Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Linkin Park
3 participan?i
Linkin Park
Well o.o' cred sa fie vreo 2-3 ani de cand ascult LP si inca imi plac foarte mult. Well eu nu am nici un album de la ei T_T doar descarcate de pe net si nici asa nu le am toate >_> Si mie imi plac multe melodii de la ei @__@
Prima melodie care am ascultat-o a fost In The End parca o.O', imi mai plac mult Faint [melodie asta e geniala si imi vine sa faint pe ea 24], From the inside, Somewhere i belong and many, many others @_@
So LP rulz <3 u.u'
Prima melodie care am ascultat-o a fost In The End parca o.O', imi mai plac mult Faint [melodie asta e geniala si imi vine sa faint pe ea 24], From the inside, Somewhere i belong and many, many others @_@
So LP rulz <3 u.u'
Re: Linkin Park
Well i'm a big fan LP @__@
Sunt chiar obsedata dupa ei..am toate albumele,ei bine descarcate de pe net T.T,pentru ca in Romania nici nu stiu daca se gasesc oo"..am aflat de trupa aceasta acum 2 ani cand mi-am pus internet si am inceput sa ascult in continuu...
Prima mea melodia cred ca a fost In the End pe care am ascultao la un AMV cu anime..de atunci am inceput sa caut mai multe despre trupa,discografie and so on.
Melodiile mele preferate: In the end,Numb,Faint,Somewhere i belong,on step closer,runaway,crawling and more @__@
And yeah,,LP rulz <3
Sunt chiar obsedata dupa ei..am toate albumele,ei bine descarcate de pe net T.T,pentru ca in Romania nici nu stiu daca se gasesc oo"..am aflat de trupa aceasta acum 2 ani cand mi-am pus internet si am inceput sa ascult in continuu...
Prima mea melodia cred ca a fost In the End pe care am ascultao la un AMV cu anime..de atunci am inceput sa caut mai multe despre trupa,discografie and so on.
Melodiile mele preferate: In the end,Numb,Faint,Somewhere i belong,on step closer,runaway,crawling and more @__@
And yeah,,LP rulz <3
Re: Linkin Park
Linkin park sunt geniali,dar am momente ca nu am nici un chef de ei si nu e bine o.O
Chester are o voce minunata @.@ mai minunata decat a lui Mike
Imi plac foarte mult toate melodiile O_O" inafara de in the end de care m-am cam plictisit XD [am luat-o razznaaa z.z'''']
Chester are o voce minunata @.@ mai minunata decat a lui Mike
Imi plac foarte mult toate melodiile O_O" inafara de in the end de care m-am cam plictisit XD [am luat-o razznaaa z.z'''']
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.