Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» Heyaaa.....
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale EmptyLun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee

» How pure are you?
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale EmptyJoi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.

» In acest moment
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale EmptyVin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo

» Daca m'ai fi cunoscut...
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale EmptyJoi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo

» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale EmptyJoi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo

» Top 5 melodii preferate
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale EmptyJoi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie

» Ce animal ai fost in trecut?
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale EmptyJoi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo

» Are you Spoiled?
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale EmptyJoi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.

» What Shugo Chara Guy Is For You?
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale EmptyJoi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Afiliere
Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale 20abaeu Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale 2d7aoax

Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale

+4
gladys
grafittix
EllaFromHell
Féerie
8 participan?i

:: Have Fun :: Dezbateri

In jos

Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale Empty Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale

Mesaj Scris de Féerie Sam Aug 30, 2008 9:25 am

Eu de obicei beau sucuri naturale, stiu ca sunt mai scumpe u.u' dar cum am spus nu beau suc foarte des si decat sa beau Coc-Cola sau cine stie ce alt suc plin cu chimicale si care imi strica sanatatea. Si chiar daca mai beau uneori alte sucuri atunci beau Fanta si altceva, dar coca-cola pur si simplu nu-mi place z.z Asa ca ei prefer sucurile naturale n_n'
Féerie
Féerie
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 1664
Varsta : 31
Localizare : Imperial Concerto
Data de inscriere : 22/08/2008

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus In jos

Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale Empty Re: Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale

Mesaj Scris de EllaFromHell Sam Aug 30, 2008 5:49 pm

Well si eu tot sucuri naturale beau,nu neaparat ca sunt mai sanatoase dar pur si simplu imi plac mai mult.Cat despre cola ,beau din an in paste si din craciun in anul nou:))
EllaFromHell
EllaFromHell
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Black clouds
Data de inscriere : 28/08/2008

Sus In jos

Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale Empty Re: Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale

Mesaj Scris de grafittix Lun Sept 08, 2008 12:57 am

Eu le evit pe cele cu chimicale pentru ca chiar nu imi fac bine, deorece am lipsa de iod n_n . Si cele cu chimicale nu sunt bune pentru nimeni, poti face pietre la rinichi daca sunt carbogaseoase si slabesc calitatea corzilor vocale, sa nu mai vorbim de chimicale, care ne otravesc corpul. oricum, nici Capy, Neaste sau Giusto or others like this nu sunt mai breaze, ele au glucide care antreneaza grasimea, plus o groaza de amelioratori si E-uri si conservanti ca sa nu se strice.. iar sucul natural ramane la standardul de 5% ... So, cel in casa este cel mai natural ^^ .
( cine vorbeste T_T.. ar trebui sa ma apuc sa nu mai beau sucuri de la magazin >_< )
Zbyee!!...
grafittix
grafittix
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 92
Varsta : 29
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de gladys Lun Sept 15, 2008 4:59 am

vazand ce a scris colega de mai sus imi vine im minte uramtoarea propozitie , fratilor nu asa se gandeste . " nubeau pentru ca nu imi fac bn bla bla bla " precum am mai explicat si in subiectul anterior putin din fecare nu face rau la nimeni , deci cum sa va explic mai pe inteles , intradevar sucurile naturale sunt mult mai sanatoasedar nu neparat si mai gustoase adevarat ? daca nu bei zilnic ci cam 2 -3 ori pe saptamana te asigur ca nu faci pietre sau mai jtiu eu ce boli doar daca conusi in execs sau prea mult , pai voi credeti a daca ar mai fi asa daunatoare de dela primul pahar se imbolnaveste lumea atunci protectia consumatorului iar mai fi lasat sa le aduca pe piata ? eu nu cred deoarece totul depinde si cat de bine stim noi sa ne calculam cantiotatea de produse consumata , spre exemplu asa pot spune ca si de la sucurile naturale pe mine ma doare burta si capul , motivul ? am onumat prea mult
gladys
gladys
Frozen Waltz

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 15/09/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Plastic Doll Sam Oct 11, 2008 5:52 pm

Oo" Mai sincera sa fiu, eu mai beau Cola. Dar prefer si eu sucurile naturale, nu ca nu-mi plac cele cu cofeina,acid si etc. Imi plac ambele >_>" dar mai mult imi plac cele naturale x.x'' mai ales cele cu portocale si visine Sucurile naturale vs sucurile cu chimicale 416866 .
Eu de la un pahar de Cola nu mor z.z dar nu stiu am o stare asa...mai proasta. Oricum beau la ocazi speciala and etc. So,....si eu le aleg tot pe cele naturale xDD.
Desi nici alea nu sunt asa naturale precum par :-" .
Plastic Doll
Plastic Doll
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Magdalena Mier Oct 29, 2008 10:55 am

Sucuril cu chimicale FTW

Le urasc pe cele naturale u.u N'au nici gust, nici logica ... Eu beau muuuullttt suc ... Foarte mult ... Apa nici nu exista la mine .. Stiu ca e cam nesanatos dar asa sunt obisniuta si asa merg mai departe O_O
Magdalena
Magdalena
Endless Admin ~

Numarul mesajelor : 559
Varsta : 27
Localizare : ->
Data de inscriere : 22/08/2008

http://sorrowful-remembrance.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Coll: Set Mier Oct 29, 2008 12:04 pm

Beau ce-mi dai frate x.x'
Nu tin cont de nimic...
La un moment dat imi palcea nectarul O_O"
Dar ma rog..
Plus ca nu prea beau suc u.u
Coll: Set
Coll: Set
Bloody Waltz ~

Numarul mesajelor : 1134
Varsta : 29
Localizare : Tearjerker
Data de inscriere : 25/08/2008

http://frail-limb-nursery.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Velo Lun Aug 17, 2009 9:17 pm

Mie nu imi plac sucurile naturale chiar daca sunt santoase si bla bla pur si simplu mi-se pare ca nu au gust. Cele cu chimicale imi plac lol, dar ideea e ca nu exagerez cu ele, am noroc ca imi e lene sa ma duc la magazin sa imi iau suc XD cel mai des beau apa, de la nu stiu ce izvor se duce bunciul meu sa ia O_O si imi place, chiar e buna. Din cand in cand mai beau cam multa Cola dar ai mei nu prea ma lasa sa imi iau des pentru ca cica ma comport ciudat de la ea LOL
Velo
Velo
Numb Waltz ~

Numarul mesajelor : 62
Varsta : 32
Localizare : GARNET Grave
Data de inscriere : 31/01/2009

http://myanimelist.net/profile/Meranchoria

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

:: Have Fun :: Dezbateri

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum