Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale
+4
gladys
grafittix
EllaFromHell
Féerie
8 participan?i
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale
Eu de obicei beau sucuri naturale, stiu ca sunt mai scumpe u.u' dar cum am spus nu beau suc foarte des si decat sa beau Coc-Cola sau cine stie ce alt suc plin cu chimicale si care imi strica sanatatea. Si chiar daca mai beau uneori alte sucuri atunci beau Fanta si altceva, dar coca-cola pur si simplu nu-mi place z.z Asa ca ei prefer sucurile naturale n_n'
Re: Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale
Well si eu tot sucuri naturale beau,nu neaparat ca sunt mai sanatoase dar pur si simplu imi plac mai mult.Cat despre cola ,beau din an in paste si din craciun in anul nou:))
EllaFromHell- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008
Eu le evit pe cele cu chimicale pentru ca chiar nu imi fac bine, deorece am lipsa de iod n_n . Si cele cu chimicale nu sunt bune pentru nimeni, poti face pietre la rinichi daca sunt carbogaseoase si slabesc calitatea corzilor vocale, sa nu mai vorbim de chimicale, care ne otravesc corpul. oricum, nici Capy, Neaste sau Giusto or others like this nu sunt mai breaze, ele au glucide care antreneaza grasimea, plus o groaza de amelioratori si E-uri si conservanti ca sa nu se strice.. iar sucul natural ramane la standardul de 5% ... So, cel in casa este cel mai natural ^^ .
( cine vorbeste T_T.. ar trebui sa ma apuc sa nu mai beau sucuri de la magazin >_< )
Zbyee!!...
( cine vorbeste T_T.. ar trebui sa ma apuc sa nu mai beau sucuri de la magazin >_< )
Zbyee!!...
grafittix- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008
vazand ce a scris colega de mai sus imi vine im minte uramtoarea propozitie , fratilor nu asa se gandeste . " nubeau pentru ca nu imi fac bn bla bla bla " precum am mai explicat si in subiectul anterior putin din fecare nu face rau la nimeni , deci cum sa va explic mai pe inteles , intradevar sucurile naturale sunt mult mai sanatoasedar nu neparat si mai gustoase adevarat ? daca nu bei zilnic ci cam 2 -3 ori pe saptamana te asigur ca nu faci pietre sau mai jtiu eu ce boli doar daca conusi in execs sau prea mult , pai voi credeti a daca ar mai fi asa daunatoare de dela primul pahar se imbolnaveste lumea atunci protectia consumatorului iar mai fi lasat sa le aduca pe piata ? eu nu cred deoarece totul depinde si cat de bine stim noi sa ne calculam cantiotatea de produse consumata , spre exemplu asa pot spune ca si de la sucurile naturale pe mine ma doare burta si capul , motivul ? am onumat prea mult
gladys- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 15/09/2008
Oo" Mai sincera sa fiu, eu mai beau Cola. Dar prefer si eu sucurile naturale, nu ca nu-mi plac cele cu cofeina,acid si etc. Imi plac ambele >_>" dar mai mult imi plac cele naturale x.x'' mai ales cele cu portocale si visine .
Eu de la un pahar de Cola nu mor z.z dar nu stiu am o stare asa...mai proasta. Oricum beau la ocazi speciala and etc. So,....si eu le aleg tot pe cele naturale xDD.
Desi nici alea nu sunt asa naturale precum par :-" .
Eu de la un pahar de Cola nu mor z.z dar nu stiu am o stare asa...mai proasta. Oricum beau la ocazi speciala and etc. So,....si eu le aleg tot pe cele naturale xDD.
Desi nici alea nu sunt asa naturale precum par :-" .
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Sucuril cu chimicale FTW
Le urasc pe cele naturale u.u N'au nici gust, nici logica ... Eu beau muuuullttt suc ... Foarte mult ... Apa nici nu exista la mine .. Stiu ca e cam nesanatos dar asa sunt obisniuta si asa merg mai departe O_O
Le urasc pe cele naturale u.u N'au nici gust, nici logica ... Eu beau muuuullttt suc ... Foarte mult ... Apa nici nu exista la mine .. Stiu ca e cam nesanatos dar asa sunt obisniuta si asa merg mai departe O_O
Beau ce-mi dai frate x.x'
Nu tin cont de nimic...
La un moment dat imi palcea nectarul O_O"
Dar ma rog..
Plus ca nu prea beau suc u.u
Nu tin cont de nimic...
La un moment dat imi palcea nectarul O_O"
Dar ma rog..
Plus ca nu prea beau suc u.u
Mie nu imi plac sucurile naturale chiar daca sunt santoase si bla bla pur si simplu mi-se pare ca nu au gust. Cele cu chimicale imi plac lol, dar ideea e ca nu exagerez cu ele, am noroc ca imi e lene sa ma duc la magazin sa imi iau suc XD cel mai des beau apa, de la nu stiu ce izvor se duce bunciul meu sa ia O_O si imi place, chiar e buna. Din cand in cand mai beau cam multa Cola dar ai mei nu prea ma lasa sa imi iau des pentru ca cica ma comport ciudat de la ea LOL
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.