Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Calatorii
5 participan?i
:: Life~ :: Free Time~
Pagina 1 din 1
Calatorii
Mie imi place foarte mult sa calatoresc... ma bucur si de o plimbare cu masina pana la Cluj =))
Mi-ar place sa merg in Japonia @.@ ... mda visez si eu. Dar probabil o sa merg anul viitor, mi-a promis tata. As vrea foarte mult sa merg acolo pentru ca e o tara superba, si nu vreau sa credeti ca-mi doresc sa merg doar pentru ca-mi plac anime-urile sau muzica sau mai stiu eu ce... pur si simplu iubesc tot ce e legat de tara asta, de aceea vreau sa merg.
Mi-ar place sa merg in Japonia @.@ ... mda visez si eu. Dar probabil o sa merg anul viitor, mi-a promis tata. As vrea foarte mult sa merg acolo pentru ca e o tara superba, si nu vreau sa credeti ca-mi doresc sa merg doar pentru ca-mi plac anime-urile sau muzica sau mai stiu eu ce... pur si simplu iubesc tot ce e legat de tara asta, de aceea vreau sa merg.
Re: Calatorii
Cu totii am vrea in japonia...dar astea pe aici......nu mi'as dori decat sa merg mai des decat merg la munte....dar in rest....nu vreau altundeva....am ales calculatorul in loc de recreatie T~T
nu prea imi place sa calatoresc deoarece am rau de masina >.> pe urma vomit cateva ore...mai bine stau acasa la pc
ZUZU- Frozen Waltz
- Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 29/09/2008
SI eu am rau de masina dar imi place sa ajung in locuri nemai vazute de mn. =)) of course in Japonia daca ar fi parinti >_< de acord masi duce cu cea mai mare placere .. intrun cuv. imi place sa calatoresc si sa vad lucruri noi ....
Hmm o.o' am rau de masina =]]
-La mare,am mai fost,dar imi doresc foarte mult sa merg acolo,nu singura,cu cineva >_>'
-Japonia o.o; o daaaa cine nu ar vrea?
-Intr-o fabrica de inghetata [sa inot in inghetata de fistic o_o' ador fisticul <3]
-Germania ,da,as vrea ^_^
-spania ,de cand eram mica,mi-am dorit sa merg acolo XD
-La mare,am mai fost,dar imi doresc foarte mult sa merg acolo,nu singura,cu cineva >_>'
-Japonia o.o; o daaaa cine nu ar vrea?
-Intr-o fabrica de inghetata [sa inot in inghetata de fistic o_o' ador fisticul <3]
-Germania ,da,as vrea ^_^
-spania ,de cand eram mica,mi-am dorit sa merg acolo XD
Plastic Doll- Numb Waltz ~
- Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 24/08/2008
:: Life~ :: Free Time~
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.