fost foarte obsedata de el ^_^
Apoi am fost obsedata si de Reita....dar acum a trecut si ii respect pe Uruha si Kai XD
Apoi am fost obsedata si de Reita....dar acum a trecut si ii respect pe Uruha si Kai XD
Nu bagati in seama primul meu post o.o
Uuu o.o' Well preferatii mei sunt Ruki and Uruha O_O' and don't kill me but i'm an Uruki fan XDDD
Dar cel mai mult imi place Ruki, adica el mi-a placut de la inceput foarte mult. In primul rand il admir pentru talentul lui @_@'
Imi place foarte mult vocea lui <3 E foarte frumoasa XD
Pe urma imi plac versurile care le scrie *_*'
Pe urma cum se comporta in concerte XD e asa adorabil ^^
Apoi vine chestia cu aspectul fizic si bla bla O_O' si aici imi place mai mult cum arata in PV-uri sau live-uri decat cum arata in pozele din reviste XD
Uruha imi place si el foarte mult. E foarte talentat @.@' si e foarte adorabil O_O' Si uneori imi aminteste de o ratusca lol O_O''''
Ma rog O_O' dar nu sunt o fangirl sau chestii de genul asta x.x' Adica nu o sa zic niciodata chestii de genul "Ruki e al meu" sau "I-ati mainile de pe Uruha" mi se pare foarte aiurea X_X'
Uuu o.o' Well preferatii mei sunt Ruki and Uruha O_O' and don't kill me but i'm an Uruki fan XDDD
Dar cel mai mult imi place Ruki, adica el mi-a placut de la inceput foarte mult. In primul rand il admir pentru talentul lui @_@'
Imi place foarte mult vocea lui <3 E foarte frumoasa XD
Pe urma imi plac versurile care le scrie *_*'
Pe urma cum se comporta in concerte XD e asa adorabil ^^
Apoi vine chestia cu aspectul fizic si bla bla O_O' si aici imi place mai mult cum arata in PV-uri sau live-uri decat cum arata in pozele din reviste XD
Uruha imi place si el foarte mult. E foarte talentat @.@' si e foarte adorabil O_O' Si uneori imi aminteste de o ratusca lol O_O''''
Ma rog O_O' dar nu sunt o fangirl sau chestii de genul asta x.x' Adica nu o sa zic niciodata chestii de genul "Ruki e al meu" sau "I-ati mainile de pe Uruha" mi se pare foarte aiurea X_X'
Well XDDD cine ma cunoaste va stii 100% cine e
Uruhaah<3333 omfgz *throws up with glitter* *drools* *melts* *faints* *dies* etc
Nu ma fascineaza prea mult bulanele lui xDD dar cel mai mult la el imi place fatza @__@ e asa de sexeh. Si buzele lui cu gaurele ( lol xD) sssiii freza lui. I mean, imi plac toate frezele pe care le-a avut pana acum.
Mai imi place si Rukeh. E pervy si pare si putin meanie but however xDD e still adorable si vocea lui e omfgz drooling time.
Uruhaah<3333 omfgz *throws up with glitter* *drools* *melts* *faints* *dies* etc
Nu ma fascineaza prea mult bulanele lui xDD dar cel mai mult la el imi place fatza @__@ e asa de sexeh. Si buzele lui cu gaurele ( lol xD) sssiii freza lui. I mean, imi plac toate frezele pe care le-a avut pana acum.
Mai imi place si Rukeh. E pervy si pare si putin meanie but however xDD e still adorable si vocea lui e omfgz drooling time.
:: J-music :: J'rock :: the GazettE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.