Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Cum sunteti pedepsiti?
+3
Coll: Set
Magdalena
Féerie
7 participan?i
Cum sunteti pedepsiti?
Mama si tata nu ma pedepsesc, poate doar ca nu mai stau la calculator o zi sau doua, sau sa fac mai multa treaba prin casa, dar alte pedepse nu primesc. Si nici discursursuri nu se mai chinuiesc sa-mi tina ca mi-au tinut destule pana acum.
Re: Cum sunteti pedepsiti?
Mda..Nu prea sunt eu pedepsita..O_O'''
La fel ca si parintii lui Shin..1 zi,2 fara calculator..--''''Si asta e cea mai grea pedeapsa....Sau sa ma duca la bunici..--'''''''Asta e si mai grea....Dar in general nu ma prea pedepsesc ai mei..oo'
La fel ca si parintii lui Shin..1 zi,2 fara calculator..--''''Si asta e cea mai grea pedeapsa....Sau sa ma duca la bunici..--'''''''Asta e si mai grea....Dar in general nu ma prea pedepsesc ai mei..oo'
Nu sunt pedepsita....
Tata mai spune cateodata "pentru asta nu mai ai voie/pentru asta nu'ti mai dau/pentru asta nuj ce 2 zile,o saptamana ....dar niciodata nu face cum a spus :3
Tata mai spune cateodata "pentru asta nu mai ai voie/pentru asta nu'ti mai dau/pentru asta nuj ce 2 zile,o saptamana ....dar niciodata nu face cum a spus :3
pedeapsa...?o.O' ce-i asta?
n-am fost pedepsita niciodata...-____-...nu ca as fi sfanta sau altceva....
n-am fost pedepsita niciodata...-____-...nu ca as fi sfanta sau altceva....
ZUZU- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 29/09/2008
Pedeapsa >? O.o nici gand pariniti mei sunt ideali ma inteleg tot timpul si nu ma pedepsesc doar imi atrag atentia cand exagerez cu statul la calc... etc... ^_^ ...
Nu cred ca am fost pedepsita niciodata O_O" faza cu PC-u...nu-mi zic nimic fiinca am un frate mai mare,care nu ma lasa si ma inteleg cand stau mai mult.[da e Pc-u lu fratemiu]. Cateodata daca iau noate proaste nu-mi mai ia ce imi doresc z.z dar cam atata,niciodata nu am fost pedepsita eu ^^
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
Pai doar cand eram mai mica ai mei ma pedepseau, nu ma lasau sa ies pe afara sau sa ma uit la tv.Dar de cand s-au despartit si m-am mutat cu mama, nu am mai fost pedepsita.. poate a mai zis "nu ai voie sa stai la calculator" si chesti de genul asta dar niciodata nu mi-a zis nimic daca am facut ce mi-a zis ea sa nu fac.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.