Conectare
Ultimele subiecte
Top postatori
Féerie | ||||
Coll: Set | ||||
Magdalena | ||||
Jaqueline | ||||
Rujk | ||||
Blacky | ||||
Plastic Doll | ||||
EllaFromHell | ||||
Chibi~Girl | ||||
grafittix |
Caracterizare in 10 cuvinte
5 participan?i
Caracterizare in 10 cuvinte
Well sa vedem O_O'
1. Incapatanta xDE cea mai de baza caracteristica a mea o_o sau nu
2. Amuzanta o_o imi place sa rad chiar daca nu stiu de ce o fac si imi place cand altii se destrieaza din cauza a ceea ce spun xDE
3. Prietenoasa n_n daca nu cumva ma urasti tu inainte sa ma cunosti u.u
4. Obsedata [ de multi oameni si chestii O_O']
5. Perversa : yup z.z that's me
6. Calma de obicei u.u uneori pot sa ma enervez destul de rpede
7. Visatoare , yup o.o' visez la multe lucruri, mai ales cu imaginatia mea z.z
8. Realista, nu sunt nici optimista nici pesimist, dar uneori sunt mult prea realista O_O'
9. Sensibila, well nu sunt foarte sensibila, dar am si eu momentele mele u.u
10. Sarcastica, yup sarcasmul e la el acasa <3 o_o
1. Incapatanta xDE cea mai de baza caracteristica a mea o_o sau nu
2. Amuzanta o_o imi place sa rad chiar daca nu stiu de ce o fac si imi place cand altii se destrieaza din cauza a ceea ce spun xDE
3. Prietenoasa n_n daca nu cumva ma urasti tu inainte sa ma cunosti u.u
4. Obsedata [ de multi oameni si chestii O_O']
5. Perversa : yup z.z that's me
6. Calma de obicei u.u uneori pot sa ma enervez destul de rpede
7. Visatoare , yup o.o' visez la multe lucruri, mai ales cu imaginatia mea z.z
8. Realista, nu sunt nici optimista nici pesimist, dar uneori sunt mult prea realista O_O'
9. Sensibila, well nu sunt foarte sensibila, dar am si eu momentele mele u.u
10. Sarcastica, yup sarcasmul e la el acasa <3 o_o
Re: Caracterizare in 10 cuvinte
Uhm..O_O
1.Incapatanata ~ Nu poti sa'mi spui ca nu sunt incapatanata ca ar fi cea mai mare minciuna a ta..O_O
2.Visatoare ~ Am imaginatie cat 10 si mi s'a zis asta de multe ori..O_O''''Deci am diferite vise cu diferiti oameni sau chiar cu mine...
3.Nebunatica ~ Nebunia e mamica mea..^___^
4.Prietenoasa ~ Ma acomodez repede cu oamenii noi..^^
5.Calma ~ Nu ma enervez din toate tampeniile si imi vad de oala mea..^^
6.Sincera ~ Nu'mi place sa mint oamenii..oo
7.Directa ~ Daca am de spus ceva,spun fara ascunzisuri..
8.Adormita ~ Adica nu moarta ori altceva..O_O'''Sunt eu de felul meu mai neatenta..O_O
9.Optimista ~ Cred in mine si in cei care ma sustin..^^ ..Cred in viata si in puterea ei...
10.Akadea vie ~ Mda..O_O'''Asa's eu..^^
1.Incapatanata ~ Nu poti sa'mi spui ca nu sunt incapatanata ca ar fi cea mai mare minciuna a ta..O_O
2.Visatoare ~ Am imaginatie cat 10 si mi s'a zis asta de multe ori..O_O''''Deci am diferite vise cu diferiti oameni sau chiar cu mine...
3.Nebunatica ~ Nebunia e mamica mea..^___^
4.Prietenoasa ~ Ma acomodez repede cu oamenii noi..^^
5.Calma ~ Nu ma enervez din toate tampeniile si imi vad de oala mea..^^
6.Sincera ~ Nu'mi place sa mint oamenii..oo
7.Directa ~ Daca am de spus ceva,spun fara ascunzisuri..
8.Adormita ~ Adica nu moarta ori altceva..O_O'''Sunt eu de felul meu mai neatenta..O_O
9.Optimista ~ Cred in mine si in cei care ma sustin..^^ ..Cred in viata si in puterea ei...
10.Akadea vie ~ Mda..O_O'''Asa's eu..^^
1.Hiperactiva/energica ~Fie ca manac zahar/dulciuri/ciocolata sau nu ma zbengui toata ziua si nu pot sta locului 5 nanosecunde.
2 .Aiurita/nebuna ~Gandesc cu voce tare, ma trezesc prin ore cantand Mos Craciun sau cand dam teste sa spun raspunsurile in gura mare, ma cert sau ma iau gura cu cine nu trebuie si mai mereu uit cate ceva.
3.Orgolioasa ~Totusi nu suport sa fiu contrazisa, sa fiu ignorata, sa se profite dupa urma mea, sa fiu mintita, sa fiu batjocoriita sau luata peste picior etc.etc.
4.Pretentioasa ~Vreau mereu ceva cu bun gust, nu suport chilipirurile, urasc iaurturile cu fructe, vreau prieteni educati, cu aproximativ aceleasi gusturi ca si mine si sa arate bine, ies afara numai in zone sigure sau doar cu prieteni mai mari ca mine si foarte maturi...deci si asta e si un warning!
5.Prietenoasa ~ Ma acomodez repede cu oamenii noi, imi place sa cunosc parerile si sa comunic cu cei din jur, ma ofer mereu sa ajut pe cineva.
6.Obsedata ~ In principal de anime-uri *mai precis Clannad*, ciocolata, delfini, cirese si quartz.
7.Visatoare ~ Imaginatia mea n-are limita! Ajung in locuri neexplorate de oameni sau artisti si mereu vin cu idei noii care mereu intra in memoria celorlalti.
8. Optimista ~Zampesc proteste si din orice si chiar cand nu trebuie, zambetul meu e un fel de a umili oamenii, mereu ii inveselesc pe cei din jur.
9.Calma ~ Ma enervez din an in Pastele Poneilor
10.Sarcastica ~ Pur si simplu nu pot dezlipi sarcasmul de mine, totusi sarcasmul meu e admirat de toti si de toate .
2 .Aiurita/nebuna ~Gandesc cu voce tare, ma trezesc prin ore cantand Mos Craciun sau cand dam teste sa spun raspunsurile in gura mare, ma cert sau ma iau gura cu cine nu trebuie si mai mereu uit cate ceva.
3.Orgolioasa ~Totusi nu suport sa fiu contrazisa, sa fiu ignorata, sa se profite dupa urma mea, sa fiu mintita, sa fiu batjocoriita sau luata peste picior etc.etc.
4.Pretentioasa ~Vreau mereu ceva cu bun gust, nu suport chilipirurile, urasc iaurturile cu fructe, vreau prieteni educati, cu aproximativ aceleasi gusturi ca si mine si sa arate bine, ies afara numai in zone sigure sau doar cu prieteni mai mari ca mine si foarte maturi...deci si asta e si un warning!
5.Prietenoasa ~ Ma acomodez repede cu oamenii noi, imi place sa cunosc parerile si sa comunic cu cei din jur, ma ofer mereu sa ajut pe cineva.
6.Obsedata ~ In principal de anime-uri *mai precis Clannad*, ciocolata, delfini, cirese si quartz.
7.Visatoare ~ Imaginatia mea n-are limita! Ajung in locuri neexplorate de oameni sau artisti si mereu vin cu idei noii care mereu intra in memoria celorlalti.
8. Optimista ~Zampesc proteste si din orice si chiar cand nu trebuie, zambetul meu e un fel de a umili oamenii, mereu ii inveselesc pe cei din jur.
9.Calma ~ Ma enervez din an in Pastele Poneilor
10.Sarcastica ~ Pur si simplu nu pot dezlipi sarcasmul de mine, totusi sarcasmul meu e admirat de toti si de toate .
1.Timida - yeah...sunt foarte timida >.>'
2.Nebuna - uhm....cand sunt la scoala ceva se declanseaza in mine si devin de neoprit >.>'
3.Sensibila - sunt foarte foarte sensibila....>.>'
4.Obsedata - uhm....cuvantul asta cred ca se refera la perioada aia cu d'espairsRay ...
5.recalcitranta - mda..si asta,lol
6.reticenta - yeah...ezit ....
7.realista - sunt si realista.....>>'
8. repezita - mda....asa imi place mie sa fiu,lol...nu ma pot dezobijnui XD si rabdarea mea.....nu prea am deloc rabdare T~T
9.prietenoasa - uhm...sunt foarte prietenoasa......pot fi si o persoana buna cu cine merita....u.u
10.pretentioasa - de exemplu la mancare....daca nu'mi place mai bine mor de foame decat sa mananc u.u
2.Nebuna - uhm....cand sunt la scoala ceva se declanseaza in mine si devin de neoprit >.>'
3.Sensibila - sunt foarte foarte sensibila....>.>'
4.Obsedata - uhm....cuvantul asta cred ca se refera la perioada aia cu d'espairsRay ...
5.recalcitranta - mda..si asta,lol
6.reticenta - yeah...ezit ....
7.realista - sunt si realista.....>>'
8. repezita - mda....asa imi place mie sa fiu,lol...nu ma pot dezobijnui XD si rabdarea mea.....nu prea am deloc rabdare T~T
9.prietenoasa - uhm...sunt foarte prietenoasa......pot fi si o persoana buna cu cine merita....u.u
10.pretentioasa - de exemplu la mancare....daca nu'mi place mai bine mor de foame decat sa mananc u.u
1. Satirica
2. Incapatanata
3. Draguta(doar cu cei care merita)
4. Egocentrica
5. Rautacioasa
6. Rece
7. Paranoica
8. Eleganta;
9. Perv[dar nu cum credeti voi>:3]
10. Calma
Manouche ~ Nu e chiar spam dar trebuia sa argumentezi si tu putin x.x nu ai vazut cum s-a scris mai sus ? O.o
2. Incapatanata
3. Draguta(doar cu cei care merita)
4. Egocentrica
5. Rautacioasa
6. Rece
7. Paranoica
8. Eleganta;
9. Perv[dar nu cum credeti voi>:3]
10. Calma
Manouche ~ Nu e chiar spam dar trebuia sa argumentezi si tu putin x.x nu ai vazut cum s-a scris mai sus ? O.o
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Lun Apr 04, 2011 1:34 pm Scris de GKT_alinee
» How pure are you?
Joi Aug 27, 2009 12:23 pm Scris de Serena C.C.
» In acest moment
Vin Aug 21, 2009 6:33 pm Scris de Velo
» Daca m'ai fi cunoscut...
Joi Aug 20, 2009 7:11 pm Scris de Velo
» Cum crezi ca te descuri la scoala?
Joi Aug 20, 2009 6:59 pm Scris de Velo
» Top 5 melodii preferate
Joi Aug 20, 2009 5:23 pm Scris de Féerie
» Ce animal ai fost in trecut?
Joi Aug 20, 2009 3:37 pm Scris de Velo
» Are you Spoiled?
Joi Aug 20, 2009 7:35 am Scris de Serena C.C.
» What Shugo Chara Guy Is For You?
Joi Aug 20, 2009 7:31 am Scris de Serena C.C.