Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Ce suc preferati?
+7
Iukia
Coll: Set
doris
EllaFromHell
ChibiChii
Magdalena
Féerie
11 participan?i
Ce suc preferati?
Well o.O' eu mai mult beau Pepsi, pentru ca nu suport Coca-Cola >_> sau Fanta, de obicei de portocale. Desi nu beau foarte mult suc n_n' si imi plac si nectarele xDE anyway de obicei am Pepsi sau Fanta tot timpul pe birou O_O
Re: Ce suc preferati?
Pepsi FTW...O_O''Nu suport celelalte sucuri..Poate [s]fanta de lamaie..O_O'''...Dar in rest le urasc..>.<..Aaa...Si cand mai merg in Metro sau Carrefour este suc naturalcare ti'l face pe loc..*____*
well de obicei beau Tymbark,Santal si Pepsi...dar de obicei imi fac suc acasa din fructe decat sa beau Cola...nu prea imi place si nici nu-i sanatoasa^_^
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
Deobicei beau sucuri naturale ..cica sunt 100% naturale O_O ..imi ia mama de cate ori trece pe la un magazin
Eh..cateodata mai beau si sucuri acidulate..dar rare ori
Eh..cateodata mai beau si sucuri acidulate..dar rare ori
Poi mie imi cam plac sucurile naturale....
Si de la sucurile cu acid prefer fanta de struguri ^^
Si de la sucurile cu acid prefer fanta de struguri ^^
Hmm intodeauna imi place sa beau ceva diferit dar cel mai mult cred ca beau sprite si santal ^~^
Well eu erau o mare maniaca a sucului Pepsi ..o vreme numai din asta ii spuneam mamei sa cumpere..ar mai fi si fanta de portocale in rest nu prea le suport pe celelalte ..cel mai mult urasc"coca-cola" e o imitatie ieftina de Pepsi..si chiar nu se compara cu ea ><
Well O_O" beau ce suc ia tata FTW. Dar el ia Pepsi,Fanta,Sprite O_O" cand merg cu mama eu mai iau si sucuri naturale *cica*.Pentru ca imi plac,dar cel mai mult Sprite,Suc natural,si Fanta de portocale xD si beau si energizante usoare
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
7up si Cola *daydreams*
Sunt preferatele mele, couldn't live without 'em T_T
Addicted.
Mi se par cam cele mai tasty sucuri, chestia naspa e ca 7up trebuie sa il ti mereu in frigider, ca asa e prea dulce si daca nu e rece mi se face rau XD
Sunt preferatele mele, couldn't live without 'em T_T
Addicted.
Mi se par cam cele mai tasty sucuri, chestia naspa e ca 7up trebuie sa il ti mereu in frigider, ca asa e prea dulce si daca nu e rece mi se face rau XD
Hm, eu de obicei beau Prigat sau mai nou Timbark (mere verzi :X), nu imi place sa beau Coca Cola sau Pepsi, decat daca -am altceva la indemana (nu pot sa zic ca nu-mi palce, dar pur si simplu nu prea beau), a si mai noi a inceput sa-mi placa Frutti Fresh, dar numai de grapefruit roz
P.S.: Nu beau Prigat pentru ca e natural (cica) ci ca imi place, iar Pepsi, pur si simplu nu ma dau in vant dupa el.
P.S.: Nu beau Prigat pentru ca e natural (cica) ci ca imi place, iar Pepsi, pur si simplu nu ma dau in vant dupa el.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.